prijatelj i ja...ne znam jel jos ko iz Sa bio....Kevin je napisao/la:koliko vas je doslo?ipsa je napisao/la:sjedio sam preko puta klupa za rezervne igrace to mu dodje istok meni se cini...bukvalno do zadnje min. pred polazak nisam bio siguran jel idem tako da se nisam mogao javit...
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
I feel devotion!!
nisam ja sam bio na istoku, a sto se tice toga ubij gazi vjeruj da ne bi...iskreno zadnji put sam to cuo u skenderiji prij 2 godine i to jednom...to je bilo kad nam je siroki u majstorici u maloj dvorani uzeo titulu...ovo ti najiskrenije kazem...šb_pecara je napisao/la:ipsa jesi li ti bio onaj u zutoj majici ili onaj u bermudama na montzaznim trebinama![]()
a je da je bilo malo previse ubij ovohg gazi onog ali kako ne mozete shvatiti da i u vas u dvorani dođu horde ili neki drugi da bi i oni isto tako pjevali i navijali
I feel devotion!!
onda vas je jos bilo jer sam bas gledao da vidim ima li ikoga iz sa i primjetio sam na montaznim dva momka i jednu curu pa sam mislio da si tiipsa je napisao/la:nisam ja sam bio na istoku, a sto se tice toga ubij gazi vjeruj da ne bi...iskreno zadnji put sam to cuo u skenderiji prij 2 godine i to jednom...to je bilo kad nam je siroki u majstorici u maloj dvorani uzeo titulu...ovo ti najiskrenije kazem...šb_pecara je napisao/la:ipsa jesi li ti bio onaj u zutoj majici ili onaj u bermudama na montzaznim trebinama![]()
a je da je bilo malo previse ubij ovohg gazi onog ali kako ne mozete shvatiti da i u vas u dvorani dođu horde ili neki drugi da bi i oni isto tako pjevali i navijali

treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
nadam se da ce horde iduce godine dolazit i volio bih ti pokazat da zaista toga jednostavno nema vise u Sa...priznajem ima privitivizma i vrijedjanja al nacionalizma sigurno ne...ja ti kazem kad sam zadnji put cuo nesto tako...šb_pecara je napisao/la:onda vas je jos bilo jer sam bas gledao da vidim ima li ikoga iz sa i primjetio sam na montaznim dva momka i jednu curu pa sam mislio da si tiipsa je napisao/la:nisam ja sam bio na istoku, a sto se tice toga ubij gazi vjeruj da ne bi...iskreno zadnji put sam to cuo u skenderiji prij 2 godine i to jednom...to je bilo kad nam je siroki u majstorici u maloj dvorani uzeo titulu...ovo ti najiskrenije kazem...šb_pecara je napisao/la:ipsa jesi li ti bio onaj u zutoj majici ili onaj u bermudama na montzaznim trebinama![]()
ne znam brate nemoj se ljutit ili nesto tako svatko ima svoje misljenje ali ja sam misljenja da bi bilo isto tako mozda se i varam ali tako milsim... ali ja govorim o punoj velikoj dvorani i da dođu horde ili drugi i kad bi se konstantno navijalo ja mislim da bi doslo do toga ali sto je je nasi su malo s time veceras pretrejali...
I feel devotion!!
ne seri tehnicka/namjerna isti ****,dobijete istu nagradu(2 slobodna i napad)AKO JE ONO OPRAVDANA NAMJERNA TU JE KRAJ RASPRAVE I NEMAMO O CEMU PRICAT.Kevin je napisao/la:gdje ste to vi tehničku dobili? večeras niste..jeste jednu namjernu, koja je sasvim zasluzena..kobe je napisao/la:Danas je vrlo lahko prokomentarisat tekmu.
Nije se moglo protiv sudija.
Pa covjece nema tekme gdje ne dobijemo tehnicku.
Grgat je 100000% napravio preko 5 puta korake a jedni su sudjeni.
