Ne znam šta bi ti rekao, puno je 7000 da ode za 3 dana a tek je prvo pretkolo. Znaš i sam da ima more raje koji kupuju svaki put pred utakmicu i da se stvore nenormalne gužve.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- skullcrusher
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Online vam je najlakše uzeti. Za tri minute rezervišeš kartu, osnovne podatke uneseš, broj kartice i vozdra. Imaš odmah opciju printanja (preuzme ti se PDF fajl automatski) i opciju prikaza bar koda.
Ko ne zna i ne čita, možete kupiti karte i u Fan Shopu na Aerodromu, od 12h danas. Pošto vidim da raja dosta pita po mrežama, a fino su ljudi jučer napisali u objavi.
Ko ne zna i ne čita, možete kupiti karte i u Fan Shopu na Aerodromu, od 12h danas. Pošto vidim da raja dosta pita po mrežama, a fino su ljudi jučer napisali u objavi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑16 jul 2023, 18:53ULAZNICE ZA TORPEDO U PRODAJI OD PONEDJELJKA
Ulaznice za revanš utakmicu 1. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu između FK Sarajevo i FC Torpedo Kutaisi su u prodaji od ponedjeljka 17. jula.
Online prodaja počinje od 8 sati, a ulaznice je moguće kupiti na ovom linku.
https://fanshop.fksarajevo.ba/karte/poj ... 1640648895
Fizička prodaja kreće od 12 sati i ulaznice je moguće kupiti u svim FKS Official Store poslovnicama:
Klupske prostorije - Maršala Tita 38/b od 8:00 do 20:00
Ferhadija ( kod Ekonomskog fakulteta) od 9:00 do 21:00
Međunarodni aerodrom Sarajevo od 8:00 do 21:00
Na dan utakmice ulaznice će se moći kupiti i ispred stadiona od 17 sati.
Sezonske ulaznice ne važe za evropske utakmice.
Cijene ulaznica:
Tribina "Istok" - 10,00 KM
Tribina "Zapad" - 12,00 KM
Tribina "Zapad / galerija" - 20,00 KM
Dječija karta (do 14 godina) - 2 KM
ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE - četvrtak, 20. 7. 2022. u 21:00 sat!
Najrealnija cifra..Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 jul 2023, 09:4312-13 knewton_heath_lyr je napisao/la: ↑17 jul 2023, 09:31Preko 20 000 gledalaca će biti. Živi bili pa vidjeli.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To je to,ispostavice se da taj bojkot nema nikakvu svrhu niti proizvodi efekat. Cak sta vise posjeta je bila jako dobra u prvenstvu obzirom da je proglasen bojkot. Sad i evropske tekme,jos ako se bude proslo do treceg pretkola. Ispostavice se da je grupa sama sebe izbacila sa tribine bez ikakvog rezultata.amypitar je napisao/la: ↑17 jul 2023, 08:27napoleon72 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 07:31Ma ne znam kakvom se dogovoru ljudi nadaju Bgm. Znaju se uslovi grupe, Mirvic nece da ispuni, dogovora nema. Bojkot se ne moze prekinut dan ili dva prije utakmice, i da dodje do tog nekog famoznog dogovora bio bi najavljen povratak grupe na sjever tek na narednoj domacoj utakmici. Ne moze se za 2-3 dana nista organizovat.nukleusmember je napisao/la: ↑17 jul 2023, 01:09ako se mirva eventualno dogovori sa hordama o prekidu bojkota,postoji li opcija da se sjever počne prodavati ili ne?
VVVBK
Mislim da ce sjeveru posle utakmice sa Torpedom neke stvari biti jasnije.
15 do 20 hiljada navijaca na Kosevu ,ne moze vise bojkot uciniti efikasnim.
Siguran sam da ce Horede posle Torpeda spustiti lopticu,I da ce neki dogovor pasti.
Bojim se da su ovim potezom Horde napravile veliku,ogromnu, stetu grupi ,i da ce trebati vremena i vremena da se sve to vrati na mjesto.
Steta za grupu i klub,za sve nas,a takvo je zakucavanje moglo biti na stadionu mozda jace nego ikad
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ulaznice su zvanično puštene u prodaju.
- Shategabri
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Online je bilo od 8h, ovo sad je po fan shopovima 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jedva čekam opet na areni da ne prikazuju usporene snimke kad bude penal neki ili neki očit prekršaj, ili eventualno neki nepostojeći prekršaj za bojac, a sve na štetu FKS.

- BordoBBoja
- Kontakt:
Znaci s ovim ugovorom, opet nas ocekuje cestnicko orgijanje arene
Fino
Fino
Posjeta ti je bila dobra u prvenstvu jer je raja pozelila tekmi, jer se teren radio. U cetvrtak ce svakako biti puno ljudi jer je dijaspora tu. Pitacu vas kad GOSK bude dolazio koliko ce ljudi biti na istoku i zapadu.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑17 jul 2023, 11:07To je to,ispostavice se da taj bojkot nema nikakvu svrhu niti proizvodi efekat. Cak sta vise posjeta je bila jako dobra u prvenstvu obzirom da je proglasen bojkot. Sad i evropske tekme,jos ako se bude proslo do treceg pretkola. Ispostavice se da je grupa sama sebe izbacila sa tribine bez ikakvog rezultata.amypitar je napisao/la: ↑17 jul 2023, 08:27napoleon72 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 07:31
Ma ne znam kakvom se dogovoru ljudi nadaju Bgm. Znaju se uslovi grupe, Mirvic nece da ispuni, dogovora nema. Bojkot se ne moze prekinut dan ili dva prije utakmice, i da dodje do tog nekog famoznog dogovora bio bi najavljen povratak grupe na sjever tek na narednoj domacoj utakmici. Ne moze se za 2-3 dana nista organizovat.
Mislim da ce sjeveru posle utakmice sa Torpedom neke stvari biti jasnije.
15 do 20 hiljada navijaca na Kosevu ,ne moze vise bojkot uciniti efikasnim.
Siguran sam da ce Horede posle Torpeda spustiti lopticu,I da ce neki dogovor pasti.
Bojim se da su ovim potezom Horde napravile veliku,ogromnu, stetu grupi ,i da ce trebati vremena i vremena da se sve to vrati na mjesto.
Steta za grupu i klub,za sve nas,a takvo je zakucavanje moglo biti na stadionu mozda jace nego ikad
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Nema nigdje zvanicno koliko je ukupno ulaznica pusteno u prodaju.
- Shategabri
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu nikad imali običaj to da objave ali ja pretpostavljam da će biti 7K istok i 7K zapad sve do vipa + malo ono galerije.
- Shategabri
- Kontakt:
Razabu, niki problem

Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Javio sam mu ja, ne trebaš ti ništaShategabri je napisao/la: ↑17 jul 2023, 11:43Razabu, niki problemsamo javi da sebi uzmem drugu
![]()

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ajdohordas, Armija1987, AuroraBorealis, bhfanatic14, bosnas_, Dave, Gomis99, Haksss, laznokrilo, muhamedhulk, Posejdon, propoklopac, SamoDaKazeem, ShofaII, Tatamata1946 i 175 gostiju.