FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa sto onda bojkotujes sine dragi?
Znas li barem razlog ili si samo onaj koji radi Sta mu se kaze?
FKS❤️1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
naravno, nema racunice nikakve. Isto kao sto nema racunice da dovedes 8 stranaca da bi igrali evropu. Zamisli zavaleShategabri je napisao/la: ↑19 jul 2023, 14:30A jbg, jel se mora ta priča provlačiti svako malo??!
TI ne ideš iz svojih razloga kao što ON ide zbog svoji ili kao što JA ne idem zbog svojih ili ću JA ići zbog svojih ili....primjeni na n-osobu.
Ima stara kineska - samo budala ne mijenja mišljenje.
Da li se slažem sa nekim Ismirovim potezima? Ne.
No, činjenica je da je Mirza izborio Evropu koja je bila vrlo upitna na proljeće.
I da su to uradili pod ovom upravom.
Ne znam kojim su putevima došli na pozicije, sigurno ne jer su najbolji u tome što rade ili što su bili bolji od drugih kandidata.
No, zapitajmo se gdje živimo? Jel to nešto novo ili naša svakodnevnica?
Ismir je uložio pare u ekipu, mi želimo da gledamo najbolje Sarajevo, on vjeruje da je to ovo.
Da vidimo da li je stvarno i da li će ih biti dovoljno izvesti na teren, pa da pokažu šta znaju.
S ovom ekipom moraš da se boriš za titulu. Inače, nema smisla toliko ulagati da bi eventualno igrao pretkola KL.
A opet, nema garant nikakav da ces ulaganjem 100% doci do titule. Onda bi svako ulozio 10 milki u neki klub kad je tako i cekao povrat sredstava.
Zato je fußall najvaznija sporedna stvar na svijetu i bez bezuvjetne podrske tesko ce nam biti.
ZATO SUTRA ISTOCEEE DOSTOJNO ZAMIJENI NAS SJEVER JEDINI!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
I sutra ce se prodati hrpa karti, ja npr sutra kupujem a trebam uzeti 7 karti za svoju raju.
Posjeta sigurno minimum-minimuma 16-17 milja kladim se.
Posjeta sigurno minimum-minimuma 16-17 milja kladim se.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
a i ovih par tetkica koji se jave odmah jesu li jednu recenicu procitali ahh evo ih opet, hajde ba nametnie svoju neku temu da se pise o njoj. najlakse se zaliti i kmecati.. jel treba da mrtva tema bude po par sati? ja volim uvijek nesto procitati
- 1 9 4 6 -
- Shategabri
- Kontakt:
Nema garancije nizašta, to je tačno, al nemoj mi na proljeće opet s pričom borba za Evropu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 14:34naravno, nema racunice nikakve. Isto kao sto nema racunice da dovedes 8 stranaca da bi igrali evropu. Zamisli zavaleShategabri je napisao/la: ↑19 jul 2023, 14:30A jbg, jel se mora ta priča provlačiti svako malo??!
TI ne ideš iz svojih razloga kao što ON ide zbog svoji ili kao što JA ne idem zbog svojih ili ću JA ići zbog svojih ili....primjeni na n-osobu.
Ima stara kineska - samo budala ne mijenja mišljenje.
Da li se slažem sa nekim Ismirovim potezima? Ne.
No, činjenica je da je Mirza izborio Evropu koja je bila vrlo upitna na proljeće.
I da su to uradili pod ovom upravom.
Ne znam kojim su putevima došli na pozicije, sigurno ne jer su najbolji u tome što rade ili što su bili bolji od drugih kandidata.
No, zapitajmo se gdje živimo? Jel to nešto novo ili naša svakodnevnica?
Ismir je uložio pare u ekipu, mi želimo da gledamo najbolje Sarajevo, on vjeruje da je to ovo.
Da vidimo da li je stvarno i da li će ih biti dovoljno izvesti na teren, pa da pokažu šta znaju.
S ovom ekipom moraš da se boriš za titulu. Inače, nema smisla toliko ulagati da bi eventualno igrao pretkola KL.
A opet, nema garant nikakav da ces ulaganjem 100% doci do titule. Onda bi svako ulozio 10 milki u neki klub kad je tako i cekao povrat sredstava.
Zato je fußall najvaznija sporedna stvar na svijetu i bez bezuvjetne podrske tesko ce nam biti.
ZATO SUTRA ISTOCEEE DOSTOJNO ZAMIJENI NAS SJEVER JEDINI!
Tri prelazna roka špilaš igrače, valjda se više prebralo.
Ok, prvi mačići, ok stabilizacija, ok nužno izlazak u Evropu.
Više nema izgovora.
Borba, pa šta bude, ja prvi neću riječ reći ako vidim da su dali sve od sebe.
Al kao budu raspadnuta banda, e onda si Ismire us.ro motku.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Treba se na utakmicu fokusirati, to s bojkotom je bajato, stara tema.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 14:35a i ovih par tetkica koji se jave odmah jesu li jednu recenicu procitali ahh evo ih opet, hajde ba nametnie svoju neku temu da se pise o njoj. najlakse se zaliti i kmecati.. jel treba da mrtva tema bude po par sati? ja volim uvijek nesto procitati
I ništa novo se ne dešava. Dakle presipanje iz šupljeg u prazno.
Ko ne ide, što ne ide, ko ide...daj ba više

