Zato i kazem, sreca pa je liga takva kakva jest i nema dovoljno strucnosti generalno da takve stvari stvore probleme. Npr nas je u zadnjih 15 godina vodilo 20ak trenera i nikad nijedan nije znao odgovorit na prostu promjenu formacije protivnika, ko nam je slozio romb na sredini i ubio nas je. Da ne pricamo o nekim dinamicnim promjenama formacije usred utakmice, transformacijama, kretanju igraca... To je tek Sci Fi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jul 2023, 01:54napoleon72 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 00:50Jbg, svi mi volimo da imamo informacije unaprijed, al nije lijepo. Sva sreca pa je ova liga amaterska i realno niko nece i ne zna ova piskaranja zloupotrijebit. Naumpade mi kad nam je lik uoci onog derbija kad su nas ubili 2:0 ovdje izdiktirao sastav Zelje i da se na spicu uigrava Armin Hodzic. Niko nas se nije ni potrudio da pokusa odgovorit na to, ljudi nas unistili na terenu. Da je ova liga imalo ozbiljnija sve ove insajderske bi neko mogao fino upotrijebit.
Ljudi se u svijetu polomise da sacuvaju sve informacije od javnosti, O'Nil zabranio igracima da igraju Fantasy jer su protivnici prema tome skontali kakav ce sastav izvest to kolo, a kod nas se pred ovako bitnu tekmu sastav zna dva dana unaprijed. Malo je neozbiljno.
I kad servirano dobiju, ne znaju iskoristiti, vjeruj mi.
Bio je slučaj prošle polusezone da su serviranih prvih 11 dobili 2 dana ranije, i opet nismo pobjedili![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mi da bi igrali evropu mi navijaci se prvo moramo promjenit i svatit JEDNOM ZA UVJEK, da je interes kluba iznad interesa navijaca, i da su navijaci servis kluba.. mi umjesto da guramo klub na sve moguce nacine jer imamo generalnog pokrovitelja (mirvic tan) i da i niima ulijevamo nadu da njihovo ulaganje cjenimo mi se pravimo bitni i pokusavamo im reci ne ulazite sto ste budale.. ja neznam dali sam ja lud ili ova situacija nije normalna..
Ayla Mirza trebaju da lete iz kluba onda kad MIRVIC to odluce ne HZ i tacka.. ako si navijac cak ako i ne simpatises igru koju imamo ako ne simpatises kako Ayla radi svoj posao duzansi kupit ulaznicu dres i sjedit na klupi i gledat utakmicu..
E sad u vezi prve utakmice i odbrane, ako pricamo o 2 gola koja smo primili. Prvi go odbranbeni igrac je bio na ledjima igracu koji je dao go, takodje igrac koji je dao go je odbranbeni igrac (nije napadac pa da kozes ocekivat onakvu reakciju)
Drugi gol je dat iz polu kontre gdje protivnicki ofanzivni igrac ima naseg stopera ispred sebe gdje ofanzivni igrac veoma nepovoljnoj pozici za sut i gdje golman lose reaguje..
2 suta iz slobodnog udarca (35m od gola) ne racunam sansom jer faulovi nisu napravljeni da je igrac isao jedan na jedan na golmana.. ovo se nemoze zvat ni sansa, a prvi sut je bio opasan samo zato sto je golman slabo intervenisao.. najgori igrac utakmice ujedno,
E sad to je sve sto je torpedo napravio za 99 minuta.. e sad kad uzmes nase sansei uzmes da im je golman igrac utakmice a unas golman najgori pojedinac (nadat se da ce bit bolji kako vrijeme bude prolazilo) dovoljno govori da odbrana i postavka citave utakmice bila bar za tanku 4.
Takodje torpedo je u jeku prvenstva, nama prvenstbo pocinje za mjesec, takodje 70% nova ekipa.
Lahko je pljuvat i govorit ostaju bekovi visoko stoperi spori odbrana postavljena ni na nebu ni na zemlji
Sta ima?
Ayla Mirza trebaju da lete iz kluba onda kad MIRVIC to odluce ne HZ i tacka.. ako si navijac cak ako i ne simpatises igru koju imamo ako ne simpatises kako Ayla radi svoj posao duzansi kupit ulaznicu dres i sjedit na klupi i gledat utakmicu..
E sad u vezi prve utakmice i odbrane, ako pricamo o 2 gola koja smo primili. Prvi go odbranbeni igrac je bio na ledjima igracu koji je dao go, takodje igrac koji je dao go je odbranbeni igrac (nije napadac pa da kozes ocekivat onakvu reakciju)
Drugi gol je dat iz polu kontre gdje protivnicki ofanzivni igrac ima naseg stopera ispred sebe gdje ofanzivni igrac veoma nepovoljnoj pozici za sut i gdje golman lose reaguje..
2 suta iz slobodnog udarca (35m od gola) ne racunam sansom jer faulovi nisu napravljeni da je igrac isao jedan na jedan na golmana.. ovo se nemoze zvat ni sansa, a prvi sut je bio opasan samo zato sto je golman slabo intervenisao.. najgori igrac utakmice ujedno,
E sad to je sve sto je torpedo napravio za 99 minuta.. e sad kad uzmes nase sansei uzmes da im je golman igrac utakmice a unas golman najgori pojedinac (nadat se da ce bit bolji kako vrijeme bude prolazilo) dovoljno govori da odbrana i postavka citave utakmice bila bar za tanku 4.
Takodje torpedo je u jeku prvenstva, nama prvenstbo pocinje za mjesec, takodje 70% nova ekipa.
Lahko je pljuvat i govorit ostaju bekovi visoko stoperi spori odbrana postavljena ni na nebu ni na zemlji
Sta ima?
Neutralan77 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 12:55Avramovski navodno otiso kuci i pitanje hoce se vracati. Izdesavalo se nesto sigurno
Imas nekad neke tacne informacije ocito preko nekog od igraca ali vala nekad ga i navaljas pravoNeutralan77 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 13:07Upitno jel problem sa mirzom ili sa nekim drugim…
Mislim da ima jos dosta tu „problema“ za koje mi ne znamo. Jedna te ista osoba je sigurno u pitanju![]()

