Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Renato Gojkovic dobio danas Ruski pasos. ako ne bude dobio poziv BiH hoce da igra za Rusiju.
-
Hansestadt
- Kontakt:
- BiHSportman
- Kontakt:
Zabio je gol danas u pobjedi i prolazu Olimpije nad Valmeiraom.bavariapivo je napisao/la: ↑18 jul 2023, 17:06transfer sa 24 iz slovacke u slovensku ligu, ne znam bas, ali po mojem daleko od toga, da je za pratiti...giannini je napisao/la: ↑18 jul 2023, 10:28Ahmet Muhamedbegovic presao u Olimpiju, mozda je za pratiti![]()
https://www.transfermarkt.com/ahmet-muh ... ler/271323
24 godine Lijevi bek olimpija mu najveci klub u karijeri
Tanko je to kad imamo Kolasinca u Atalanti imas Karica u Darmstadtu
Imas Sehica u Baniku tek 23 napunio prva ceska liga standardan
Tanko je to kad imamo Kolasinca u Atalanti imas Karica u Darmstadtu
Imas Sehica u Baniku tek 23 napunio prva ceska liga standardan
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- BiHSportman
- Kontakt:
0:44BiHSportman je napisao/la: ↑19 jul 2023, 23:30Šehić u Želji nije mogao meda. Možda je sazrio kao igrać, ali teško.

Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Sindikat12
- Kontakt:
Zinedin Smajlovic potpisao za Lecce, igrao u Švedskoj trecoj ligi. Znam ga privatno, dedo i babo mu muezini u našoj dzamiji, a on redovan na namazima u dzamiji. 100% ce igrati za nas, bez ikakve dileme.
19 godina ima.
19 godina ima.
Ako i kad bude zainteresovan za intervju, DM.Sindikat12 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 23:36Zinedin Smajlovic potpisao za Lecce, igrao u Švedskoj trecoj ligi. Znam ga privatno, dedo i babo mu muezini u našoj dzamiji, a on redovan na namazima u dzamiji. 100% ce igrati za nas, bez ikakve dileme.
19 godina ima.
Sretno momku, da bude bolji od Hasica aBd u Lecceu.
@igrajlopte 🐦
-
Sindikat12
- Kontakt:
Kao stoper dao 5 golova na 13 utakmica, proslu sezonu. Jak, visok, ako uspije naš je 1000%.
Ozbiljan gubitak
I found freedom. Losing all hope was freedom.
https://www.transfermarkt.de/gladbach-e ... ews/425192
Telalovic dobio dozvolu da ide iz Gladbacha. Transfermarkt pise da su Rostock i 2 kluba iz Holandiju u igri.
Telalovic dobio dozvolu da ide iz Gladbacha. Transfermarkt pise da su Rostock i 2 kluba iz Holandiju u igri.
Da nije momak rodom iz Sanskog Mosta? Imam rodjake SmajlovicSindikat12 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 23:36Zinedin Smajlovic potpisao za Lecce, igrao u Švedskoj trecoj ligi. Znam ga privatno, dedo i babo mu muezini u našoj dzamiji, a on redovan na namazima u dzamiji. 100% ce igrati za nas, bez ikakve dileme.
19 godina ima.
- bavariapivo
- Kontakt:
Svaka mu čast, ali redoslijed klubova mu ide iz jače u slabije lige, pametnom dosta.BiHSportman je napisao/la: ↑19 jul 2023, 23:21Zabio je gol danas u pobjedi i prolazu Olimpije nad Valmeiraom.bavariapivo je napisao/la: ↑18 jul 2023, 17:06transfer sa 24 iz slovacke u slovensku ligu, ne znam bas, ali po mojem daleko od toga, da je za pratiti...giannini je napisao/la: ↑18 jul 2023, 10:28Ahmet Muhamedbegovic presao u Olimpiju, mozda je za pratiti![]()
https://www.transfermarkt.com/ahmet-muh ... ler/271323
-
Sindikat12
- Kontakt:
Iz Srebrenice su.SanaBosna je napisao/la: ↑20 jul 2023, 11:52Da nije momak rodom iz Sanskog Mosta? Imam rodjake SmajlovicSindikat12 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 23:36Zinedin Smajlovic potpisao za Lecce, igrao u Švedskoj trecoj ligi. Znam ga privatno, dedo i babo mu muezini u našoj dzamiji, a on redovan na namazima u dzamiji. 100% ce igrati za nas, bez ikakve dileme.
