Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
kompletan razgovor
.
.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- Antipolitika3
- Kontakt:
Legenda "srpskog" Veleza
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Pa da, vi koji ste ukrali i promjenili i mjenjate ne mozete o tome da sudite, valjda nebi bilo ni u redu da vi sudite. Druga stvar Sloga Simin Han, nije bio klub gdje su igrali srbi, pa im mi nesto oteli, to je klub gdje su igrali i bosnjaci, jer MZ Simin Han je mjesto gdje su prije agresije na BiH zivjeli i drugi narodi. Ne mozes sve mjeriti po vasoj situaciji, jer nismo mi za naziv stavili muslimanski sportski klub kao vi HSK .Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 23:08Meni je gore ukrast klub nekome nego stadion ali eto tko sam ja da sudim.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑16 jul 2023, 23:05Ciji god, ne mjenja cinjenicu da igrate na oteom stadionu .Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:59
Stas ti na ovoj temi?
Jesi ti Azemirov ili onog kockogavog iz Slobode?![]()
Sad zamisli da Tuzlu City za par godina vode ljudi iz RS-a i skinu cvijet Srebrenice iz grba![]()
Elvir Baljic
Zadojeni ustaša.
On morao a uša keru matori.
Takve su s razlogom slali na goli otok
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ovako uspješni, a prokleti. Kakvi su onda tek na vas sihiri bačeni kad u prosjeku imate trofej svako 30 godina.
Morao je i Čović bubnjeve nosat...morao

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sto se nekada ne sjetite "vase"legende sa vise od 300 utakmica nego mi moramo?
Umjetni klub bili i ostali,srpska plastika koja nije uspjela.
https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-n ... ica/293824
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Uspješni ste protekle 2-3 sezone.
Svi ostali "uspjesi" su kupljeni i "postignuti" zahvaljujući povlaštenom suđenju i vezama u savezu.
Ta legenda je smrad kao i Topić.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 23:29Sto se nekada ne sjetite "vase"legende sa vise od 300 utakmica nego mi moramo?
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jel ovo jos jedan smrad sa preko sto utakmica?Ado1922 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 23:32Ta legenda je smrad kao i Topić.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 23:29Sto se nekada ne sjetite "vase"legende sa vise od 300 utakmica nego mi moramo?
Niste ga niti jednom posjetili u bolnici a "vasa" legenda?

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jos malo "vasih "legendi.
Ne znam klub da mu je toliko legendi okrenulo ledja kao vama .
Zamisli Sir Aleks Ferguson se slika sa salom Citya

Ne znam klub da mu je toliko legendi okrenulo ledja kao vama .

Zamisli Sir Aleks Ferguson se slika sa salom Citya

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ko se god priklonio svinjama u ratu i odrekao Veleža nije više naš.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 23:34Jel ovo jos jedan smrad sa preko sto utakmica?Ado1922 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 23:32Ta legenda je smrad kao i Topić.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 23:29Sto se nekada ne sjetite "vase"legende sa vise od 300 utakmica nego mi moramo?
Niste ga niti jednom posjetili u bolnici a "vasa" legenda?
![]()
To dovoljno govori o vama kao narodu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 23:36Jos malo "vasih "legendi.
Ne znam klub da mu je toliko legendi okrenulo ledja kao vama .![]()
![]()
![]()
Zamisli Sir Aleks Ferguson se slika sa salom Citya![]()
![]()
Hinjavci s dna kace

Baka ni sam ne zna bi li tamo ili vamo, ali bar su mu izjave manje pogane od Topićevih i Kuljinih.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Znaci hrvati izdajnici ,srbe ste poćerali ostala samo podveleska zelena zastava?Ado1922 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 23:39To dovoljno govori o vama kao narodu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 23:36Jos malo "vasih "legendi.
Ne znam klub da mu je toliko legendi okrenulo ledja kao vama .![]()
![]()
![]()
Zamisli Sir Aleks Ferguson se slika sa salom Citya![]()
![]()
Hinjavci s dna kace
Baka ni sam ne zna bi li tamo ili vamo, ali bar su mu izjave manje pogane od Topićevih i Kuljinih.
Hoces da kazes da ste ipak neuspjeli velikosrpski projekt bili gdje su 99% osnivaca tada bili srpski nacionalisti koji se raspao kad i Jugoslavija?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Niko nikog nije otjerao iz kluba , piz de i hinjavci su sami okrenuli leđa klubu.
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Bivši igrači Veleža došli kod legendarnog fudbalera Veleža i poklonili mu dres ZrinskogAntipolitika3 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 23:29Sto se nekada ne sjetite "vase"legende sa vise od 300 utakmica nego mi moramo?

Neviđena manipulacija od manipulatora svega i svačega

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- MocMahale444
Sram ih bilo, odma im crveni pokazati.
Brukaju vas samo tako.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ovako bi to bilo da se Grbavica nije reintegrisana.MocMahale444 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 00:26Sram ih bilo, odma im crveni pokazati.
Brukaju vas samo tako.
Zamisli da je Grbavica ostala Srbima i da Slavija igra na njoj.
Da su legende Željezničara srpske nacionalnosti nakon rata prešli u Slaviju i veličaju taj klub, donose legendama Željezničara dresove Slavije i hvale se s tim.
E to vam rade svinjski i njihovi mitomani, izdajice, hinje.

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 16 gostiju.