Super ideja evo ako treba ja cu prviOnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 09:46Trebamo ovdje na forumu svi postavljat svoje članske. Ne brojeve članskih ali da zna jeko član kluba a ko nije

Super ideja evo ako treba ja cu prviOnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 09:46Trebamo ovdje na forumu svi postavljat svoje članske. Ne brojeve članskih ali da zna jeko član kluba a ko nije
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 jul 2023, 09:57Super ideja evo ako treba ja cu prviOnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 09:46Trebamo ovdje na forumu svi postavljat svoje članske. Ne brojeve članskih ali da zna jeko član kluba a ko nije![]()
U odnosu na lani, malo je drugačija situacija ove godine. Prije svega ne igramo Europu i pripreme su kasnije počele. Onda mislim da je medijski slabija pokrivenost kluba i priprema nego u prethodnih nekoliko sezona. Već u ovom periodu smo igrali CL i nekako se puno više pričalo o klubu nego sada. Mislim da će se članske ove godine malo kasnije aktivnije uzimati, pogotovo ako nam sezona krene baš pozitivno...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 10:29Valjda se popravi broj nakon ovih vrućina. Ali to neće biti kao zadnjih godina. Ove godine očekujem 2300-2500 clanova.
Lani smo 25.7. prešli brojku od 3000
Istog sam mišljenja. A ako se budemo borili za opstanak, onda cemo imati clanova kao prije 10 godina. Ja očekujem oko 2500aimar21 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 10:39U odnosu na lani, malo je drugačija situacija ove godine. Prije svega ne igramo Europu i pripreme su kasnije počele. Onda mislim da je medijski slabija pokrivenost kluba i priprema nego u prethodnih nekoliko sezona. Već u ovom periodu smo igrali CL i nekako se puno više pričalo o klubu nego sada. Mislim da će se članske ove godine malo kasnije aktivnije uzimati, pogotovo ako nam sezona krene baš pozitivno...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 10:29Valjda se popravi broj nakon ovih vrućina. Ali to neće biti kao zadnjih godina. Ove godine očekujem 2300-2500 clanova.
Lani smo 25.7. prešli brojku od 3000
Mi smo Ležve brate
Druže par dana je prošlo, biće to ok.
Članska karta ništa neznaciSta ti znaci clanska karta. Koda nemozes biti rodjeni i bez toga. Kako je to bilo prije u doba vahe kajtaza tucea. Ko je imao clansku kartu. Nine to nimpostojalo. Ko u srcu ima rodjene to je bitno. Neznam zasto poredis to sa nekim drugim. Kad vec potezes to pitanje nemozes poredit saeajevo ili split. Mislim samo na one navijace koji su u mostaru splitu sarajevu. Naravno sa je njih vise. Pa na ljevoj strani mostara nema saka navijaca. Nemoze se poredit po velicini stanovnistva. Clanska karta nista neznaci
Nisu mu mogli vjerovatiJa je možda nikad više neću izvaditi jer su me one djevojke uvrijedile kad sam za jubilarnu člansku 100 godina htio da izvadim porodičnu člansku(dedo,sin,unuk) a one su mi tražile potvrdu o prebivalištu ko da u banci tražim kredit.Na taj njihov ne profesionalan nastup samo sam se nasmijao.Sa mnom su bili bivši Veležovi igrači Kajta i Čeha i nisu mogli vjerovati šta mi govore.
Prosječan “navijač” Veleža danas…Znači da bi se volio i navijao za Velež onda moraš biti član.......eto neću više navijati ni voliti Velež....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.