FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Au ekstra izgleda, nek su makli ove komunisticke socijala plocice
- napoleon72
- Kontakt:
Nemamo aktivan rezultat, gol u gostima se vise ne pika nista.Zeko87 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 16:33Nadam se dobroj pripremi utakmice. Što bi Pape rekao, ne treba se zalijetati, tanki smo pozadi, a imamo aktivan rezultat. Strpljivo graditi igru, napad po napad, ja bi čak i pojačao defanzivni red, bez puno izleitanja bekovima naprijed. Bitno je samo načeti Pa ih onda nafilovati da bruji region.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I to je sad u planu da se radi koliko ja znamObjektivac1946 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 16:55Svlačionice prejako izgledaju, znaš li slučajno da li su se WC-i na tribinama sredili imalo?Senner je napisao/la: ↑18 jul 2023, 16:39Evo par slika radova na Koševu, doduše većina je već finalizirana jučer i danas a isto se odnosi na krečenje, namještaj, čišćenje i brendiranje. Glavu treba otkinuti onima koji u narednom periodu budu razvaljivali sve što je urađeno
Ja se ne sjećam da je neko ovako očistio i sredio stadion kao što je danas bilo na mrežama, stolice i onaj dio ispod stolica, aferim svim učesnicama, kapa dole i radnicima koji su na onakvom čelopeku radili, respect
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zna li ko od forumasa ako je bio u shopu kakvo je stanje sa velicinama bordo dres L i XL, lokacija ferhadija i titova
90!
Dobra svlacionica, da je bar Boze malo sira al bar izgleda bogatije 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Mislim da jesu i to je bilo u planuObjektivac1946 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 16:55Svlačionice prejako izgledaju, znaš li slučajno da li su se WC-i na tribinama sredili imalo?Senner je napisao/la: ↑18 jul 2023, 16:39Evo par slika radova na Koševu, doduše većina je već finalizirana jučer i danas a isto se odnosi na krečenje, namještaj, čišćenje i brendiranje. Glavu treba otkinuti onima koji u narednom periodu budu razvaljivali sve što je urađeno
Ja se ne sjećam da je neko ovako očistio i sredio stadion kao što je danas bilo na mrežama, stolice i onaj dio ispod stolica, aferim svim učesnicama, kapa dole i radnicima koji su na onakvom čelopeku radili, respect
![]()
Ide četvrtak sve ćemo vidjeti svijim očima ako Bog da
Cijena Adidas dresa je 119KM
Pricamo o nekoj zaradi kluba od prodaje dresa a malo ko zna da od prodaje jednog dresa po cijeni 119KM klub dobije 5-10KM...ako i toliko.
Pricamo o nekoj zaradi kluba od prodaje dresa a malo ko zna da od prodaje jednog dresa po cijeni 119KM klub dobije 5-10KM...ako i toliko.
Tako je kad klub direktno s tehnickim sponzorom ima ugovor, to imaju samo najveci svjetski klubovi, a ne znam kako se dijeli zarada od prodaje dresova u nasem slucaju. Ne znam da li mi placamo nesto za te dresove pa da onda zarada ide nama (ili barem neki veci postotak). Ako ima ko da zna kako funkcionise kad nemas direktno s tehnickim sponzorom ugovor nek objasni jbg
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Real Madrid ima 10% zaradu od prodaje dresova.Zutti je napisao/la: ↑18 jul 2023, 17:43Tako je kad klub direktno s tehnickim sponzorom ima ugovor, to imaju samo najveci svjetski klubovi, a ne znam kako se dijeli zarada od prodaje dresova u nasem slucaju. Ne znam da li mi placamo nesto za te dresove pa da onda zarada ide nama (ili barem neki veci postotak). Ako ima ko da zna kako funkcionise kad nemas direktno s tehnickim sponzorom ugovor nek objasni jbg
Ljudi misle da ako je dres 119KM da nama ide 50KM...malo sutra.
