BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Cestitke Zrinjskom, vrlo bitan prolaz za drzavni koeficijent. Zrinjski u drugom ocajan, nezasluzen prolaz, sreca vas je pomazali, ali prolaz je jedino sto se pamti. Ono sinoc je bio amaterski pristup 75 minuta, vrlo lose izmjene koje nisu donijeli skoro nista. Jos jedna stvar, ne znam da li je do ozvucenja pod Bijelim Brijegom, ali vasi navijaci se uopste nisu culi, djelovalo je kao da je stadion prazan.
Ne znam zasto se pominje Velez, koliko znam ne igraju u Evropi ove godine. I ovo baljezganje, mi smo igrali grupu prije 100 godina, ko to pamti, dajte nesto poslije rata, nesto sto pamte ove generacije, a ne generacija rahmetli Muhameda Flipovica. Sto se tice Zelje, mislim da su prolaz zijanili u prvoj utakmici, bili su puno bolji rival, steta sto nisu dali jos 2 gola, a imali su vise nego dobre prilike za to. Ne kazem da nemaju sansi sad na neutralnom terenu, ali bice vrlo tesko, volio bih da grijesim. Sarajevo je puno bolje od Torpeda, pa su se rasipali u drugom kao da nikad fudbala nisu igrali. Tesko ide i protiv ovih uslovno slabijih protivnika, svi oni napreduju puno brze nego mi. Sretno Zelji i Sarajevu, kolika bi stvar bila da oba prodju pa da se sto vise uveca koeficijent, da i nas Bog pogleda, sretno!!!
Ne znam zasto se pominje Velez, koliko znam ne igraju u Evropi ove godine. I ovo baljezganje, mi smo igrali grupu prije 100 godina, ko to pamti, dajte nesto poslije rata, nesto sto pamte ove generacije, a ne generacija rahmetli Muhameda Flipovica. Sto se tice Zelje, mislim da su prolaz zijanili u prvoj utakmici, bili su puno bolji rival, steta sto nisu dali jos 2 gola, a imali su vise nego dobre prilike za to. Ne kazem da nemaju sansi sad na neutralnom terenu, ali bice vrlo tesko, volio bih da grijesim. Sarajevo je puno bolje od Torpeda, pa su se rasipali u drugom kao da nikad fudbala nisu igrali. Tesko ide i protiv ovih uslovno slabijih protivnika, svi oni napreduju puno brze nego mi. Sretno Zelji i Sarajevu, kolika bi stvar bila da oba prodju pa da se sto vise uveca koeficijent, da i nas Bog pogleda, sretno!!!
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
A ova dva tri zadnja posta su ti jeftini šupljaci.Antikloc je napisao/la: ↑19 jul 2023, 11:04To je ono sto umni ljudi pokusavaju vama objasniti. Trofeji uzeti u ovoj ligi i ovoj drzavi nemaju neku tezinu. Zbog slabe lige i slabe konkurencije. A drugo zbog slabe drzave,gdje skaredni politicki projekti poput vaseg mogu doci do izrazaja ili gdje Borac uz politicku podrsku nesto uspije,ili zeljeznicar uz malo para od prodaje jednog igraca i muljanje jedne sibicarske familije ,ostvaruje neku 'dominaciju' jedan period.DTzmu30 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 10:02Zamisli, i mi kao takvi uzmemo osam titula prvaka državeAntikloc je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:34
![]()
![]()
![]()
Koja mucka provakacija![]()
Pitanje je postavljeno,samo da bi neko dao odgovor. Pa evo ja cu,nije mi mrsko.![]()
To je zato sto se ne radi o pravom,klasicnom fudbalskom klubu. Radi se o politickom isprdku,plastikanerima,vjestackoj tvorevini. Bolesnom produktu jedne monstrouzne fasisticke politike. Bez tradicije,bez emocije,bez navijaca. Cak im i njihov Gazda,tvorac i vlasnik Covic navija za Velez,kao i cijela Hercegovina uostalom,doduse u Hercegovini se navija i za drugi veliki hercegovacki klub-za Leotar. A ovo sto dodje na tekme zrinjskog,to su radoznali navijaci Dinama i Ajduka. Krate ljudi vrijeme u ocekivanju utakmica njihovih maticnih klubova![]()
![]()
Jaka nam država?
Suma sumarum, treba vam 40-ak godina uspjesnog ucesca u nekoj regionalnoj ligi,nesto ABA liga u tom fazonu i najmanje dva trofeja u istoj da bi dosli otprilike na nivo Veleza i Sarajeva. Da biste se nulirali s nama. Naravno ,pod uslovom da mi za taj sav period nista ne uradimo.
A ako bude drzave,onda cete opet pod kljuc.![]()
Da nas nije Alija zaustavio 93 u Operaciji Neretva,ne biste nikad ni izasli ispod kljuca![]()
Jbs ,supljak. Odoh se pripremati za odlazak na Kosevo !![]()
Bacaš neke mamce da se uhvatimo i komunikaciju svedemo na jeftine dnevno-političe fraze i nacionalizam.
A ovaj forum nije mjesto za takvo nešto.
U svakom slučaju, sretno ti sutra na Koševu.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- GoskGabela
- Kontakt:
evo gatačkog izbjeglice, došao internet u Semetovac
Kad će kanalizacijaaaa?