Nemogu da vjerujem svaki duel ovcine/avdica/ivanovica/hajrica sa onim medjedom je okarakterisan faulom.KRIMINALNO da je bilo sudjenje kao u SA igrala bi se 3 tekma.
Siroki je sve isao na grgata na kojem su dobili 15 faulova a ako nije faul onda ga puste jer su se pretrpali licnim ili ona nafakalija(puljko) uboe trojku.
UGLAVNOM POTPUNO NE ZASLUZENO ALI KOGA BRIGA.
JA VISE NE ZELIM DA VIDIM ONOG MEDJEDA BLIZU KLUBA,KAO I JOS NEKE KOJE SU ZASLIJEPILE PARE I VEC SU U EUROLIGI U OBLACIMA.SRAMOTA OSIM SEHOVICA KAKO SE IGRA ZA DRES BOSNE I ZATO NETREBA DOVODITI OVAKVE POPUT OVCINE,VUCKA I JOS NEKIH KOJI ISKLJUCIVO IGRAJU ZA PARE I NEMAJU TRUNKU MOTIVACIJE.-uzor im moze biti onaj motika mason kako se bori za jedan mali siroki.SRAMOTA ALI SAD FAKAT I KAD SU HTJELI BILO JE STOP OD SUDIJE KOJI IMA BOLEST GRGANTIDA.(ili ima roletne na oci).
pričajte šta oćete, ŠIROKI JE PRVAK...sad vam je svatko kriv..pogledakte malo zalaganje i igru vaših igrača uobe utakmice pa ćete vidjeti neke stvari...
čestitke ekipi KK Bosne na fer i korektnoj igri u obe utakmice, također Širokom...
vjeruj mi vi nemate ni glavu ni rep,dovedete igrace mjesec pred kraj odigrate i oni odose.
Nevezano za to glavni igraci su vam starokurci grgat,josipovic,obradovic,jovanic,mason(donekle).
I tebi bi bilo vrijeme da napišeš jedan post u kome nas ne omalovažavaš i ne vrijeđaš . Ali koliko se god trudio 6 titula je na našem kontu .kobe je napisao/la:ne seri tehnicka/namjerna isti ****,dobijete istu nagradu(2 slobodna i napad)AKO JE ONO OPRAVDANA NAMJERNA TU JE KRAJ RASPRAVE I NEMAMO O CEMU PRICAT.Kevin je napisao/la:gdje ste to vi tehničku dobili? večeras niste..jeste jednu namjernu, koja je sasvim zasluzena..kobe je napisao/la:Danas je vrlo lahko prokomentarisat tekmu.
Nije se moglo protiv sudija.
Pa covjece nema tekme gdje ne dobijemo tehnicku.
Grgat je 100000% napravio preko 5 puta korake a jedni su sudjeni.
Nemogu da vjerujem svaki duel ovcine/avdica/ivanovica/hajrica sa onim medjedom je okarakterisan faulom.KRIMINALNO da je bilo sudjenje kao u SA igrala bi se 3 tekma.
Siroki je sve isao na grgata na kojem su dobili 15 faulova a ako nije faul onda ga puste jer su se pretrpali licnim ili ona nafakalija(puljko) uboe trojku.
UGLAVNOM POTPUNO NE ZASLUZENO ALI KOGA BRIGA.
JA VISE NE ZELIM DA VIDIM ONOG MEDJEDA BLIZU KLUBA,KAO I JOS NEKE KOJE SU ZASLIJEPILE PARE I VEC SU U EUROLIGI U OBLACIMA.SRAMOTA OSIM SEHOVICA KAKO SE IGRA ZA DRES BOSNE I ZATO NETREBA DOVODITI OVAKVE POPUT OVCINE,VUCKA I JOS NEKIH KOJI ISKLJUCIVO IGRAJU ZA PARE I NEMAJU TRUNKU MOTIVACIJE.-uzor im moze biti onaj motika mason kako se bori za jedan mali siroki.SRAMOTA ALI SAD FAKAT I KAD SU HTJELI BILO JE STOP OD SUDIJE KOJI IMA BOLEST GRGANTIDA.(ili ima roletne na oci).
pričajte šta oćete, ŠIROKI JE PRVAK...sad vam je svatko kriv..pogledakte malo zalaganje i igru vaših igrača uobe utakmice pa ćete vidjeti neke stvari...
