DTzmu30 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 10:02
Antikloc je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:34
Zeko87 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 07:56
Ima li neko objektivan da objasni kako Zrinjski uz ovakve rezultate u zadnjih 5 godina u evropskim utakmicama ima 5k posjetilaca na stadionu? Shvatam da im je to mostarska baza navijača, ali šta je sa okolicama? Nemaju podršku ostalih Hrvata ili su se fokusirali na podršku susjednih klubova?
Koja mucka provakacija
Pitanje je postavljeno,samo da bi neko dao odgovor. Pa evo ja cu,nije mi mrsko.
To je zato sto se ne radi o pravom,klasicnom fudbalskom klubu. Radi se o politickom isprdku,plastikanerima,vjestackoj tvorevini. Bolesnom produktu jedne monstrouzne fasisticke politike. Bez tradicije,bez emocije,bez navijaca. Cak im i njihov Gazda,tvorac i vlasnik Covic navija za Velez,kao i cijela Hercegovina uostalom,doduse u Hercegovini se navija i za drugi veliki hercegovacki klub-za Leotar. A ovo sto dodje na tekme zrinjskog,to su radoznali navijaci Dinama i Ajduka. Krate ljudi vrijeme u ocekivanju utakmica njihovih maticnih klubova
Zamisli, i mi kao takvi uzmemo osam titula prvaka države
Jaka nam država?
To je ono sto umni ljudi pokusavaju vama objasniti. Trofeji uzeti u ovoj ligi i ovoj drzavi nemaju neku tezinu. Zbog slabe lige i slabe konkurencije. A drugo zbog slabe drzave,gdje skaredni politicki projekti poput vaseg mogu doci do izrazaja ili gdje Borac uz politicku podrsku nesto uspije,ili zeljeznicar uz malo para od prodaje jednog igraca i muljanje jedne sibicarske familije ,ostvaruje neku 'dominaciju' jedan period.
Suma sumarum, treba vam 40-ak godina uspjesnog ucesca u nekoj regionalnoj ligi,nesto ABA liga u tom fazonu i najmanje dva trofeja u istoj da bi dosli otprilike na nivo Veleza i Sarajeva. Da biste se nulirali s nama. Naravno ,pod uslovom da mi za taj sav period nista ne uradimo.
A ako bude drzave,onda cete opet pod kljuc.
Da nas nije Alija zaustavio 93 u Operaciji Neretva,ne biste nikad ni izasli ispod kljuca
Jbs ,supljak. Odoh se pripremati za odlazak na Kosevo !