BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Ako ovako ostane, onda Molde ide među nosioce. Ovi Farana onda idu na švedskog prvaka Hacken.
Par Slovan-Zrinjski će biti nosioci, a par Swift-Zrinjski ne, u 3. pretkolu CL.
Ludogorets navija za ispadanje Slovana, jer bi oni u slučlaju svog prolaska bili nosioci (jure 0-2 kući protiv Ballkanija). Sheriff navija da ispadne i Slovan i Ludogorets.
Par Slovan-Zrinjski će biti nosioci, a par Swift-Zrinjski ne, u 3. pretkolu CL.
Ludogorets navija za ispadanje Slovana, jer bi oni u slučlaju svog prolaska bili nosioci (jure 0-2 kući protiv Ballkanija). Sheriff navija da ispadne i Slovan i Ludogorets.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Doktorinho
- Kontakt:
joj ferenca

- Doktorinho
- Kontakt:
swift hesperange nije iskoristio penal
Kako Borjan skida penale hahahs
- Doktorinho
- Kontakt:
sta im radi swift
Za zrinju bolje da Slovan prođe 
- Doktorinho
- Kontakt:
mene samo zanima zasto nismo upali u mašinu klubova gdje ne gledaš protiv koga igras i koji renome ima protivnicki klub, mi valjda izgorimo u toj zelji da iznesemo bh klub u grupe, a npr gledam danas Klaksvik kad su zabili gol nema nikakvog specijalnog slavlja niti ceremonije, ljudi se ponasaju ko da im je to rutina. e to nam fali, mozda nisam najbolje elaborirao al shvatice me moji bolesnici euro kvalifikacija ala foste95 i ostale kolege
- akisarajevo92
- Kontakt:
poredis skandinavski i balkanski mentalitet, kao nebo i zemljaDoktorinho je napisao/la: ↑19 jul 2023, 20:17mene samo zanima zasto nismo upali u mašinu klubova gdje ne gledaš protiv koga igras i koji renome ima protivnicki klub, mi valjda izgorimo u toj zelji da iznesemo bh klub u grupe, a npr gledam danas Klaksvik kad su zabili gol nema nikakvog specijalnog slavlja niti ceremonije, ljudi se ponasaju ko da im je to rutina. e to nam fali, mozda nisam najbolje elaborirao al shvatice me moji bolesnici euro kvalifikacija ala foste95 i ostale kolege
Don't believe the hype.
Zrinja svakako gubi sva 3 iduca dvomeca.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Za koga Marjan trenutno navija? Znam da je bio pitar, pa velezovac, pa onda cini mi se za Hajduk navijao
Pravi onaj populista sto hoce da je sa svima dobar.

1921
- Antipolitika3
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
U svakoj europskoj drzavi "navija" za minimum jedan klubAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 jul 2023, 20:44Za koga Marjan trenutno navija? Znam da je bio pitar, pa velezovac, pa onda cini mi se za Hajduk navijaoPravi onaj populista sto hoce da je sa svima dobar.
Don't believe the hype.
- ASD
- Kontakt:
Sve komentatore mogu trpiti osim Marjana i Bahe.
Dobar je, ovako u podcastima ne smije da se zamjeri nikome tako sto ce kritikovati, a onda lafo odjednom se krene obracunavati s nekim imaginarnim likovimaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 jul 2023, 20:44Za koga Marjan trenutno navija? Znam da je bio pitar, pa velezovac, pa onda cini mi se za Hajduk navijaoPravi onaj populista sto hoce da je sa svima dobar.

Najjace je bilo ono za Lewandovskog haha poslije veli neki eksperiment radio, kao saznace se na proljece sta je.

-
- Kontakt:
Jel to znači da će Marjan moći biti komentator za ostale tekme? Meni je Maki skroz ok

Kod nas pitarAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 jul 2023, 20:44Za koga Marjan trenutno navija? Znam da je bio pitar, pa velezovac, pa onda cini mi se za Hajduk navijaoPravi onaj populista sto hoce da je sa svima dobar.

Zrinjski će izgleda ipak na Slovan.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Dobro je zrinjski prosao, sad imaju neke sanse 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.