Najbolji svijetski klubovi imaju 10% zaradu od prodaje dresova. Ja sam stavio 5-10KM da imamo od prodje dresa i to da se udaramo nogom u zicigu.
Mislim cak da je moguca varijanta da smo dobili dzaba opremu a da nemamo mozda nista zaradu od prodaje.
Ne bih ni ja ovo sve ne bih znao da mi drug ne radi u sjedistu NIKE i sve mi ispricao kako ide zarada od dresova.
Ja sam mislio da od 119KM nama ide npr 40-50KM...qurko drugovi

Mi platimo dresove koji su za prodaju. Plaćamo nekih 60% njihove cijene. Onda Klub formira svoju cijenu.
Sve ostalo, prvi tim, juniori stručni štab itd dobijamo kao sponzorstvo i ništa se ne plaća.
Na tom principu fercera sponzorstvo u banama ligama kao što je naša
Provjerena info i znam da je tačna
Sve ostalo, prvi tim, juniori stručni štab itd dobijamo kao sponzorstvo i ništa se ne plaća.
Jos nekome da nece da prodje placanje karte online? Samo pise da transakcija nije uspjela, novca ima na racunu, kako treba unesen broj kartice..
- Ferrante071
- Kontakt:
Jbg jučer kada sam kupovao karte info u shopu je bio sa će dresovi biti na stanju krajem sedmice...
Kontam nigdje veze, ali evo ipak su se pojavili.
Opet u Fan Shop
Kontam nigdje veze, ali evo ipak su se pojavili.
Opet u Fan Shop
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Znam to u vezi velikih klubova koji imaju direktne ugovore s Adidasom i za koje oni dizajniraju dresove. Plafon sto oni izvuku je 10% od jednog dresa, a vecina ima ugovore i manje od 10%, nego ja kontam da smo mi mozda preko posrednika kupili od Adidasa dresove pa da imamo neku vecu zaradu. Kontam da vjerovatno ovi u Adidasu znaju da je kod nas kultura kupovanja dresova nepostojeca, da ne mogu zaradit od nase prodaje dresova, pa da nam ne bi dali dzaba dresove za ogroman postotak od prodaje. Opet ne znam, samo nagadjamado-hz je napisao/la: ↑18 jul 2023, 17:48Real Madrid ima 10% zaradu od prodaje dresova.Zutti je napisao/la: ↑18 jul 2023, 17:43Tako je kad klub direktno s tehnickim sponzorom ima ugovor, to imaju samo najveci svjetski klubovi, a ne znam kako se dijeli zarada od prodaje dresova u nasem slucaju. Ne znam da li mi placamo nesto za te dresove pa da onda zarada ide nama (ili barem neki veci postotak). Ako ima ko da zna kako funkcionise kad nemas direktno s tehnickim sponzorom ugovor nek objasni jbg
Ljudi misle da ako je dres 119KM da nama ide 50KM...malo sutra.
Najbolji svijetski klubovi imaju 10% zaradu od prodaje dresova. Ja sam stavio 5-10KM da imamo od prodje dresa i to da se udaramo nogom u zicigu.
Mislim cak da je moguca varijanta da smo dobili dzaba opremu a da nemamo mozda nista zaradu od prodaje.
Ne bih ni ja ovo sve ne bih znao da mi drug ne radi u sjedistu NIKE i sve mi ispricao kako ide zarada od dresova.
Ja sam mislio da od 119KM nama ide npr 40-50KM...qurko drugovi![]()
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Tako nesto u vezi placanja sam i ja kontao jer mi nema smisla da oni zaradjuju na nasoj prodaji kad te prodaje jedva da imaThasos je napisao/la: ↑18 jul 2023, 17:56Mi platimo dresove koji su za prodaju. Plaćamo nekih 60% njihove cijene. Onda Klub formira svoju cijenu.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Kako ide prodaja ?
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 18 jul 2023, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, casual033, Hajdeee, mire971, MokraKifla, Pena, Pitaristok, r3m1, Vanja8, VolimBiH96 i 60 gostiju.