Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Lokomotiva Zagreb
Acijeva i Bucijeva prćija!FKBilder je napisao/la: ↑17 jul 2023, 01:52Zivjela Sloboda svih njih![]()
Jer moja nije sigurno, dokazali su.![]()
Nabijem im "mrtvu carsiju "na ku rac.
Nabijem i Azmira na ku rac...Dokazao je da je neotesan, bahat i da ga boli ku rac za Slobodom. Moglo je to bolje, lezernije, pametnije popustis, pa im uceras poslije. Ali ne....Medo brundo u kontru, pa opet na racun Slobode. Neka aferim.
Nabijem vas.
Mosa Bodaslo
Da, nazalost po njega (mislim da bi vise polazao u Slovackoj, a i plata bi mu bila dobra). Trebao je u Slovacku, bilo skoro sve dogovoreno, ali je opet ispao fer i pokazao koliko voli Slobodu jer je ovaj tranafer daleko unosniji po nas. Jedino ako ne napravi boom pa predje u Dinamo.
Mislim da je i Asim Muratovic prodat u Hajduk u njegovom mandatu. Al nesto sitno smo dobiliBeduin je napisao/la: ↑17 jul 2023, 08:42Da, nazalost po njega (mislim da bi vise polazao u Slovackoj, a i plata bi mu bila dobra). Trebao je u Slovacku, bilo skoro sve dogovoreno, ali je opet ispao fer i pokazao koliko voli Slobodu jer je ovaj tranafer daleko unosniji po nas. Jedino ako ne napravi boom pa predje u Dinamo.
Mozda su i ove pare cekali Bundoglavi&svita, da bude i definitovno. I u prvom mandatu Bunda je posudio pare Slobodi i cim je prodao Todorovica vratio je sebi svoj dio.
Ali ima neku nafaku za te transfere, i Krpica prodade pa se kasnije zasra sa njim. Ne sjecam se jel' jos koga tad prodao, nesto sitno!?
Ne branim Azmira, al da on uradi ovo ko Senad, tj ne imenuje trenera ili nesto slaze, ne bi mu Aco i kompanija silazili sa grbace.
Pa dobro je ako su nasli trenera. Al zar je toliko tesko napisati 2, 3 recenice o imenovanju trenera? Ne znam kako dobise kvacicu na FB da je verifikovan profil, kad izgledaju ko amateri sa objavama i obavijestenjima.
Šta je Cenga u stručnom štabu ? On je budućnost dobra samo ne znam šta konkretno u Slobodi radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.