Recimo ovo za sastav, nema mi logike 2 dana prije da se 100% zna ko ce istrcati.. A ovo pogadjanje, no coment

Sabra nasa draga, mogu samo misliti kako je nagovarala Eldara da dodje kod nas ali on nije htio.
Ova je napravila 17 puta veceg zla za klub od svih ovih zajedno koji su trenutno tu. Da ne spominjem da je se nije tjeralo na ovaj nacin ko sad..
Srce drago kako je ona zamolila Tana da se vrati..

Smrdi da ga ebes.
ĐurkovićNeutralan77 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 22:19Koji sastav ocekujete u cetvrtak?
imam neki info pa da vidim hocel neko pogoditi![]()
Radeljaš-Hadžibegić-Jozić-Kapetanović
Janjoš-Vukičević
Jakovljević-Merdanović-Pašić
Musemić
Jesam li bar ublizu?
U principu me zalibo ko će igrati, jerbo nije postava problem, nego izvedba.
Ja bih, ali se bogufala ne pitam, metnuo ovako u četvrtak, pa nek ide sve u trohurac:
Rogić
Mulalić-Čelik-Soldo-Beganović
Kyeremeh-Zeljković-Vrančić-Ziljkić
Renan-Viveros.
Ali, uopšte nisam optimista. Da je doćerat do penala. Penale izvodit: Kyeremeh, Ziljkić, Viveros, Vrančić, Renan.
Znal se sta je kartama dokle smo
Ne kontam sto pjenite za Mehmedovica kad nam nije ni bio opcija nikad.
Drugo, tuga je znat da mozes nekome izdiktirati sastav i nacin na koji ce igrati a ne znati to iskoristiti al to je tako
trece, nama nije odbrana suplja, nego igra i ekipa a onda se kola lome na odbrani... odbranu igra 10 igraca a ne
cetvrto, kako se placa na moja tv da se gleda utakmica ko ima iskustva za nas preko grane... prva evropska tekma da je necu gledati uzivo (vjerovatno, ne sjecam se da sam fulio neku
)
Drugo, tuga je znat da mozes nekome izdiktirati sastav i nacin na koji ce igrati a ne znati to iskoristiti al to je tako
trece, nama nije odbrana suplja, nego igra i ekipa a onda se kola lome na odbrani... odbranu igra 10 igraca a ne
cetvrto, kako se placa na moja tv da se gleda utakmica ko ima iskustva za nas preko grane... prva evropska tekma da je necu gledati uzivo (vjerovatno, ne sjecam se da sam fulio neku

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne znam umjesto koga bi Mehmedovic igrao i da je došao ? Avramovski i Mustafić su tu, Dal gotovo sigurno ostaje. Razumijem U21 pravilo, ali to je pozicija koja nam je najpopunjenija.
-
- Kontakt:
Mi sutra do 60te minute moramo imati bar tri gola prednosti tj. do tada riješiti utakmicu
Nije tacno da Mehmedović nikad nije bio opcija. I mislim da bio bio dobra zamjena Dalu plus sto pokriva i U21 pravilo.
Ali eto nije ni bitno sad, zaobisao nas je, vjerovatno misli da ce gore više igrati itd
Ali eto nije ni bitno sad, zaobisao nas je, vjerovatno misli da ce gore više igrati itd
Odakle sad to za Avramovskog
Zar nije neko napisao da uredno trenira, po povratku iz Skoplja ?

BordoSaga2 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 08:43Avramovski se nece vracati, Dal ide, Mustafic nije za prvih 11.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Kolko se izmišlja za Avrama jbtBordoSaga2 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 08:43Avramovski se nece vracati, Dal ide, Mustafic nije za prvih 11.

Avrama je Dal opalio sakom na treningu, momak je na KUM-u trenutno. Sve drugo sto se pise je laz.
I ja imam taj info i provjeren je, javio mi jaran kojem od jarana, jaranov brat radi na kumu ko portir. Ovo sto je organizovano dobrovoljno darivanje krvi, to je za avrama.
Sto je najgore upeca se raja 

- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Treba počet banovat i ove "insajdere". Većih trovača nadaleko nema.
SARAJEVO SIAMO NOI
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], HariTz, NeSamSafetee i 36 gostiju.