FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj put se trebao Sjever otvoriti. Ne vidim nikakvu potrebu da drze tribinu zavorenom!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
E vala ja cu kupiti na stadionu pred utakmicu. Kad sam tako uzeo za Gladbach mogu valjda i protiv Torpeda
-
- Kontakt:
Zna li neko kolko se otprilike karata prodalo?
Zato sto bi se određena grupa našla uvrijeđenom.
Neće Mirvic da dodatno potpiruje zarku.
Koliko će još tisuća puta neki ponoviti za Dala "nadam se da mu je u četvrtak zadnja utakmica"...?!?!?!
Čuli smo, dosta vise.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 17 jul 2023, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Koliko je otislo karata do ovog momenta?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Najjaci su mi ovi klinci u fan shopu, majice od hordi a sa smijeskom kupuju karte! Bravo djeco!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Oko 17k kapacitet zapada, oko 7k kapacitet istoka, nema šanse da nestane sve.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Do 4 sata, 8500
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Očekujem braćo mozda i vise od 15 hiljada kad se sve fino izračuna, shop, online i ispred stadiona na dan utakmice. aBd 17-18k 
-
- Kontakt:
Vjerovatno je to ta grupa koja obitava po istokumuhamedhulk je napisao/la: ↑17 jul 2023, 17:27Najjaci su mi ovi klinci u fan shopu, majice od hordi a sa smijeskom kupuju karte! Bravo djeco!
Ali znaju djeca sta valja opet nece ono ruglo od majica iz fan shopa uzimati.
Tako rece prodavac ispred trznice.
Navodno da je toliko stampano.Sto ce stampati 25 milja kad nema sanse da se proda.
Cisto sumnjam da ce se prodati I 15,000 k
napoleon72 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 17:54Jel iko dolazio na sjever Maksimira dok su Boysi bojkotovali? Navijacki kop pripada navijackoj grupi, i to je tako svugdje u svijetu.hz033 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 17:51To vi privatizivali Sjever ? Ne pravi se ti lud, Sjever nije bio nikad privatna tribina, sramota je da 5%-10% istomisljenika drze tribinu kao taoca. Vjerujem da bi se Sjever uzdigao vrlo brzo i bez gospode bojkotasa!!!!napoleon72 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 17:43
Ne pravi se lud, zna se sta je navijacka tribina. Robija svoj jug ne da ni u finalu kupa. Sjever pripada Hordama, bili tu ili ne. Mozes li zamislit 2 milje na sjeveru kako sjede i grickaju kospice? Ako je vec problem s kartama (a nije) moze se jug otvorit, sumnjam da ovi dolaze. Al sjever nece ici u prodaju taman da dolazi Arsenal.
Naravno, nisam ni rekao da ce tamo doci ne nevijaci vec da u vrh glave 15% od ukupnog broja Hordi koji bi dosli na Sjever je za bojkot. I da misljenje o bojkotu nije jedinstveno. A vidim da su botovi na dezuri na forumu samo tako.
Lp

U novi boj ...
Formitaj neku grupu. Suprotstavi se.hz033 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 17:51To vi privatizivali Sjever ? Ne pravi se ti lud, Sjever nije bio nikad privatna tribina, sramota je da 5%-10% istomisljenika drze tribinu kao taoca. Vjerujem da bi se Sjever uzdigao vrlo brzo i bez gospode bojkotasa!!!!napoleon72 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 17:43Ne pravi se lud, zna se sta je navijacka tribina. Robija svoj jug ne da ni u finalu kupa. Sjever pripada Hordama, bili tu ili ne. Mozes li zamislit 2 milje na sjeveru kako sjede i grickaju kospice? Ako je vec problem s kartama (a nije) moze se jug otvorit, sumnjam da ovi dolaze. Al sjever nece ici u prodaju taman da dolazi Arsenal.
Majko moja ono našlo nešto pametovati. Čuj 5%.
🇵🇸
18k do sad
- ElCartel11
- Kontakt:
Puno brate puno...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta sve necu procitati kaže otvori sjever koja je navijačka tribina, da tamo gledamo sta? Familije sa djecom kako grickaju kospe i slikaju selfije?
Čega se lik dosjetio
Čega se lik dosjetio

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
10.000 do sad sigurno
Šta je s Avramovskim? Nema ga ni u četvrtak? Halalite ako je neko već pisao.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, bhfanatic14, boki86, gh0stHZ, JavierBosnia, juka55, Pena i 67 gostiju.