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Bodovi se dobiju za prolaz u narednu rundu, nebitno kako, regularno, produzeci, penali..
Ja sam tek malopre saznao da su prosli na penale, jer sam gledao samo 1P, mislio sam da ce da ih rutiniraju, ali posto vidim izvestaje s meca, potpuno nezasluzen prolazak Zrinjskog. Ako cemo posteno, osteceni su gosti za cist penal u 1P.
Mislim da ce protiv Slovana zavrsiti svoj put ka LS ove godine,da, Slovan tek treba da prodje Luksemburzane u gostima ali mislim da nece biti problema u revansu veceras.
Mrs u plastenikGoskGabela je napisao/la: ↑19 jul 2023, 11:23evo gatačkog izbjeglice, došao internet u Semetovac
Kad će kanalizacijaaaa?
![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ovaj antikloc bas kloc
Ofiras se drug
Ofiras se drug
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- GoskGabela
- Kontakt:
Ajde seri u poljski wc

Imaš ti u Gacku rodnom i višee od plastenika

- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kad te neko pita zasto volis ovaj forum, samo reci jer je to jedino mjesto gdje se na temi bh klubovi u Europi prepucavaju navijac GOSK-a i Veleza 

1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 jul 2023, 13:02Kad te neko pita zasto volis ovaj forum, samo reci jer je to jedino mjesto gdje se na temi bh klubovi u Europi prepucavaju navijac GOSK-a i Veleza![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Želio bih da pozdravim Vas u studiju i režiji , Hugu , Hugolinu i male Hugiće ...

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Ja još gledam gdje sam ovo klikno jebte.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 jul 2023, 13:02Kad te neko pita zasto volis ovaj forum, samo reci jer je to jedino mjesto gdje se na temi bh klubovi u Europi prepucavaju navijac GOSK-a i Veleza![]()

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 jul 2023, 13:02Kad te neko pita zasto volis ovaj forum, samo reci jer je to jedino mjesto gdje se na temi bh klubovi u Europi prepucavaju navijac GOSK-a i Veleza![]()

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- GoskGabela
- Kontakt:
Pa i mi da osjetimo dašak EuropeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 jul 2023, 13:02Kad te neko pita zasto volis ovaj forum, samo reci jer je to jedino mjesto gdje se na temi bh klubovi u Europi prepucavaju navijac GOSK-a i Veleza![]()

