Ulazu svi vise od nas,imaju vise meceva sa normalnim sudijama bez 200 faulova,imaju vise stranaca dok kod nas zbog ogromne kvalitete su dozvoljena 3 stranca.
BH klubovi u Europi 23/24
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Znaš čega se možeš napušiti tim navijačima? Ne moram pisati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Picko jedna smrdljiva.
Nabiju te na **** svi navijaci krezubi i ovi sa zubima.
Sta radis na ovoj temi glupane?
Jakirov Zrinjski bi dao 5 golova u ovom dvomecu.
Objektivno,statisticki kako god hocete Armenci su bolja bili ekipa u obje utakmice.
Objektivno,statisticki kako god hocete Armenci su bolja bili ekipa u obje utakmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Napusis nam se svima qurca.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ma govorio sam od pocetka da igraju pickasto. Ne kontam ljude koji ih hvale i govore nesto tipa „rutinski“. Zivim za taj dan da vidim nase da igraju kao albanci ili makedonci. Pa ljudi poginuse na terenu a nasi ili su se naguzili i predali prije utakmnice ili su u glavama vec u play offu. Ovo je FUJ od fudbala i nek ih bude stid navijaca koji su ovo gledali 90 minuta.
-
- Kontakt:
Ovi su mi najodvratniji. Idite pratite Manchestere i Bayerna, stare mi drazi mi je onaj najodvratniji pitar od ovih abortusa
Mrs s nasih tema, idi gledaj Chelsea i govori "mi" kad dovedu pojacanje 
1921
Idemo legendo još jedan u produžecima i da završimo s ovim

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
Stvarno sramtno da se svi klubovi povuku i ne mogu izdrzati tempo i koncentraciju 90 minuta.
Osim golemog Zelje, mi imamo ratnicki mentalitet, ne otpisuj nas dok sudija ne svira kraj
Osim golemog Zelje, mi imamo ratnicki mentalitet, ne otpisuj nas dok sudija ne svira kraj
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Kako nas Celtic ujedini brzo 

-
- Kontakt:
Pa bilo pitanje kad ce Zrinjski primiti golove obe utakmice 50-50 mozda Armenci malo i bolji. Zrinjski puno bolji bio s Jakirovicem, Janković prošle sezone
-
- Kontakt:
Naravno,Jakirovic je doktor,igralo je i Sarajevo playoffove al to nije dokaz da liga napreduje. Nasi klubovi ce napraviti iskorak kad sudije budu sudile tekmu,ne po nalogu sa 300 faulova,kad budu pustali igru a ne svaki kontakt faul jer je neko naredio. Armenci u 2 tekme bolji i ovdje neko kaze pokemoni. Prosle godine oni maltezani izdominirali Veleza i nama su i to pokemoni,sta smo onda mi?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑18 jul 2023, 22:02Sve je to tacno, ali sto nije smetalo Zrinjskom prosle godine, kad su u polju jeli sve i jednu ekipu i na kraju nesretno ispali od Slovana. Taj Zrinjski bi ovaj danasnji dobio 3-0.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 22:00Kako nije? Nemas jedan mec visokog inteziteta u sezoni,10000 faulova svaku tekmu,navlacenje,nema igre aktivne 10 minuta.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:58Nije ba ni do nase lige, ni mentaliteta, ni bilo cega slicnog. Jednostavno, Zrinjski tanak. Pisali smo to i nakon prosle tekme neki ovdje, pa nas napadose. Jako blijedo i neuvjerljivo djeluju. Ja sam prosli put mislio mozda je gostovanje, klima, prva prava tekma... evo sad vidimo da nije. Nesto nije udure kod njih, a ne moze bit ni samo do Rendulica kad vidimo kako su igrali u PLBiH.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Ako poslije produzetaka bude X ili pobjeda Zrinjskog, ima li tu ista za drzavni koeficijent ili se gleda samo 90?
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nabijemo ga na qrac

Biće svinjski ku.rac šampion
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ma koliko god se mi prepucavali ne mozes nam u najljepsu ligu svijeta dirat da si ne znam ko

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Jasno mi je da protiv timova iz jačih liga za zapada ili centralne evrope ne možeš izdržati ali brate da ni ototiv Uratrua ne možeš pa šta si radio na pripremama
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrammm1921, laszlo i 21 gost.