FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoBBoja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma dzaba sto je avram spreman kad de bruyne prije mladunceta ne bi igrao
Razumijem prozivanje Trake, ali prozivanje Dala odgovorno tvrdim kojem je jedini grijeh sto mu je otac Mirza je vise postalo preseravanje.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Zahvaljujem na opsežnoj replici. Ja zaista nisam toliko u toku na dešavanja u i oko kluba, moram priznati.kengur je napisao/la: ↑19 jul 2023, 19:28@Zeko, iako teoretski - tvoje pretpostavke (aksiomi) nisu tacne. Nije i nece Horde odredjivati ko ce biti trener pored investitora. Horde su ukazale na dvije osobe koje su jako lose po klub i trazile da Mirvic razmotri svoje odluke. On ne boravi ovdje 365 dana u godini jer je poslovan covjek u USA, tako da je on nazalost slusao nekoga ko je mahala i vrlo maliciozan po nas klub. Kad mu se pokazala lista razloga ON nije htio da popusti zbog svog ega. I sada Horde nece da guraju nikakva imena ali nemoj dusmane ili trenere tipa morza.
Sto se tice Ayle em sto nikada u zivotu nije vodila fudbalski klub nego je i navijac tvojih rivala. Sta bi se desilo da Real ili Barca postave direktora iz protivnickog tabora ? Zapalili bi klub. A o tome da se ona bruka i da nema pojma sta radi i da ne pricamo. U zadnje vrijeme se manje javlja.
Horde su se opekle sa Sabrom i vidi gdje smo sada. Trebale su nam godine da se oporavimo a tu sansu da ti neko pokloni 25 miliona za 5 godina (glupi Nam) vise neces dobiti kao i vrijeme koje se vise nikada ne moze vratiti. Ako klubu zelis dobro - logicno je da upozoravas i nakon nedavnog debakla gdje nas je drolja dovela do bankrota, Horde trebaju sutiti ?
Kao jedan od rijetkih koji sam bio protiv Sabre i tada mi je VECINA govorila, ako valja Namu valja i nama. Na kraju Nam izjavi da nije imao pojma sta se desava do zadnjih par mjeseci kad je digao sidro, a Sabra nas je dovela do bankrota. Iduca laz - "mislis da bi Nam dozvolio da ga Sabra krade". Sabra cim je otisla je kupila stan od love koju je "zaradila". Zip, Denchi i ostatak njenog tima je branio deal sa Seatovima, ismijavali ostale a clanovi Hordi, Joker, Pantelija, jos par raje i ja smo upozoravali na lopovluke. Na kraju Zip promijeni nick i eto ga opet ali sada je placen od Ayle. Naravno i grupa je nova.
Deja Vu ?
Ima istorijat svih poruka pa se sve lako provjeri.
Grijesis ako mislis da su Horde "ostavile" klub. Prije ce ga svi ostali ostaviti nego oni jer su oni ludjaci. Oni su izabrali taj nacin bojkota, ali vecina bi radije da Horde prave njima ugodjaj za vrijeme tekme iako bi bas svojim dolaskom pravili vecu stetu. Svi koji su podrzavali Sabru su doprinjeli da klub dodje pred bankrot. Hajro je bio protiv i zato ga sada Zip mrzi i jos ne moze da nu oprosti, kao ni BP-u i Hordama. Vecina je ovdje govorila "dajte joj vremena", i "sve hocete preko noci", "hocete li da opet idemo na virsle", ..... Vecina sadasnje raje su tom podrskom postali saucesnici ali su se usutili ko' kurve kad smo krahirali. I sada opet oni "vole Sarajevo" i dolaze na tekme, da sebi ugode. Isto kao sto 80% raje glasa za svoje torove a onda kuka kao nam nista u drzavi ne valja, jer ne kontaju da su oni ti koji su za to odgovorni. Sada je to vecina populacije. To je definicija Bosnje. Mozemo mi zvati Horde radikalnim ali bar nisu kurbani.
Ja sam aktivni simpatizer kluba (ako postoji ta kategorija