Koševo Zapad
Ne mislimo mi, nego misli Mirvic, koji ga je i postavio i koji ga drzi i jedini koji ga moze smjeniti, a ocito ne zeli.
Odluka grupe je ok.
Ja sam bio dio te grupe prije 35 godina.
Ali treba i svojom glavom misliti.
Sam si napisao da ne tjeras nikoga, pa mi zato cudno I pitam se Sta je razlog
Pozdrav
Ja sam bio dio te grupe prije 35 godina.
Ali treba i svojom glavom misliti.
Sam si napisao da ne tjeras nikoga, pa mi zato cudno I pitam se Sta je razlog
Pozdrav
FKS❤️1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mortoo zakljucaj kmee, tu si ko revizor i gledas hoce li ko slovo B poceti pisati da bi pozivali mortu da zakljuca temu, ili da banuje. Procitaj malo sta se pise, u kojem kontekstu i na koji nacin. Niko nikom ne soli pamet niti neko nekog forsira za nekim odlukamaFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 jul 2023, 14:38Šta jednu rečenicu debilu već ste haman stranicu ispisali na temu o kojoj ste do sad jedno 100 stranica ispisali. Ako je tema toliko u ku.rac otišla zaključaj je skroz bolje da niko ništa ne piše nego vaše gluposti da čitamo po stoti put. Šta je mjerite čiji je ku.rac veći ko će prije popustit e jaka vam priča u pmLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 14:35a i ovih par tetkica koji se jave odmah jesu li jednu recenicu procitali ahh evo ih opet, hajde ba nametnie svoju neku temu da se pise o njoj. najlakse se zaliti i kmecati.. jel treba da mrtva tema bude po par sati? ja volim uvijek nesto procitati
- 1 9 4 6 -
Sa koliko promila alkohola najvise je dozvoljeno uci na stadion? 

Niste upravu ni vi što bi podjebvali sjever sa "oni ti ga puše Ismire" a ni vi što ste zaguljeni pa pričate "vidjecemo koliko će raje biti na nekoj prosjecnoj i neatrakzivnoj prvenstvenoj ili kup utakmici".
Ja ću akobogda ići sutra, šta ja znam, izludilo me sve ovo oko bojkota... poželio sam Koševo, Sarajvo da gledam na njemu, fali mi to zato sutra idem.
Ja ću akobogda ići sutra, šta ja znam, izludilo me sve ovo oko bojkota... poželio sam Koševo, Sarajvo da gledam na njemu, fali mi to zato sutra idem.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
slazem se brate, ja gledam minimalno da pisem na tu temu. Jucer spomene igru zrinjskog niko nista, pozivanje na navijanje niko nista, bilo koja prica nezanimljiva raji, samo se kace za to... i sta da uradis?Shategabri je napisao/la: ↑19 jul 2023, 14:38Treba se na utakmicu fokusirati, to s bojkotom je bajato, stara tema.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 14:35a i ovih par tetkica koji se jave odmah jesu li jednu recenicu procitali ahh evo ih opet, hajde ba nametnie svoju neku temu da se pise o njoj. najlakse se zaliti i kmecati.. jel treba da mrtva tema bude po par sati? ja volim uvijek nesto procitati
I ništa novo se ne dešava. Dakle presipanje iz šupljeg u prazno.
Ko ne ide, što ne ide, ko ide...daj ba više![]()
utakmica je sutra, zna se sve sta i kako, ko je tu a ko nije. Evo ja pitam ove sto dolaze da se skupljamo centralno da poderemo grla ali niko nista, medjutim kad procitaju bojkot, eto ih evo ih opet zakljucaj itd. ma gluposti
- 1 9 4 6 -
Pa ništa se neće desiti što do sad nije viđeno, kad je ljeti evropska tekma, na koševu bude 15-20k ljudi, kad je liga bude 3-15k, zavisi od protivnika, kad je rana faza kupa bude 500-3k ljudi zavisi od vremena. Uvijek bilo tako
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
ima li gdje ponuda u kladionici da ce sutra kisa pasti izmedju 18-20 h
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
na ulazu ce biti mjerenje, ispod 1.5 nema ulaska

- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Oni mogu otići ili će otici nekada, ALI TO NECE BITI ZBOG OVOG BOJKOTA!! Kada odu otici ce jer nemaju rezultate (ulagac određuje sve pa i to sta su za njega dobri rezultati)
Ovdje niti jedini niti drugi neće da popuste čisto radi ega(najgora varijanta), a gubimo najvise mi svi zajedno i FKS, da nema podršku kakvu treba jer nije isto kad su Horde tu i kada nisu.
Ovdje niti jedini niti drugi neće da popuste čisto radi ega(najgora varijanta), a gubimo najvise mi svi zajedno i FKS, da nema podršku kakvu treba jer nije isto kad su Horde tu i kada nisu.
-
- Kontakt:
Sutra istok mora potegnuti kad je navijanje u pitanju. Ima tu stare garde koji znaju sta je navijanje i dosta pjesama i vjerujem da ce sutra istok podici stadion na noge par puta da zagrimomo na na na na oooo Sarajevoooo

Moja prognoza 3:1, nekih 14 000 posjeta

Moja prognoza 3:1, nekih 14 000 posjeta
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, bhfanatic14, broj6, Dave, Gomis99, Haksss, laznokrilo, muhamedhulk, Posejdon, propoklopac, SamoDaKazeem, ShofaII, skoJaa, stokastoka23, Tatamata1946 i 191 gost.