Mislim da je u procesu registracije i uz to ide sve ostalo.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Koliko samo emotivnih oprostaja u posljednje vrijeme 

- RollingPaper
- Kontakt:
Sto niko ne pise ime novog sportskog direktora? Sincina Senadov 

Nije valjda? Kakva GOV NA!RollingPaper je napisao/la: ↑19 jul 2023, 10:15Sto niko ne pise ime novog sportskog direktora? Sincina Senadov![]()
Pa i Azmir je svog sina postavio za SD u Cityu.Gifron je napisao/la: ↑19 jul 2023, 11:21Nije valjda? Kakva GOV NA!RollingPaper je napisao/la: ↑19 jul 2023, 10:15Sto niko ne pise ime novog sportskog direktora? Sincina Senadov![]()
Bundoglav izgleda ima mokre snove na Azmira, on mu je opsesija, ugled, zvijezda vodilja, idol kojeg valja kopirati.

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Samo sto za sincinu od bundoglavog znamo da je glup ko qrac.Mortus je napisao/la: ↑19 jul 2023, 11:28Pa i Azmir je svog sina postavio za SD u Cityu.Gifron je napisao/la: ↑19 jul 2023, 11:21Nije valjda? Kakva GOV NA!RollingPaper je napisao/la: ↑19 jul 2023, 10:15Sto niko ne pise ime novog sportskog direktora? Sincina Senadov![]()
Bundoglav izgleda ima mokre snove na Azmira, on mu je opsesija, ugled, zvijezda vodilja, idol kojeg valja kopirati.![]()
Jedan grad, jedna ljubav!
Jel to klub ipak privatizovan 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Prijedlog: Svi na tribinu da ponesemo bunde i kruske, pa kad god mu glava proviri iz loze, da poredimo ko je donio najslicniju. Nakon utakmice mu mozemo uruciti najslicniju kao poklon od navijaca.
Jedan grad, jedna ljubav!
Vamo lafo govori nismo mi isti, bilo je pitanje hocu li ja htjeti da vodim Slobodu i slicno, a radi sve isto ko i AzmirMortus je napisao/la: ↑19 jul 2023, 11:28Pa i Azmir je svog sina postavio za SD u Cityu.Gifron je napisao/la: ↑19 jul 2023, 11:21Nije valjda? Kakva GOV NA!RollingPaper je napisao/la: ↑19 jul 2023, 10:15Sto niko ne pise ime novog sportskog direktora? Sincina Senadov![]()
Bundoglav izgleda ima mokre snove na Azmira, on mu je opsesija, ugled, zvijezda vodilja, idol kojeg valja kopirati.![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel provjerena info?RollingPaper je napisao/la: ↑19 jul 2023, 10:15Sto niko ne pise ime novog sportskog direktora? Sincina Senadov![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Ne znam da li ce biti zvanicno imenovan, al zove igraca i pregovara, predstavi se kao sportski direktorMMA075 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:45Jel provjerena info?RollingPaper je napisao/la: ↑19 jul 2023, 10:15Sto niko ne pise ime novog sportskog direktora? Sincina Senadov![]()
Znaci nije nego se bacaju bombeRollingPaper je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:52Ne znam da li ce biti zvanicno imenovan, al zove igraca i pregovara, predstavi se kao sportski direktorMMA075 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:45Jel provjerena info?RollingPaper je napisao/la: ↑19 jul 2023, 10:15Sto niko ne pise ime novog sportskog direktora? Sincina Senadov![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Haj eto nije. Igraci pricaju da jest. Nije onda ni Nala trener nego neko bombe baca, ni on nije zvanicno imenovan.
Mujkan veceras na Slonu
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Pa ko ce kome vjerovati nego svoj svome. Mislite li da bi babuka drugacije radio? Cak je babuka svoj UG Slobodasi napravio a vi sad oko Senadovog sina problem pravite,barem je decko sutnuo loptu nekad.MMA075 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:45Jel provjerena info?RollingPaper je napisao/la: ↑19 jul 2023, 10:15Sto niko ne pise ime novog sportskog direktora? Sincina Senadov![]()
Ko fol se borite protiv privatizacije a prizeljkujete Gazdu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Sloboda je legendo privatizovana od uhljupa za džabe, koji nas hebu u mozak.Hitman22 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 14:44Pa ko ce kome vjerovati nego svoj svome. Mislite li da bi babuka drugacije radio? Cak je babuka svoj UG Slobodasi napravio a vi sad oko Senadovog sina problem pravite,barem je decko sutnuo loptu nekad. Ko fol se borite protiv privatizacije a prizeljkujete GazduMMA075 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:45Jel provjerena info?RollingPaper je napisao/la: ↑19 jul 2023, 10:15Sto niko ne pise ime novog sportskog direktora? Sincina Senadov![]()
Tebi je Azmir nabio neke komplekse pa se osipaš kada ga neko spomene.
Taj gazda je ulagao u Slobodu, ostali pozajmljuju i vraćaju sebi sa kamatama.
Nađi boljega da svima padne kamen sa srca i da rahat idem na utakmicu, da gledam fudbal i uživamo u pobjedama. I mačak Tom i A.H. su papci, samo što je mačak krkan sa dna kace. Ko je radio kod njega zna o čemu pričam. Mačka znam kroz fudbal, nije se rodio taj kome je ispoštovao što je obećao....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma nabijem i babuku i Senada na k.rac!Hitman22 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 14:44Pa ko ce kome vjerovati nego svoj svome. Mislite li da bi babuka drugacije radio? Cak je babuka svoj UG Slobodasi napravio a vi sad oko Senadovog sina problem pravite,barem je decko sutnuo loptu nekad.MMA075 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:45Jel provjerena info?RollingPaper je napisao/la: ↑19 jul 2023, 10:15Sto niko ne pise ime novog sportskog direktora? Sincina Senadov![]()
Ko fol se borite protiv privatizacije a prizeljkujete Gazdu
Meni je bitna samo Sloboda i smjesno mi je ovo sta se radi sa kluba, profesionalizam nula bodova.
Valjda izadje na dobro, jer ja nikad ne mogu protiv Slobode navijat kakva god da je uprava, i kad guzim men je Sloboda u glavi a ko god stavlja svoj interes ispred kluba da mu Bog dao sve najgore!
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je dobro za nas dugorocno rekli su iz UG samo sto smo mi glupi pa ne mozemo to da skontamo, nismo vizionari.
Neka sada dugorocno uzivaju u plodovima svoje vizije zajedno sa svojim glasnogovornicima ovdje. Cujem se sa puno ljudi, puno bivsih igraca, trenera, ljudima kojima su imali bilo kakve veze sa Slobodom, intersantno svi kazu da to vise nije njihov klub...i da je to sve otislo u q....slazemo se da to nije vise nas klub.....Niko nas vise ne yebe ni za suhu sljivu....tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 15:23To je dobro za nas dugorocno rekli su iz UG samo sto smo mi glupi pa ne mozemo to da skontamo, nismo vizionari.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.