19 godina ima.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Uputio sam ga Belminu, pa se sad cuju. Jedan od nacina da savez sazna za njega je preko BelminaReX je napisao/la: ↑20 jul 2023, 00:10Ako i kad bude zainteresovan za intervju, DM.Sindikat12 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 23:36Zinedin Smajlovic potpisao za Lecce, igrao u Švedskoj trecoj ligi. Znam ga privatno, dedo i babo mu muezini u našoj dzamiji, a on redovan na namazima u dzamiji. 100% ce igrati za nas, bez ikakve dileme.
19 godina ima.![]()
Sretno momku, da bude bolji od Hasica aBd u Lecceu.![]()
![]()
Šta se ovim hoce reci?ReX je napisao/la: ↑20 jul 2023, 00:10Ako i kad bude zainteresovan za intervju, DM.Sindikat12 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 23:36Zinedin Smajlovic potpisao za Lecce, igrao u Švedskoj trecoj ligi. Znam ga privatno, dedo i babo mu muezini u našoj dzamiji, a on redovan na namazima u dzamiji. 100% ce igrati za nas, bez ikakve dileme.
19 godina ima.![]()
![]()
Jedan naš momak prihvatio ugovor koji je drugi naš momak odbio.
Oba su naša
A ako je dzamija referenca, Hasicev otac je bio predsjednik IZ Göteborg.
Medjutim, pustimo momke da se prvo etabliraju kao profesionalci i da postanu relevantni za reprezentaciju
Nisam siguran da razumijem sta hoces da kazes i mislim da si me pogresno shvatio. Samo kazem da se nadam da ce biti jos bolji i od Hasica u Lecceu.ibHome je napisao/la: ↑20 jul 2023, 13:41Šta se ovim hoce reci?ReX je napisao/la: ↑20 jul 2023, 00:10Ako i kad bude zainteresovan za intervju, DM.Sindikat12 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 23:36Zinedin Smajlovic potpisao za Lecce, igrao u Švedskoj trecoj ligi. Znam ga privatno, dedo i babo mu muezini u našoj dzamiji, a on redovan na namazima u dzamiji. 100% ce igrati za nas, bez ikakve dileme.
19 godina ima.![]()
![]()
Jedan naš momak prihvatio ugovor koji je drugi naš momak odbio.
Oba su naša
Medjutim, pustimo momke da se prvo etabliraju kao profesionalci i da postanu relevantni za reprezentaciju
Naravno da su obadva nasa. Ja lupam ko budala dvije godine kako se Hasic (I Tahirovic) moraju pokupiti dok ne dodje poziv Svedske. Sad od jednom mediji pisu o njemu itd i bice saga kao sa Anelom all over again. Sreca pa je Tahir debitovao u Romi jer da je i on ostao u Primaveri, do sada ne bi dobio poziv naseg saveza.
@igrajlopte 🐦
Vjerovatno je tako, protumacio sam da hoces reci da Hasiću i Nije bas dobro proslo u Lecce.ReX je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:20Nisam siguran da razumijem sta hoces da kazes i mislim da si me pogresno shvatio. Samo kazem da se nadam da ce biti jos bolji i od Hasica u Lecceu.
Naravno da su obadva nasa. Ja lupam ko budala dvije godine kako se Hasic (I Tahirovic) moraju pokupiti dok ne dodje poziv Svedske. Sad od jednom mediji pisu o njemu itd i bice saga kao sa Anelom all over again. Sreca pa je Tahir debitovao u Romi jer da je i on ostao u Primaveri, do sada ne bi dobio poziv naseg saveza.
Po mom shvatanju jeste.
Decko je odradio svoje i nije htio nastaviti tamo.
Gdje ce dobiti angazman vidjecemo.
-
Sindikat12
- Kontakt:

Zinedin uci prvi ezan u povijesti u nasoj dzamiji, 2015 godina.
Do 17 godine igrao kao napadac brutalnu tehniku ima za stopera. Cesto uzme loptu na centru i prodje 3/4 igraca i dodje do protivnicog gola, dao je takav i gol. Jak visok, dobar na lopti, ima finog potenciala. A naš je bez ikakve dileme, vise puta mi rekao.
Obojica su dobri igraci za svoj uzrast, iako razliciti, ali jos nisu etablirani, i nisu relevantni za reprezntaciju.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Catalunya1, jasmin10, rukometubih23 i 57 gostiju.