FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@mortem @admin
Kolega sa posla mi kaze da i on prati forum ali mu niste nikad potvrdili profil. Ime mu je FKSFCB bar sam ga ja tako razumio ali posto cita javi ce mi ako sam pogriješio.
Ako bude pravio probleme sjedi na zapadu do sjevera sam a ponekad kad ga prenese ode na istok.
Inace je jos neozenjen pa ako neke cure citaju a imaju tih bracnih tendencija znaju gdje da pogledaju i vode je li cemu.
Kolega sa posla mi kaze da i on prati forum ali mu niste nikad potvrdili profil. Ime mu je FKSFCB bar sam ga ja tako razumio ali posto cita javi ce mi ako sam pogriješio.
Ako bude pravio probleme sjedi na zapadu do sjevera sam a ponekad kad ga prenese ode na istok.
Inace je jos neozenjen pa ako neke cure citaju a imaju tih bracnih tendencija znaju gdje da pogledaju i vode je li cemu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Braćo, nek' nam je sretna i berićetna Nova hidžretska godina, u zdravlju i rahatluku.
Protiv Zete i posebno Levskog bi bilo još i više da je zapad bio u funkciji.Stroj1946 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 19:11Ovo je nekih zadnjih 10 godina u Evropi domace utakmice. Uglavnom su te neke cifre kad igramo sa tim manjim ekipama minimalno 12 milja. Tako da i sad ocekujem nekih 14, 15 milja. Nismo dugo igrali na Hasetu evrospke tekme. Bice dosta raje.
Sarajevo - Borussia M'gladbach (29.000)
Sarajevo - Atromitos (15.000)
Sarajevo - Atalanta (25.000)
Sarajevo - Lech (16.000)
Sarajevo - Celtic (26.000)
Sarajevo - Zaria Balti (12.000)
Sarajevo - Kukësi (13.000)
Sarajevo - Zeta (13.000)
Sarajevo - Levski (15.000)
Ovo u Zenici ne bi uzimo u obzir jer je to gostujuca utakmica al nek se nadje.
Sarajevo - Bate Borisov (8.500 u Zenici)
Još treba dodati i onu korona godinu, kad smo igrali protiv Celtica za grupe, a nije bilo dozvoljeno prisustvo navijača.
Milsami zadnja europska na Koševu, a prije nje Celtic 2019. I to protiv Milsamija kad je atmosfera bila odron.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kad ti kaze u redu je ne treba nista placat, znas sta je

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
A gdje Milsami...Stroj1946 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 19:11Ovo je nekih zadnjih 10 godina u Evropi domace utakmice. Uglavnom su te neke cifre kad igramo sa tim manjim ekipama minimalno 12 milja. Tako da i sad ocekujem nekih 14, 15 milja. Nismo dugo igrali na Hasetu evrospke tekme. Bice dosta raje.
Sarajevo - Borussia M'gladbach (29.000)
Sarajevo - Atromitos (15.000)
Sarajevo - Atalanta (25.000)
Sarajevo - Lech (16.000)
Sarajevo - Celtic (26.000)
Sarajevo - Zaria Balti (12.000)
Sarajevo - Kukësi (13.000)
Sarajevo - Zeta (13.000)
Sarajevo - Levski (15.000)
Ovo u Zenici ne bi uzimo u obzir jer je to gostujuca utakmica al nek se nadje.
Sarajevo - Bate Borisov (8.500 u Zenici)
Edit: nasao, drugi link
Zadnja izmjena: JVVVST, dana/u 17 jul 2023, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
U Zenici je bilo oko 10 000. Jer tu su vazile i godisnje, bilo je i pozivnica i svega.
- FKS -
a kako ide sa tim online kartama ? - moras ih isprintati ili moze skener i preko telefona ? - inace sam uvijek kupovao karte normalno pa mi je to s online kartama poprilicno nepoznato, a da je jednostavnije, jeste
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaš li kad je otprilike napravio profil?ShofaII je napisao/la: ↑17 jul 2023, 20:43@mortem @admin
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zna li neko kolko je tačno karata prodano danas?
Kaze ima sigurno preko 15 dana i da mu je ime Fksfcb pogresn sam razumio da je sve velikim slovima.MortemHz je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:22Znaš li kad je otprilike napravio profil?ShofaII je napisao/la: ↑17 jul 2023, 20:43@mortem @admin
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Meni je nerealno da je već prodato 10k karata
-
- Kontakt:
Nije privatizovana tribina, ona jednostavno pripada navijačkoj skupini HZ i tako treba da ostane. Meni je jako žao što nisu na utakmicama jer nema nikakvog smisla, a iz razloga što kada Mirza i Ajla odu, otići će isključivo jer Mirvić tako hoće, a onda će da se Horde vrate. Efekat je nikakav, igrači bez podrške, navijanje nikakvo, a kada se vrate cilj neće biti ostvaren radi bojkota već što je Mirva tako odlučio i onda da se zapitaš čemu sve ovo i šta je svrha bojkota domaćih utakmica. Nema svrhe, sve je uzalud i na ovo pitanje niko neće dati odgovor. To je to. Lphz033 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 17:58napoleon72 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 17:54Jel iko dolazio na sjever Maksimira dok su Boysi bojkotovali? Navijacki kop pripada navijackoj grupi, i to je tako svugdje u svijetu.
Naravno, nisam ni rekao da ce tamo doci ne nevijaci vec da u vrh glave 15% od ukupnog broja Hordi koji bi dosli na Sjever je za bojkot. I da misljenje o bojkotu nije jedinstveno. A vidim da su botovi na dezuri na forumu samo tako.
Lp![]()

aBd očekujem 17 K na stadionu.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Malo manje ali definitivno više nego što sam mislio da će biti, bravo pitari

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Evo clanak i na ss, kazu otislo 10k jagmimo se za ulaznice hahahahha
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mislio sam da će biti oko 12-13 hiljada, ali ako smo danas prodali 5 hiljada ili koliko već ulaznica, ide bez problema na 15+(17-18) hiljada.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Burberry46, kanarinac, misstianopenaldo, Venom i 48 gostiju.