čestitke ekipi KK Bosne na fer i korektnoj igri u obe utakmice, također Širokom...
vjeruj mi vi nemate ni glavu ni rep,dovedete igrace mjesec pred kraj odigrate i oni odose.
Nevezano za to glavni igraci su vam starokurci grgat,josipovic,obradovic,jovanic,mason(donekle).
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Pojedini komentari navijaca Bosne su ili zezancija ili se ljudi prave ludi. Zasto se vise cudite :
1. Sto je navijanje u Sirokom bilo ustasko
2. Sto nikad u finalu sudije u Sirokom nece posteno suditi
3. Sto je broj navijaca u Skenderiji trenutno jako mali (Kadgod na visokim pozicijama neko zabrlja, posljedice se dugo osjete - Konakovic je razbio ondasnju atmosferu navijaca ali valjda ce od iduce godine biti puno bolje)
4. Sto se raspravljate oko stanja u protivnickim klubovima na ovom podforumu. Mene ne interesuju ni Siroki ni Igokea vec hocu da razmjenjujem misljenje sa Bosnasima. Ne interesuju me suplje protivnickih navijaca a na kraju se sve zavrsi na uvredama i papanluku. Takodje bi i moderatori mogli da povedu racuna o medjusobnom vrijedjanju forumasa. Po mom misljenju je bolji bio sistem starog foruma Bosne gdje je svako imao svoj podforum i bilo je manje problema.
Bosna je bila preumorna za play-off. I sa Slobodom je bilo vrlo tijesno. Treba razmisliti o organizaciji prvenstva za iducu sezonu. Svi klubovi trebaju nastupiti u prvenstvu, paralelno sa NLB. Treba sprijeciti da neko ceka pocetak doigravanja u zadnjih 8 pa da dovodi svjeze igrace dok ostali prodjose cijelu NLB. Takodje koliko puta u toku sezone klubovi treba da igraju medjusobno 3, 5 ili 8.
Nema potrebe raspravljati o ovim porazima u finalu jer ako ne mozemo dobiti Siroki sa 10 razlike u obje tekme i treba da izgubimo. Pustite se sudija i svega ostaloga, sa novom ekipom treba biti normalno da se ide na pobjede na gostovanju a losije ekipe glatko dobijati. Onda ce i Skenderija biti krcata.
Od iduce sezone se pocinje sa vrhunskim trenerom i on ce formirati ekipu i znati da povuce prave poteze.
1. Sto je navijanje u Sirokom bilo ustasko
2. Sto nikad u finalu sudije u Sirokom nece posteno suditi
3. Sto je broj navijaca u Skenderiji trenutno jako mali (Kadgod na visokim pozicijama neko zabrlja, posljedice se dugo osjete - Konakovic je razbio ondasnju atmosferu navijaca ali valjda ce od iduce godine biti puno bolje)
4. Sto se raspravljate oko stanja u protivnickim klubovima na ovom podforumu. Mene ne interesuju ni Siroki ni Igokea vec hocu da razmjenjujem misljenje sa Bosnasima. Ne interesuju me suplje protivnickih navijaca a na kraju se sve zavrsi na uvredama i papanluku. Takodje bi i moderatori mogli da povedu racuna o medjusobnom vrijedjanju forumasa. Po mom misljenju je bolji bio sistem starog foruma Bosne gdje je svako imao svoj podforum i bilo je manje problema.
Bosna je bila preumorna za play-off. I sa Slobodom je bilo vrlo tijesno. Treba razmisliti o organizaciji prvenstva za iducu sezonu. Svi klubovi trebaju nastupiti u prvenstvu, paralelno sa NLB. Treba sprijeciti da neko ceka pocetak doigravanja u zadnjih 8 pa da dovodi svjeze igrace dok ostali prodjose cijelu NLB. Takodje koliko puta u toku sezone klubovi treba da igraju medjusobno 3, 5 ili 8.
