Vala ako bude oko 20k nemam riječi
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma nece dobaciti toliko. Ipak dosta raje i bojkotuje, plus protivnik nije bas atraktivan, za simpatizere.
Da je bilo neko vece ime, islo bi ovo na 25k
Da je bilo neko vece ime, islo bi ovo na 25k
- FKS -
- Objektivac1946
- Kontakt:
Da li ce u toaletima biti tariguz papira ili treba ponijeti od kuce?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E jbg, prijavljuj se za Njemačku, ono da te izvuku na lutriji.Objektivac1946 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 13:26Išao, sad bome nezaposlenMaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:53Oko, je li ti ono još uvijek ideš u školu? Hajde bolan za nas starohane konvertuj ovo, da i mi možemo vidjetiObjektivac1946 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:36https://www.instagram.com/stories/visit ... 047359929/
Dobro ide promocija utakmice![]()
![]()
![]()
Ma tek sutra pred utakmicu ce biti navala.
Jednostavno mi volimo te guzve i redove od 100 metara.
Bice raju bruku,ja ne znam Pitara da nema nekih obaveza, a da nece na utakmicu.
Jednostavno mi volimo te guzve i redove od 100 metara.
Bice raju bruku,ja ne znam Pitara da nema nekih obaveza, a da nece na utakmicu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hvala buraz. Jest nam učadio ovaj naš Stefan LupinoH8Z7 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 13:01MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:53Oko, je li ti ono još uvijek ideš u školu? Hajde bolan za nas starohane konvertuj ovo, da i mi možemo vidjetiObjektivac1946 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:36https://www.instagram.com/stories/visit ... 047359929/
Dobro ide promocija utakmice![]()
![]()

- Shategabri
- Kontakt:
Ček ček...8 k prvi dan.
Nek je drug 5 k.
Danas bar toliko.
Koliko će biti na dan utakmice uzeto i oni što će uzeti na stadionu?
Mislim i ja sam tog mišljenja 15-ak k da će biti, al činjenica da je tajming takav da ovo ide hladno 20 k.
Koševo Zapad
Bruka i sramota ako ove sezone AFH ne bude najposjećeniji stadion.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 19 jul 2023, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Bice 20k minimum. 70% ekipe sa Sjevera, ako ne i vise je na Istoku i Zapadu.
U novi boj ...
Ma kako ce znati sastav, ni Repuh ga ne zna a ne Mirza.napoleon72 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 11:10Niko ne prica o nagadjanju, nego je bezveze da se na forumima dva dana pred tekmu zna zvanicni sastav. Opet kazem, sreca je samo pa je sve ovo poprilicno neozbiljan nivo pa uglavnom neces bit kaznjen za to curenje informacija. Jedan iole ozbiljniji takticar bi te hermeticki zatvorio da unaprijed sazna kako izlazis na teren. Osim i Baka su nas jeli za dorucak samo time sto romb postave na nasu klasicnu 4231 formaciju, nikad na to nismo znali odgovorit. Zamisli npr da njihov trener sazna da, lupam, pocinjemo utakmicu sa likom koji u dvije godine ima 70 minuta fudbala? Zaduzi jednog mesara da ostro udje u Anicica par puta i nabije mu strah da nas qara do kraja tekme preko njega. Sreca pa nece, nije ovo taj nivo, al da je neozbiljno s nase strane - jest.
Ništa tebra.MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jul 2023, 13:43Hvala buraz. Jest nam učadio ovaj naš Stefan LupinoH8Z7 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 13:01MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jul 2023, 12:53
Oko, je li ti ono još uvijek ideš u školu? Hajde bolan za nas starohane konvertuj ovo, da i mi možemo vidjeti![]()
![]()
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 19 jul 2023, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Prestani lagati zna se da svi sa sjevera gledaju utakmice zajedno i da ne ide niko.
ISTINA ZA VEDRANA!
Nadam se da ce Mirvic malo prosetati tartan stazom, da mu pokazemo ovacijama koliko.cijenimo.ono sto radi za klub.
ludnica ce biti sutra. KOliko tek raje ce sutra uzeti karte. Volio bi znati podatak veceras koliko je do sad prodano ulaznica.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos, NeSamSafetee, Velaxsa i 40 gostiju.