FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa vjerovatno su neke kombinacije s Baltom, Zeljkovic u zadnjem redu mozda i Anicic. Ima i Soldo i Besim sve su to opcije
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Radovic anicic besim durakovic
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Beganovic anicic Soldo Radovic/DurakovicNeutralan77 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 23:26
Napredujes![]()
-
- Kontakt:
Ja od kad nas je Duduk vodio i kad ste mu svi komplet davali nevidjenu podrsku za nista,ni u jednu tekmu nisam siguran. Mada i zalizani djeluje kao Klop kad se sjetim Duduka i bravura
- ElCartel11
- Kontakt:
Mulalic - Soldo - Balta - Durakovic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ide znači Aničić kao neka sigurica s obzirom na iskustvo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Beganović Aničić Soldo Duraković

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Mora da je Balta u paru sa Anicicem ili Zeljkovic, kockanje je ovo u pm moze nas kostat ispadanja.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koji je to teski rizik. Covjek poslije tolike pauze, u jako zahtjevnu utakmicu.
Tacno mi to i lici na Varesanovica. Samo da nas to sve ne kosta.
- FKS -
Nadam se da prandeli zna sta radi, eksperimentisat u odbrani u ovakvoj utakmici je ravno samoubistvu. Ja se bojim sto mi promasujemo ciste golove, sto nam se uvijek isprijeci golman, stativa, sudija. Toga me najvise strah.
Edit: u slucaju ne daj Boze neuspijeha odmah bi Mirzi dao otkaz bez ikakvog razmisljanja, jer onakvu ekipu Torpeda jednostavno moramo proci!
Edit: u slucaju ne daj Boze neuspijeha odmah bi Mirzi dao otkaz bez ikakvog razmisljanja, jer onakvu ekipu Torpeda jednostavno moramo proci!
Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 18 jul 2023, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Jest kockanje ako je tacno, mada onakvu promaju nisam vidio kao proslu tekmu. Durakovic bukvalno nije postojao,ono njegovo pokrivanje i markiranje igraca ja jos nisam vidio u zivotu,onaj ga je lomio kako je stigao.
Pa i bolje da ne izlijeces iskreno više,prošli put si odlazak Avramovskog zbog porodicnih razloga predstavio tako da je to bilo kao da je rat bio u klubu,isto sada to sto pokusavas kao ostat cete

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 jul 2023, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pljuskovi u četvrtak. Miriše na prolaz.
Nama je odbrana svakako šuplja, šta god da iskombinuje neče biti iznenađenje, pa tebi raspali željo zabije dva u 5 minuta.
Nama je odbrana svakako šuplja, šta god da iskombinuje neče biti iznenađenje, pa tebi raspali željo zabije dva u 5 minuta.
🇵🇸
Neka pada, neka pljušti, aBd i kiša golova u Torpedovoj mreži

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
I do sada smo od levata gubili pa nismo nikoga g.zili, zašto bi Mirza bio drugačiji ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 23:27Ja od kad nas je Duduk vodio i kad ste mu svi komplet davali nevidjenu podrsku za nista,ni u jednu tekmu nisam siguran. Mada i zalizani djeluje kao Klop kad se sjetim Duduka i bravura
-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑18 jul 2023, 23:39Pa i bolje da ne izlijeces iskreno više,prošli put si odlazak Avramovskim zbog porodicnih razloga predstavio tako da je to bilo kao da je rat bio u klubu,isto sada to sto pokusavas kao ostat cetekada vidite,kao loše sjeb,de druže malo.
Ja ti samo kazem sta znam i samo provjerene stvari pisem. Nevjeruj sve sto mediji pisu

Samo da provjerim jesam li dobro shvatio.Neutralan77 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 23:46
Ja ti samo kazem sta znam i samo provjerene stvari pisem. Nevjeruj sve sto mediji pisu. Sjetices se mozda nekad mene i reci, da sam uvijek ili u 99% slucaja bio u pravu..
Ti i dalje guras pricu o svadji Avrama i Dala na treningu?
FKS❤️1946
-
- Kontakt:
djokica je napisao/la: ↑18 jul 2023, 23:49Samo da provjerim jesam li dobro shvatio.Neutralan77 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 23:46
Ja ti samo kazem sta znam i samo provjerene stvari pisem. Nevjeruj sve sto mediji pisu. Sjetices se mozda nekad mene i reci, da sam uvijek ili u 99% slucaja bio u pravu..
Ti i dalje guras pricu o svadji Avrama i Dala na treningu?
Tu pricu ja nisam prico

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Ado_77, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Antikloc, benko21, bordobijeli, bordospartanac, broj6, Burberry46, Confiance, Direktorcic, ErosViverosViv, lakilone, Mahalac7, MokraKifla, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, Paromlinac, Pitar6785, Posejdon, samoFKS, Tatamata1946, TefalTava, umrobihzbogtebe1946, Vanja8, VolimoSarajevo, WeekendOffender, zagorski i 162 gosta.