j te manijaci, do juče pucali šamare svojim igračima. Siso jedna, ljudi prešli 3000 km zbog Sarajeva ti nešto pričaš.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ismir ... /230719123 samo jako predsjednice !!!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jel ovo najavljuju nevrijeme sutra od 20h, pljuskovi i grmljavina? Nadam se da će biti lijepo vrijeme, da bude pravi ugođaj.
Ma vjerujte nije stvar ni protivnika, niti raja to gleda. Lijepo vrijeme, ljeto, dijaspora, raja se zaželila tekmi od prošle sezone, pa onda ovi dovedeni igrači. Sve to utiče, ali jednostavno pozitiva ljeta radi svoje. Ja sam se prvi zaželio, sjesti na piće prije tekme s rajom, pa tekma, pa poslije opet negdje.
Ma vjerujte nije stvar ni protivnika, niti raja to gleda. Lijepo vrijeme, ljeto, dijaspora, raja se zaželila tekmi od prošle sezone, pa onda ovi dovedeni igrači. Sve to utiče, ali jednostavno pozitiva ljeta radi svoje. Ja sam se prvi zaželio, sjesti na piće prije tekme s rajom, pa tekma, pa poslije opet negdje.
Aplauz u 9. minuti bi bio ok.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma šta ima Mirvić popuštati nije mi jasno. Doveo je trenera kojeg je uslovio izlaskom u evropu i ovaj to uspio. Navijačima je doveo najjaču i najplaćeniju ekipu od nezavisnosti države.
Horde su otjerale sve trenere i većinu prijašnjih uprava. Vrijeme je da jednom i oni opuste i prihvate da nisu Bogom dani da odlučuju.
Horde su otjerale sve trenere i većinu prijašnjih uprava. Vrijeme je da jednom i oni opuste i prihvate da nisu Bogom dani da odlučuju.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Znaci qrcina, vjerojatno smo i ove sezone taoci oca i sina i duha nasmrkanoga! Nece niko da plati Dalaru..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i nikad nismo neki evro iskorak napravili. Potrebno se malo skloniti u stranu i pustiti Mirvica nek se lakta. Mi moramo podrskom dati covjeku do znanja da je dobrodosao.Zeko87 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:26Ma šta ima Mirvić popuštati nije mi jasno. Doveo je trenera kojeg je uslovio izlaskom u evropu i ovaj to uspio. Navijačima je doveo najjaču i najplaćeniju ekipu od nezavisnosti države.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa do kad oni njega misle drzat u klubu kao projekat ? Sta kontaju da ga s 27 godina, kao velikog talenta, nekom uvale?

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Ima i ovdje debele istineZeko87 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:26Ma šta ima Mirvić popuštati nije mi jasno. Doveo je trenera kojeg je uslovio izlaskom u evropu i ovaj to uspio. Navijačima je doveo najjaču i najplaćeniju ekipu od nezavisnosti države.

Ja mislim da je istinska legenda kluba zasluzila malo vise od aplauza.
To je prilicno subjektivna konstatacija.
- decko je vise minuta imao kod Vasovskog i Dudica nego kod Mirze
- igraci I treneri iz PL kazu da je jedan od najboljih igraca u ligi
- 5-6 klubova pokazalo interes, 2-3 ponudila pare, nasi odbili…
E sad neki od nasih navijaca misle da nije dovoljno dobar.
To je ok, ali zasto se to ponovlja 10 puta svaki dan
FKS❤️1946
Ti stvarno mislis da je nas strucnjak sposoban za neke rokade i bolje izmjene od onih u Gruziji?badboy je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:14Hajd malo smanjite dozivljaj o insiderima, zavjerama inkombinacijama. Sva ova nagadjanja i prica o promjenama u sastavu je i vise nego naivna. Ne treba bit neki fudbalski mag pa da se zakljuci da nekih velikih promjena u prvih 11 za sutra nece ni biti. Ekipa koja je uogravana na pripremama i koja je pocela u Gruziji ce izaci i sutra. Jedina promjena koja je 50:50 je Serbecic umjesto Trake i to samo ako je Besim 100% spreman. Sve ostalo ide kao u prvoj. Eventualno zavisno od rezultata da dodje do nekih formacijskih promjena pa da zamjene budu drugacije i mozda ranije.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Hoce nece, to je stvarno do njih, neka eto gledaju na televiziji. Nemojte sad opet oplesti
To je to. Ja bih ga za dzaba dao samo radi atmosfere oko kluba, samo da ga ne gledam.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Da neko sa strane čita ovo mislio bi da je Rahmanović u najmanju ruku
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Apsolutno, ali to mi kao navijači možemo uraditi. Ne vjerujem da će biti minuta šutnje prije utakmice iako bih volio i to.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- napoleon72
- Kontakt:
Horde nisu otjerale nijednog trenera. Mijesas navijanje sa sjevera i zvanicna saopstenja grupe sa urlanjem sa istoka i zapada. Istok je skandirao "Cala odlazi" poslije Zrinjskog na Kosevu 1:2. Istok i zapad su izvizdali Husrefa nakon derbija 1:3. Istok je gadjao Jesica kisobranom. Sa zapada je ogromna grupa urlala Sablicu protiv Slobode i Veleza "ovi ovi, odlazi majku ti yebem" i slicno. Sjever se nikad nije bavio pojedincima, nit su se isticali nit pljuvali (kao kod Manijaka koji su more parola posvetili igracima i trenerima). To je donekle naruseno jedino Husrefovom zastavom na sjeveru i pjesmom "on voli Saraj'vo", - jedini pojedinac koji je dobio tu "cast" da mu direktno sjever skandira.Zeko87 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:26Ma šta ima Mirvić popuštati nije mi jasno. Doveo je trenera kojeg je uslovio izlaskom u evropu i ovaj to uspio. Navijačima je doveo najjaču i najplaćeniju ekipu od nezavisnosti države.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
napoleon72 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:42Horde nisu otjerale nijednog trenera. Mijesas navijanje sa sjevera i zvanicna saopstenja grupe sa urlanjem sa istoka i zapada. Istok je skandirao "Cala odlazi" poslije Zrinjskog na Kosevu 1:2. Istok i zapad su izvizdali Husrefa nakon derbija 1:3. Istok je gadjao Jesica kisobranom. Sa zapada je ogromna grupa urlala Sablicu protiv Slobode i Veleza "ovi ovi, odlazi majku ti yebem" i slicno. Sjever se nikad nije bavio pojedincima, nit su se isticali nit pljuvali (kao kod Manijaka koji su more parola posvetili igracima i trenerima). To je donekle naruseno jedino Husrefovom zastavom na sjeveru i pjesmom "on voli Saraj'vo", - jedini pojedinac koji je dobio tu "cast" da mu direktno sjever skandira.Zeko87 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 16:26Ma šta ima Mirvić popuštati nije mi jasno. Doveo je trenera kojeg je uslovio izlaskom u evropu i ovaj to uspio. Navijačima je doveo najjaču i najplaćeniju ekipu od nezavisnosti države.
1946
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Armija1987, AuroraBorealis, bhfanatic14, broj6, Dave, Gomis99, Haksss, laznokrilo, mma_hz, muhamedhulk, Posejdon, propoklopac, SamoDaKazeem, ShofaII, skoJaa, stokastoka23, Tatamata1946 i 178 gostiju.