LOPATA je napisao/la:E imate i vi srece k`o govana
koja sreca , ovo ono ako nemognu dati gol bit ce penal xD hehehe znalo se ebiga , i kazu ono zrinjski cuva obraz BH fudbala
LOPATA je napisao/la:E imate i vi srece k`o govana
u cvajtu...Siroki ti suti,sve utakmice prodajete,samo da znas da je prodaja utakmice protiv Borca vec lijepo zabiljezena u Uefi..tako da...ce uskoro stadion na Pecari biti na prodaju!:) vi zivite od kladionica i preprodaje utakmica,to je javna tajna....ŠB.TRN je napisao/la:Bravo momci!!!!Vidi ovih miševa sto se vesele iznad!!!!Netko rece u drugu ligu ahahhahahhahahh!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rosas7 je napisao/la:bravo zrinjskiii,jeste se nasladjivali dusmani
A staces,Uefa ako je zabilježila nema nam pomoći,sta ja tu mogu!!!bosnas_ je napisao/la:u cvajtu...Siroki ti suti,sve utakmice prodajete,samo da znas da je prodaja utakmice protiv Borca vec lijepo zabiljezena u Uefi..tako da...ce uskoro stadion na Pecari biti na prodaju!:) vi zivite od kladionica i preprodaje utakmica,to je javna tajna....ŠB.TRN je napisao/la:Bravo momci!!!!Vidi ovih miševa sto se vesele iznad!!!!Netko rece u drugu ligu ahahhahahhahahh!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa MOZDA JE BIO PENAL,SACEKAJ SNIMAK STA OSUDJUJESVlado PD je napisao/la:A stani, jel ovo realno brate, ja ne mogu da vjerujem, pa jebote ako ces ga svirati i moras ga svirati, sviraj u 50. minuti a ne u 93...pu, ovo samo kod nas ima!
Pa uvek se ceka kraj,jer mozda bi taj neko utrpao gol do 90.pa bi bilo sve regularno,ovako daluje sumnjivo da se svira penal u sudijskoj nadoknadi,ali sacekajmo pregled,niko od nas jos nije ni video za sta je sviran penal.Vlado PD je napisao/la:A stani, jel ovo realno brate, ja ne mogu da vjerujem, pa jebote ako ces ga svirati i moras ga svirati, sviraj u 50. minuti a ne u 93...pu, ovo samo kod nas ima!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.