Da se razumijemo, Horde su duša kluba, bez njih su tribine gluhe. Znam koliko vole klub, daju sebe, vrijeme, novac i energiju i znam da sada pate što nisu sutra tamo gdje žele biti. Jednostavno pričam hladne glave i o tome da se pokuša preispitati svrsishodnost ove odluke, da li na ovaj način dobijaju ono što žele. Je li stvarno misle ustrajati, teoretski narednih 5/10/15 godina u bojkotu na ovaj način?
Smijem se kladiti da ovaj način borbe protiv Mirze i te Ajme više odgovara njima dvoma protiv kojih se bore, nego njima samima.
Rade svoj posao, karte idu kao lude, a nema Hordi da ih prozivaju po tribinama. Ideala teška za njih.
Moraš znati da ima promjena i na gore i na bolje kao. Ako mi je Ramo Isak i njegov sin ZE sa državnim helikopterom promjena na bolje onda smo fkt u teškoj situaciji.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ti ocigledno nemas pojma o znacenju rijeci stagnirati.
stagnirati • glagol Stajati, ne oticati (o vodi); fig. biti u zastoju, ne napredovati, ne razvijati se (o poslovima, radu i dr.).
"ne istomisljenika" se pise zajedno
"ce te" se pise zajedno
Ti se prvo trebas edukovati prije nego sto nastavis pisati i cmizdriti ovdje.
Ono HZ ti je super u nicku

E tu si ga sje*okengur je napisao/la: ↑19 jul 2023, 21:08Ti ocigledno nemas pojma o znacenju rijeci stagnirati.
stagnirati • glagol Stajati, ne oticati (o vodi); fig. biti u zastoju, ne napredovati, ne razvijati se (o poslovima, radu i dr.).
"ce te" se pise zajedno
Ono HZ ti je super u nicku![]()
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Ne laži da ćemo samo imati ovu crno bijelu opremu za cijelu sezonu 

Ma stagnira malo momak 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma ovo HZ je paravan.kengur je napisao/la: ↑19 jul 2023, 21:08Ti ocigledno nemas pojma o znacenju rijeci stagnirati.
"ce te" se pise zajedno
Ono HZ ti je super u nicku![]()

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- ElCartel11
- Kontakt:
Ziljkic bratia ne zna ime trenera Torpeda pa ide izjava: "... vidim, da nas je trener, ovaj gospodin trener Torpeda"

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- skullcrusher
- Kontakt:
Inače, na Koševu vlada prava euforija među navijačima za ovaj meč. Saopćeno je da je do danas prodano 15.000 ulaznica, što se rijetko pamti, pogotovo za susrete sa ne tako zvučnim protivnicima.
Na tribinama se očekuje i do 20.000 gledalaca, koji će biti velika podrška nogometašima Sarajeva.
Na tribinama se očekuje i do 20.000 gledalaca, koji će biti velika podrška nogometašima Sarajeva.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Na zub ga uzeli samo tako, a odigrao korektno utakmicu i par krucijalnih intervencija.. Da igra savrseno svaku, Real bi ga trazioSamozdravlje je napisao/la: ↑19 jul 2023, 20:26Ne tvrdim da je loš ili dobar, ali evo kako je TRAKO igrao kad je bio u kontaktu s fudbalom :
- 45"- dobro postavljen i odbranio centarsut
- 17'- sjajna intervencija
- 23 - dobra intervencija, spriječio kontra
- 25' - dobra intervencija
- 38' - dobra intervencija
- 40' - dobra intervencija
- 42 - LOŠA INTERVENCIJA, INTERVENISAO ROGIC
- 0:1 KOD GOLA TRAKO JE BIO KRATAK, GOLMAN PRI MI GOL IZ PETERCA. DURAKOVIC ZAKASNIO, SOLDO NEMA U BLIZINI .
- 46' - dobra dijagonala Ziljkicu
- 46' - još jedno dobro dodavanje Ziljkicu, u nastavku 1:1
- 1:2 SLABA REAL CIJA SOLDO, PA JOŠ GORA DURAKOVIC. TRAKO SPRINTOM STIŽE GRUZIJCA, I POKRIVA KOLIKO MOZE, ALI GOLMAN..... MOZDA BI NEKI STOPERA BOJE REAGOVAO
- 51' - mislim da je Trako (mozda i Soldo desnom nogom) opet lijepo uposlio Ziljkica, ide centarsut i 2:2
- 55' - dobro izbijanje iz 16
- 57' - SPASIO GOTOVO SIGURAN GOL
- 60' - LOSE DODAVANJE, ALI BEZOPASNO
- 60' - "pametan prekrsaj"
- 63' - neopravdano mu svira prekršaj
- 65' - prekršaj za žuti
- 72' - dobra reakcija, izbijanje glavom u aut
Ostalo nisam mogao gledati na MY tv(Zeljo). To je ono sto je odigrao , sad mi svi imamo svoje utiske.
Sve mi znamo.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ali teren je zut, osusio se, nista ne valja kmeee

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Auuu znači ide i do 20k posjeta. Šta će onda protiv Aktobea biti 
Ovaj beton okolo je blago je reci katastrofa.
Sve drugo je ok ili solidno barem.
Ima li fotki novih svlacionica sa inventarom i tunela, i to sto je radjeno.
- FKS -
Mirza molim te Balta/Zeljković i Šerbečić na štopere
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], StarmoCity i 23 gosta.