Bilbija objektivan, nezasluženo su prosli. Bolja ekipa je ispala ali boze moj to je fudbal.
Šta je potrebno da se koristi i gornja tribina pod Bijelim Brijegom. Nemoguce mi je da ako se eventualno plasiraju u grupnu fazu pa te zadesi u grupi tipa West Ham da igras pred 5000 ljudi. Pa Čelika protiv Klisa gleda 9-10 hiljada ljudi.
Sta treba da se otvori gornja tribina?
Šta je potrebno da se koristi i gornja tribina pod Bijelim Brijegom. Nemoguce mi je da ako se eventualno plasiraju u grupnu fazu pa te zadesi u grupi tipa West Ham da igras pred 5000 ljudi. Pa Čelika protiv Klisa gleda 9-10 hiljada ljudi.
Sta treba da se otvori gornja tribina?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Moze li neki navijac Zrinjskog objasniti sta se desava? Ja sam zacudjen kako su lose izgledali u obje utakmice. Znam mnogi ce reci nasa liga je ovakva ili onakva, protivnik je dobar... to sve stoji, ali opet su nekakvi nikakvi bili. Meni djeluje kao da nesto ne stima, ili ih je mozda Rendulic polomio na pripremama. Moraju puno, puno bolje ako misle napraviti iskorak.
1921
Prva stvar je što Rendulić nije ni do koljena Jakiroviću, ne kažem da je Kruno loš ali Jakir je daleko iznad razine PLBiH.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 jul 2023, 14:01Moze li neki navijac Zrinjskog objasniti sta se desava? Ja sam zacudjen kako su lose izgledali u obje utakmice. Znam mnogi ce reci nasa liga je ovakva ili onakva, protivnik je dobar... to sve stoji, ali opet su nekakvi nikakvi bili. Meni djeluje kao da nesto ne stima, ili ih je mozda Rendulic polomio na pripremama. Moraju puno, puno bolje ako misle napraviti iskorak.
Druga stvar, možda i glavna, otišli su nam Ilinković i Sučić koji su bili starteri u veznom redu, koji su nam jako puno značili kvalitetom i pokretljivošću. Po mom mišljenju, ono što je najviše falilo jučer je mirnoća u igri s loptom, čuvanje posjeda kroz pas igru. Čim bi osvojili loptu odmah bi se tražila neka rješenja na duge lopte, umjesto da se smiri utakmica i grade napadi kroz posjed.
Treća stvar je što dosta igrača nije u nekoj formi. Kožulj, Stanić i Tičinović su dugo vremena bili ozlijeđeni i nisu u fizičkoj spremi da cijelu utakmicu odigraju na maksimumu. Senić je upao u prvu postavu zbog povreda, inače je četvrti stoper. Ćuže nije prošao pripreme s ekipom. Klupa nam je tanka, pa moraju ulaziti Sabljić koji realno nema kvalitetu za Zrinjski i Hrvanović koji je do neki dan igrao u Federalnoj ligi, a sada ulazi u Ligu Prvaka.
Nadam se da ćemo se podići kako igrači budu podizali formu i uigravali se kao ekipa. Ako igrali kao sinoć, džaba nam 3 šanse, nećemo se nigdje plasirati.
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si
-HŠKZ-
-HŠKZ-
-
- Kontakt:
SirobMo je napisao/la: ↑19 jul 2023, 14:30Prva stvar je što Rendulić nije ni do koljena Jakiroviću, ne kažem da je Kruno loš ali Jakir je daleko iznad razine PLBiH.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 jul 2023, 14:01Moze li neki navijac Zrinjskog objasniti sta se desava? Ja sam zacudjen kako su lose izgledali u obje utakmice. Znam mnogi ce reci nasa liga je ovakva ili onakva, protivnik je dobar... to sve stoji, ali opet su nekakvi nikakvi bili. Meni djeluje kao da nesto ne stima, ili ih je mozda Rendulic polomio na pripremama. Moraju puno, puno bolje ako misle napraviti iskorak.
Druga stvar, možda i glavna, otišli su nam Ilinković i Sučić koji su bili starteri u veznom redu, koji su nam jako puno značili kvalitetom i pokretljivošću. Po mom mišljenju, ono što je najviše falilo jučer je mirnoća u igri s loptom, čuvanje posjeda kroz pas igru. Čim bi osvojili loptu odmah bi se tražila neka rješenja na duge lopte, umjesto da se smiri utakmica i grade napadi kroz posjed.
Treća stvar je što dosta igrača nije u nekoj formi. Kožulj, Stanić i Tičinović su dugo vremena bili ozlijeđeni i nisu u fizičkoj spremi da cijelu utakmicu odigraju na maksimumu. Senić je upao u prvu postavu zbog povreda, inače je četvrti stoper. Ćuže nije prošao pripreme s ekipom. Klupa nam je tanka, pa moraju ulaziti Sabljić koji realno nema kvalitetu za Zrinjski i Hrvanović koji je do neki dan igrao u Federalnoj ligi, a sada ulazi u Ligu Prvaka.
Nadam se da ćemo se podići kako igrači budu podizali formu i uigravali se kao ekipa. Ako igrali kao sinoć, džaba nam 3 šanse, nećemo se nigdje plasirati.

Drago mi je sto neko ko je blize Zrinjskom i prati ga vidi sto i ja. Ma vidjelo se odmah u prvoj utakmici da nije to to. Ja sam tad bas ovdje pisao mozda je los dan, putovanje, gostovanje, ovo-ono, ali sinoc se osjetilo da zaista steka, i to dobro. Ni sjena Zrinjskog iz protekle sezone, a kamo li onog Jakirovicevog.
1921
Da li postoji neko objašnjenje za Rendulićevu suhu košulju?

Njihov trener kao da je iz plastenika izašao. A Rendulić suh ko barut.
Momče Hercegovče
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.