FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dresovi rasprodati i u ferhadiji i u Titovoj. Ostali samo small brojevi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nezvanično 11.500
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rekoh ja da će Pitari prekucat kone sa posjetom i bez sjevera.
Jednom mali vazda mali.
Selam.
🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zapad-galerija još malo i nestalo.
Ma sa danasnjim danom ce bit preko 13.000 vjerujem, a sutra ce sigurno otic veci broj svakako. Fina posjeta, raja po gradu cujem svi spominju i pricaju o utakmici, osjeti se u zraku

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:53Oko, je li ti ono još uvijek ideš u školu? Hajde bolan za nas starohane konvertuj ovo, da i mi možemo vidjetiObjektivac1946 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:36https://www.instagram.com/stories/visit ... 047359929/
Dobro ide promocija utakmice![]()
![]()

Treba računati da će minimalno 1000 ljudi kupiti kartu ispred stadiona. Iskreno, ako je već sad prodato 11.500, to je poprilično impresivno kad se uzme u obzir da je prodaja počela prije 50-tak sati.
Moja procjena 17k na Kosevu sutra
Ne bih zelio da kontriram Mortu
ali je sada preko 12k ide ka 13.
Al hajde vidjet cemo.

Al hajde vidjet cemo.
- FKS -
Jesu li sve ove online karte za istok ulaz C1?
- napoleon72
- Kontakt:
Strah me ovolikog hajca, nesto se ne sjecam da smo ikog osim Levskog i Helsinborga dobili na Kosevu kad smo bili ovako nafurani.
Dobro, jesmo i Zetu al to je onda bio uzasan rezultat za nas, sto se potvrdilo i u Podgorici. Ispadali od Zarije, Milsamija i Kukesija, gubili od Haugesunda, Atromitosa, Celtica, Borussije, Atalante, Lecha (zadnje 4 razumljivo)... Kad god se nalozimo i hajcamo, bude bolno prizemljenje. Nadam se da se nece nastavit ovaj put.

Dobro, jesmo i Zetu al to je onda bio uzasan rezultat za nas, sto se potvrdilo i u Podgorici. Ispadali od Zarije, Milsamija i Kukesija, gubili od Haugesunda, Atromitosa, Celtica, Borussije, Atalante, Lecha (zadnje 4 razumljivo)... Kad god se nalozimo i hajcamo, bude bolno prizemljenje. Nadam se da se nece nastavit ovaj put.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ali fakat, nemojte sutra biti debili i sjedati po stepenicama.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i koji hocete da podere grlo dodjite ranije i grupisite se na istoku centralno. Ne gumo ovih po stranam sto sute ko blecci, pogotovo sad dijaspora. Momcima treba podrska da grmi
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jok, taman posla

- PeppermintSA
- Kontakt:
Nikad nije bio ovakav hajc. Desavali su se možda i veći hajcevi u smislu da smo bili naloženi jer nam dolazi neki atraktivni protivnik i zato sto igramo neki plejof ili treće pretkolo, ali nikad nije bio ovakav hajc zbog same nalozenosti na ekipu, igrački kadar itd. Ovo je ipak prvo pretkolo a protivnik je dibidus neatraktivan. Raja je nahajcana zbog predobrog rostera i dobre igre. S kime god pričam, svi pričaju isključivo o fudbalu - prije bi glavna tema bila atmosfera.napoleon72 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 13:18Strah me ovolikog hajca, nesto se ne sjecam da smo ikog osim Levskog i Helsinborga dobili na Kosevu kad smo bili ovako nafurani.![]()
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
jos ih Horde nalupale tamoPeppermintSA je napisao/la: ↑19 jul 2023, 13:23Nikad nije bio ovakav hajc. Desavali su se možda i veći hajcevi u smislu da smo bili naloženi jer nam dolazi neki atraktivni protivnik i zato sto igramo neki plejof ili treće pretkolo, ali nikad nije bio ovakav hajc zbog same nalozenosti na ekipu, igrački kadar itd. Ovo je ipak prvo pretkolo a protivnik je dibidus neatraktivan. Raja je nahajcana zbog predobrog rostera i dobre igre. S kime god pričam, svi pričaju isključivo o fudbalu - prije bi glavna tema bila atmosfera.napoleon72 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 13:18Strah me ovolikog hajca, nesto se ne sjecam da smo ikog osim Levskog i Helsinborga dobili na Kosevu kad smo bili ovako nafurani.![]()
- 1 9 4 6 -
Moja ekipa, bukvalno svi idu. To se desilo mozda 2000 i neke zadnji put. Vecina ih stadion nije vidjela od Celtika ili Menhengladbaha.
Sad sam ubijednjen da posjeta ide preko 20 000 sutra.
Sad sam ubijednjen da posjeta ide preko 20 000 sutra.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Išao, sad bome nezaposlenMaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:53Oko, je li ti ono još uvijek ideš u školu? Hajde bolan za nas starohane konvertuj ovo, da i mi možemo vidjetiObjektivac1946 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:36https://www.instagram.com/stories/visit ... 047359929/
Dobro ide promocija utakmice![]()
![]()

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Desetak mojih kolega idu, a to su dakle ljudi koji ili nikad nisu bili na stadionu ili su zadnji put bili kao djeca. Uopste ne prate domaći fudbal ali su iz pitarskih porodica. Svi idu.
Trenutno korisnika/ca: alacious, belosevic23, Dave, Grk1234, Hajdeee, juka55, keli, Pantelija, perodeformero, rimljanin90, samoFKS, zagorski, Zeko87 i 72 gosta.