FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Stari mu je ozbiljan lik u svijetu fudbala. Otvorena vrata u velike klubove , dobro je za nas imati te kontakte.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Hocemo li imati bar jednu pripremnu utakmicu do pocetka sezone ili ?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Rece neko u subotu igramo protiv Buducnosti u Banovicima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta je ovo ovako zamrlo sve.
Niko nista ne objavljujuje sluzbenoj stranici, znam da su godisnji odmori i sve al bio bi red da se objave i ta pojacanja i trener i sve te detalje oko priprema..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Ostali čovjeku dužni, nemaju para i nisu na kraju produžili p.r-u ugovor. Moraju naći novog
Sloboda je moja nacija
Ma amateri teski. Ni rijeci o strucnom stabu, niti ista. Moramo traziti po internetu takve informacije. Nek meni daju, dzaba bi stranice vodio od kluba, al bi makar licilo na nesto. Marke ne bi uzeo. Kako im verifikovase stranicu, to mi samo nije jasno
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Eto prilika momak je odlično sam radio i otišao halalio im sve. Prijavi se ha jaDamirT je napisao/la: ↑17 jul 2023, 16:22Ma amateri teski. Ni rijeci o strucnom stabu, niti ista. Moramo traziti po internetu takve informacije. Nek meni daju, dzaba bi stranice vodio od kluba, al bi makar licilo na nesto. Marke ne bi uzeo. Kako im verifikovase stranicu, to mi samo nije jasno
Sloboda je moja nacija
Pa ni momka nisu mogli platiti...pa to je......nemam rijeci za to. Klosari ne mogu voditi ni seoski klub bez transe.....Ljudi koji odlucuju za tu transu ce biti gori od njih ako im dodijele transu.....hostapleri, zgadili su se ljudimaSunderland je napisao/la: ↑17 jul 2023, 16:24Eto prilika momak je odlično sam radio i otišao halalio im sve. Prijavi se ha ja![]()

🔴⚫️
-
- Kontakt:
A još da je to cifra neka bila pa hajde, nego nisu ni to sposobniSkver je napisao/la: ↑17 jul 2023, 17:23Pa ni momka nisu mogli platiti...pa to je......nemam rijeci za to. Klosari ne mogu voditi ni seoski klub bez transe.....Ljudi koji odlucuju za tu transu ce biti gori od njih ako im dodijele transu.....hostapleri, zgadili su se ljudimaSunderland je napisao/la: ↑17 jul 2023, 16:24Eto prilika momak je odlično sam radio i otišao halalio im sve. Prijavi se ha ja![]()
![]()
![]()
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Mirsad Dedić napustio Tuzla City, pa prešao u redove komšija
17.07.23. - 16:48,
E. Škorić
Teme:
FK Sloboda
FK Tuzla City
Mirsad Dedić
Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, legendarni golman Mirsad Dedić, ponovo je promijenio klupske boje.
Mirsad Dedić je u posljednjoj sezoni bio u stručnom štabu FK Tuzla City kao trener golmana, a sada je odlučio da zajedno sa Zlatanom Nalićem radi u FK Sloboda, svom nekadašnjem klubu.
Dedić je u Slobodi završio svoju igračku karijeru, a upravo je u Tuzli 2014. godine počeo obavljati funkciju trenera golmana. Nakon toga je otišao u Slogu Simin Han, odnosno sadašnji Tuzla City, vratio se u Slobodu, pa opet prešao u Tuzlu, da bi se sada ponovo vratio u Slobodu.
Sloboda će, za razliku od Tuzla Cityja, koji ostaje u Premijer ligi, nastupati u Prvoj ligi Federacije BiH.
Tuzlaci će morati da se namuče da se vrate u najviši rang bh. nogometa. Klub je već doveo dosta novih igrača, pošto je jasno bilo odlazaka, a nedavno je za novog starog predsjednika kluba imenovan Senad Mujkanović, dok se očekuje kompletiranje stručnog i igračkog kadra.
Sloboda će novu sezonu početi 12/13. augusta, a prvi rival će biti Rudar iz Kaknja. Taj meč igra se u Tuzli. Nakon toga crveno-crne očekuje stari okršaj sa Jedinstvom iz Bihaća, opet kod kuće, a u 3. kolu lokalni derbi protiv Budućnosti iz Banovića.
17.07.23. - 16:48,
E. Škorić
Teme:
FK Sloboda
FK Tuzla City
Mirsad Dedić
Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, legendarni golman Mirsad Dedić, ponovo je promijenio klupske boje.
Mirsad Dedić je u posljednjoj sezoni bio u stručnom štabu FK Tuzla City kao trener golmana, a sada je odlučio da zajedno sa Zlatanom Nalićem radi u FK Sloboda, svom nekadašnjem klubu.
Dedić je u Slobodi završio svoju igračku karijeru, a upravo je u Tuzli 2014. godine počeo obavljati funkciju trenera golmana. Nakon toga je otišao u Slogu Simin Han, odnosno sadašnji Tuzla City, vratio se u Slobodu, pa opet prešao u Tuzlu, da bi se sada ponovo vratio u Slobodu.
Sloboda će, za razliku od Tuzla Cityja, koji ostaje u Premijer ligi, nastupati u Prvoj ligi Federacije BiH.
Tuzlaci će morati da se namuče da se vrate u najviši rang bh. nogometa. Klub je već doveo dosta novih igrača, pošto je jasno bilo odlazaka, a nedavno je za novog starog predsjednika kluba imenovan Senad Mujkanović, dok se očekuje kompletiranje stručnog i igračkog kadra.
Sloboda će novu sezonu početi 12/13. augusta, a prvi rival će biti Rudar iz Kaknja. Taj meč igra se u Tuzli. Nakon toga crveno-crne očekuje stari okršaj sa Jedinstvom iz Bihaća, opet kod kuće, a u 3. kolu lokalni derbi protiv Budućnosti iz Banovića.
Izgubili ključ od stranice , polako biće
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- ASD
- Kontakt:
Novi trener golmana dobio pohvalu da je stavi u CV.