Nema potrebe raspravljati o ovim porazima u finalu jer ako ne mozemo dobiti Siroki sa 10 razlike u obje tekme i treba da izgubimo. Pustite se sudija i svega ostaloga, sa novom ekipom treba biti normalno da se ide na pobjede na gostovanju a losije ekipe glatko dobijati. Onda ce i Skenderija biti krcata.
Od iduce sezone se pocinje sa vrhunskim trenerom i on ce formirati ekipu i znati da povuce prave poteze.
i tehnicka grgatu nije odsvirana a 10 puta su ga opomenuli......a nakon 2 opomene ide tehnicka??????eric_cantona je napisao/la:NITI JEDNA SUDAČKA ODLUKA NIJE IŠLA U KORIST ŠIROKOG. Širokom što su dosudili, to je sve bilo i realno. Ikonić je dobio namjernu, potpuno zasluženo za brutalan faul. A vidim da nitko neće spomenuti da je barem 10 faula na Grgatu prešućeno od strane sudaca, ali će zato rado spomenuti one koji su dosuđeni na njemu. Činjenica je da ni jednom Grgat nije primio loptu a da nije bio pod faulom, jer su vidjeli bosnini igrači da ga ne mogu čuvati drugačije
Al nema veze, znam koliko Sarajlije sebe vide kao neku nad-rasu u odnosu na ostatak BiH, tako da sam siguran da će sasuti drvljem i kamenjem na sve što može poslužiti kao krivac za njihov "nezaslužen" poraz.
Jedino što je Bosna pokazala u ovoj utakmici su bile trice. 10ak trica koje su vas držale u igri u prvom poluvremenu, i poslije kad je to stalo, više nije bilo ni ideje a ni mogućnosti za nešto više.
Široki se na kraju namučio, ali je ipak zasluženo pobjedio, i mislim da je ovo bila veličanstvena predstava, krcata dvorana i odličan ugođaj. Iako, zbog toga što je pušten besplatan ulaz, tu je došlo svakakvih ljudi, koji ne idu na košarku i koji ne bi došli da su morali platiti 5 KM, al na kraju je ipak sve ispalo relativno korektno.
isto tako je bilo i sa klupom sirokog u Sarajevu....samo opomene nigdje tehnicke....dok nama daju tehnicku bez ijedne opomene

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
ma lose sudnjenje totalno al nije se ni moglo ocekivati bolje na pecari.Grgat u 2 navrata psuje majko u lice zurapovicu i nista samo odmahivanje a ovcini samo zbog prigovora prijeti tehnickom.Hajricu sviraju korake a prije toga mu otimaju loptu pod obrucem udaraju pod rukama.A da ne pricam o tome kako grgat pravi kombinacju koraka i duple lopte u prodoru na kos a ni to mu se ne svira.Cestitke Sirokom na kakvoj takvoj tituli al nek im je Bog na pomoci u Nlb ligi.Da "pohvalim" i navijanje al sta se moze nase malo misto od 1000 ljudi doslo lijeciti komplekse. 

