Previše ofanzivno igramo, primićemo mi opet bar jedan, pitanje je samo koliko ćemo dati

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Previše ofanzivno igramo, primićemo mi opet bar jedan, pitanje je samo koliko ćemo dati
U fan shopu u 10 h, uzeo 2 galerijeZ (znaci može se ranije kupiti,neko pisao od 12h), uz mene još dva momka kupuju. Koliko i sta ?
Malo manje od 5, kakvih 10
Od 12 je bilo samo prvi dan prodaje, sve do utakmice moze se uzeti u toku radnog vremena bilo kadaSamozdravlje je napisao/la: ↑18 jul 2023, 11:23U fan shopu u 10 h, uzeo 2 galerijeZ (znaci može se ranije kupiti,neko pisao od 12h), uz mene još dva momka kupuju. Koliko i sta ?
u 12h je bilo samo prvi dan (poranili su jučer pa je zvanično počelo u 11h), slike su se postavljale svaku drugu stranicu na početkuSamozdravlje je napisao/la: ↑18 jul 2023, 11:23U fan shopu u 10 h, uzeo 2 galerijeZ (znaci može se ranije kupiti,neko pisao od 12h), uz mene još dva momka kupuju. Koliko i sta ?
Burberry46 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 11:12Zavrsene su svlacionice, da li ce neko od portala otici da uslika vidjecemo a mogao bi i klub objaviti na zvanicnoj stranici
Malo apstinenatam pdf, srkletime, ništa loše nisam mislio.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 jul 2023, 11:26Od 12 je bilo samo prvi dan prodaje, sve do utakmice moze se uzeti u toku radnog vremena bilo kadaSamozdravlje je napisao/la: ↑18 jul 2023, 11:23U fan shopu u 10 h, uzeo 2 galerijeZ (znaci može se ranije kupiti,neko pisao od 12h), uz mene još dva momka kupuju. Koliko i sta ?
Bio bi red da klub objavi. Šta su uradili tačno ako neko zna neka napiše.Burberry46 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 11:12Zavrsene su svlacionice, da li ce neko od portala otici da uslika vidjecemo a mogao bi i klub objaviti na zvanicnoj stranici
U podpunosti podrzavam prijedlog…samo bi ja tu ukljucio i ove postove o Dalu, tipa valja li il ne valja, zna li il ne zna, jel bolji Avram itd. Dosadilo vise, a fakat dalja rasprava po oba pitanja nikakvog smisla nema. Brisi sve odmah!!!nokee je napisao/la: ↑18 jul 2023, 10:54Ne znam cemu cudjenje cifri prodanih karata. Sklopila se odlična ekipa, ljudi se pozelili Evropskih utakmica, i utakmica generalno kao i pozitivne atmosfere opcenito. Plus malo dijaspore malo ljudi sa strane kojih uvijek bude i eto nas 15 do 20k sigurno. Što je odlična posjeta s obzirom na protivnika koji nije bas atraktivan.
O bojkotu sve rečeno i dao bi prijedlog da se odma brisu ti komentari jer fkt nema vise smisla ni citati ni zatrpavati temu.
Ps 1-0 Renan 74min uz dosta nerviranja![]()
Nemoj zajebavati da je kupio 50 komada
Svega mi, hoce da počasti i neku djecu.... Mislim sa bjelava i sos sela i neku svoju raju
i Dalkana mi postade zao, na onoj slici jucer s treninga bas skrhan. Hajde Dalkane opusti se, igraj i ne budi bezobrazan.. jbg moras malo sorc natopiti znojem, pomagati vise Zeljkovicu i Vrancicu, generalno citavoj ekipi se podredi i doci ce nagrada u vidu aplauza i podrske. Mozes ti to..badboy je napisao/la: ↑18 jul 2023, 11:33U podpunosti podrzavam prijedlog…samo bi ja tu ukljucio i ove postove o Dalu, tipa valja li il ne valja, zna li il ne zna, jel bolji Avram itd. Dosadilo vise, a fakat dalja rasprava po oba pitanja nikakvog smisla nema. Brisi sve odmah!!!nokee je napisao/la: ↑18 jul 2023, 10:54Ne znam cemu cudjenje cifri prodanih karata. Sklopila se odlična ekipa, ljudi se pozelili Evropskih utakmica, i utakmica generalno kao i pozitivne atmosfere opcenito. Plus malo dijaspore malo ljudi sa strane kojih uvijek bude i eto nas 15 do 20k sigurno. Što je odlična posjeta s obzirom na protivnika koji nije bas atraktivan.
O bojkotu sve rečeno i dao bi prijedlog da se odma brisu ti komentari jer fkt nema vise smisla ni citati ni zatrpavati temu.
Ps 1-0 Renan 74min uz dosta nerviranja![]()
Moje poštovanje uvaženom gospodinu
Trenutno korisnika/ca: insimadop, miguelramos, nedimmmm1337, Proximic, sekac i 82 gosta.