-
- Kontakt:
Bez sikiracije samo ostajemo u 1. ligi Federacije 100%.
Između 8. i 12. mjesta možemo biti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Beduin
- Kontakt:
Nevezano sad striktno za nas, nego za komsije, ali Azmir je bio blizu preuzimanja i Slobode, jeste li procitali intervju Dijabia, sad vec bivseg igraca TC-a?
Uhh al se nagovori protiv komsija, izmedju ostalog kaze kako predsjednik upravlja klubom a pojma nema o fudbalu, kako je klub prevarantski i placaju na crno ispod ruke, plata kasnila preko 6 mjeseci (a i to sam pisao ovdje, kako su Dedicu i jos nekima od igraca i trenera kasnile plate preko 4mj.), kako FIFA vodi istragu radi ucjenjivanja i ugrozavanja igraca.
Ne znam koliko ima istine za dokazati, ali nimalo u prilog Azmiru.
Uhh al se nagovori protiv komsija, izmedju ostalog kaze kako predsjednik upravlja klubom a pojma nema o fudbalu, kako je klub prevarantski i placaju na crno ispod ruke, plata kasnila preko 6 mjeseci (a i to sam pisao ovdje, kako su Dedicu i jos nekima od igraca i trenera kasnile plate preko 4mj.), kako FIFA vodi istragu radi ucjenjivanja i ugrozavanja igraca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa dobro Azmir nije predsjednik TC Diaby je mislio tu na nekog drugog.Beduin je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:16Nevezano sad striktno za nas, nego za komsije, ali Azmir je bio blizu preuzimanja i Slobode, jeste li procitali intervju Dijabia, sad vec bivseg igraca TC-a?

MMA075 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:30Pa dobro Azmir nije predsjednik TC Diaby je mislio tu na nekog drugog.Beduin je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:16Nevezano sad striktno za nas, nego za komsije, ali Azmir je bio blizu preuzimanja i Slobode, jeste li procitali intervju Dijabia, sad vec bivseg igraca TC-a?
Ne znam koliko ima istine za dokazati, ali nimalo u prilog Azmiru.![]()

Anđeo u biznisu uvijek čist.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Eldar Mehmedović, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, trebao bi danas kompletirati transfer iz tuzlanske Slobode u zagrebačku Lokomotivu.
Faktor saznaje da je sve dogovoreno tokom jučerašnjeg dana i da je Mehmedović otputovao u Zagreb, gdje će proći ljekarske preglede i ako sve bude u najboljem redu potpisati ugovor s timom iz HNL-a.
Nije sve išlo kao po loju, s obzirom na to da su Hrvati često mijenjali svoju ponudu. Na kraju su u Slobodi na čelu s predsjednikom Senadom Mujkanovićem odlučili mladom igraču dati zeleno svjetlo za transfer, ne želeći mu stajati na putu u daljem razvoju.
Tako će Mehmedović put Zagreba BESPLATNO, a Sloboda se može nadati nekom novcu u budućnosti, odnosno od eventualne naredne prodaje fudbalera.
Jos jedna velika katastrofa prouzrokovana ispadanjem zahvaljujući nesposobnim debilima.
Igrac cija je vrijednost najveca u FK Sloboda po transfermarktu 300k, dajemo dzaba Lokomotivi Z
Sad se mozemo nadati samo nekoj sici ako napravi neki vec bolji transfer iz Lokomotive.
K A T A S T R O F A !!!
Faktor saznaje da je sve dogovoreno tokom jučerašnjeg dana i da je Mehmedović otputovao u Zagreb, gdje će proći ljekarske preglede i ako sve bude u najboljem redu potpisati ugovor s timom iz HNL-a.
Nije sve išlo kao po loju, s obzirom na to da su Hrvati često mijenjali svoju ponudu. Na kraju su u Slobodi na čelu s predsjednikom Senadom Mujkanovićem odlučili mladom igraču dati zeleno svjetlo za transfer, ne želeći mu stajati na putu u daljem razvoju.
Tako će Mehmedović put Zagreba BESPLATNO, a Sloboda se može nadati nekom novcu u budućnosti, odnosno od eventualne naredne prodaje fudbalera.
Jos jedna velika katastrofa prouzrokovana ispadanjem zahvaljujući nesposobnim debilima.
Igrac cija je vrijednost najveca u FK Sloboda po transfermarktu 300k, dajemo dzaba Lokomotivi Z
Sad se mozemo nadati samo nekoj sici ako napravi neki vec bolji transfer iz Lokomotive.
K A T A S T R O F A !!!
Kakvi kreteni, imao momak ugovor i daju ga za dzaba
Bravo Tom i Dzeri

Bravo Tom i Dzeri
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sve je u redu, biće to sve dobro, ideja i čaršija su najbitniji, Sloboda sviju nas.
Jedino za pohvalu je što Mehmedoviću nisu stali na put.
Jedino za pohvalu je što Mehmedoviću nisu stali na put.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.