ma
sto se mene tice ovcina bi dobio zahvalnicu i zabranu pritupa prostorijama kluba
djordjevic i ikonic su sada vec de fakto otisli
za ivanovica se nesto sada glasnije sapce da bi mogao ostati mada ja imam info da je skoro pa dogovorio sa jednim klubom vani + hajric ima jos jednu godinu ugovora pa vec bi na startu imali opet bili dobro pokriveni na 4
sto se tice drugih:
sehovic ima vazeci ugovor, ali tipicno debilski Bosnin tj. da moze otici za male pare, ali on uz promjenu plate 90% ostaje i iskreno nikada se nisam nadao da ce postati vodza ekipe i ovako dobar, a najbolji je pokazatelj da borbenost i zalaganje moze pokriti odredzen manjak talenta, sada mi je sve vise zao sto igra za CG jer jedan ovakav igrac bas nama nedostaje
suljagic je produzio ugovor na jos 2 godine, ali ja od njega niti sat vidim niti ocekujem, ali eto prevario sam se u sehi pa mozda budem i u njega, ali tesko 'sceri da te uzme hadzija
djurasovic ima ugovor na jos 2 godine, od njega zbog njegovog hendikepa (4 u tjelu 3) ne ocekujem nesto puno, ali moze biti koristan u rotaciji
avdic ima ugovor na jos 3 sezone izuzetno borben, a ponasa se na terenu kako se ponasao sehovic prije 2 god, tako da od njega moze nesto i biti, pa barem solidan back-up i velika je prednost sto se moze koristiti i na 3 (dovoljno explozivan) i na 4 (snazan i visok 203 cm)
vucurovic ima jos godinu ugovora i ima ociglednu ulogu dzokera, a bas ga tako i potrefi da svaku 3 odigra izvrsno, obzirom koliko kosta dobar je taman toliko da omoguci djuri i avdicu da stasaju
pasalic ima jos 2 godine ugovora, ali stvarno neznam sta vise moze pokazati imao je pretprosle i na pocetku ove tek zavrsene sezone pravu sansu, ali on nije nista pokazao, stvarno neznam sta ce sa njim jer kao plej je prespor, a kao bek preslab
rakic ima ugovor za sljedecu sezonu, za njega stvarno neznam sta da kazem, ima momak izvrstan predigre, na momente bljesne i to pokaze, ali kada sumiramo sezonu nista, za njega stvarno neznam sta da kazem
zimic ima jos godinu ugovora i postao je ono sto sam odavno najavljivao, tj. solidan centar sa dobrom defanzivom, kontrolom reketa i diskretnim ofanzivnim ucinkom, sljedece sezone ocekujem njegov daljni napredak, tj. jos bolju kontrolu reketa (naucio je kako nepraviti glupe faulove i kako se hrvati sa protivnickim centrima i ako jos ima problema sa nizim i snaznim centrima koji imaju nizi centar tezine) i povecanje ofanzivnog efekta, sto je uostalom poceo pokazivati jos u ligi 8 (izvrsna ofanziva protiv zrinskog, a grgata je ustopao u skenderiji) plus da se pitam (a nepitam se nista) dao bi mu produzenje ugovora na jos jednu godinu dok ne stasa Klina
zatim tu su mladji na koje se moze vec racunati:
camdzic koji je nesto kao djordjevic, dobar u odbrani, veoma dobar ulaz i solidan sut, licno bi mu da veliku minutazu u Ligi 13/14 koju ce Bosna igrati sljedece godine pored NLB-a, i 5-6 minuta u NLB-u, tako da preksljedece sezone moze biti dobar back-up
majstoric veoma dobar suter, dobar ulaz, ali slabo zalaganje u odbrani i nekrece se dovoljno, dao bi mu minutazu u Ligi 13/14, mozda koji minut u NLB, pogotovu sto se vraca poslje teske povrjede, mozda da ga posude u Slaviju
klinac velika nada pametni centar, vez pocinje lagano nabijati masu, izvrsno se krece i dobro suta, naravno bez iskustva, slicno bi sa njim kao sa camdzicem
tu su jos andzelic, maric, demic i damjanovic, oni bi trebali igrati u A1 ligi sa velikom minutazom da sticu iskustvo
takodzer sam ovdje na forumu procitao da vv planira dovesti neke momke iz srbije na probu, ali o njima nemam pojma
sada malo mog fantaziranja za pojacanja:
suton je bio nacelno dogovorio na pocetku sezone da ce doci u bosnu, ali svojim dobrim igrama i izlaskom na draft (sa malim sansama) sve je dalji od nas, pod uslovom da zaigra za BiH ja bi i dalje insistirao da ga pokusaju dovesti bar na 2 god. jer bi kod nas imao pravu sansu (nadam se da to i on shvata) i veoma je dobro sto je jak, brz i ima 208-209 cm pa moze kvaliteno pokriti 4 i 5, cak i pod cjenu da dovedemo njega umjesto ovcine i ivanovica jer sa njim, zimom i hajricem + djuro i avdic u slucaju potrebe mozemo pokriti unutrasnje pozicije
ukoliko od njega nema nist pokusao bi dovesti rizvica koji je i prosle godine bio blizu Bosne, zatim cujem da je veoma realan dolazak jovanovica u bosnu, ali posto bi odlaskom ikonica i djordjevica ipak ostala prevelik rupa na bekovskim pozicijama pokusao bi dovesti preiskusnog mrsica koji moze igrati i na 1 i na 2 neki 15-20 kvalitetnih minuta u NLB, dok bi ga u ligi 13/14 stedio a davao sansu gore navedenim mladicima
ovo su sve moje zelje i mastanja, a ipak vv zna daleko bolje pa zeljno iscekujem da vidim i naravno sve ovo da bi se borili za ULEB kup poziciju, u suprotnom insistirao bi na mladima i ekipi koja bi bila oko 10 mjesta i nebi se vise toliko borio i trosio da sacuvamo za BiH 2 mjesto u NLB, a da siroki igra sa jeftinom ekipom i dovodi pojacanja pred zavrsnicu naseg prvenstva, pa bi i mi onda doveli 1-2 mjeseca pojacanja za nasu ligu pa da igramo za tiulu, tako bi dobili i mlade igrace i napravili pritisak sirokom njegovim vlastitim oruzijem pogotovu sto bi mi imali vise love za ta zavrsna pojacanja, pa neka onda igraju sa kanta ekipama u NLB i rizikuju da ostanu bez nje
sto se mene tice ovcina bi dobio zahvalnicu i zabranu pritupa prostorijama kluba
za ivanovica se nesto sada glasnije sapce da bi mogao ostati mada ja imam info da je skoro pa dogovorio sa jednim klubom vani + hajric ima jos jednu godinu ugovora pa vec bi na startu imali opet bili dobro pokriveni na 4
sto se tice drugih:
sehovic ima vazeci ugovor, ali tipicno debilski Bosnin tj. da moze otici za male pare, ali on uz promjenu plate 90% ostaje i iskreno nikada se nisam nadao da ce postati vodza ekipe i ovako dobar, a najbolji je pokazatelj da borbenost i zalaganje moze pokriti odredzen manjak talenta, sada mi je sve vise zao sto igra za CG jer jedan ovakav igrac bas nama nedostaje
suljagic je produzio ugovor na jos 2 godine, ali ja od njega niti sat vidim niti ocekujem, ali eto prevario sam se u sehi pa mozda budem i u njega, ali tesko 'sceri da te uzme hadzija
djurasovic ima ugovor na jos 2 godine, od njega zbog njegovog hendikepa (4 u tjelu 3) ne ocekujem nesto puno, ali moze biti koristan u rotaciji
avdic ima ugovor na jos 3 sezone izuzetno borben, a ponasa se na terenu kako se ponasao sehovic prije 2 god, tako da od njega moze nesto i biti, pa barem solidan back-up i velika je prednost sto se moze koristiti i na 3 (dovoljno explozivan) i na 4 (snazan i visok 203 cm)
vucurovic ima jos godinu ugovora i ima ociglednu ulogu dzokera, a bas ga tako i potrefi da svaku 3 odigra izvrsno, obzirom koliko kosta dobar je taman toliko da omoguci djuri i avdicu da stasaju
pasalic ima jos 2 godine ugovora, ali stvarno neznam sta vise moze pokazati imao je pretprosle i na pocetku ove tek zavrsene sezone pravu sansu, ali on nije nista pokazao, stvarno neznam sta ce sa njim jer kao plej je prespor, a kao bek preslab
rakic ima ugovor za sljedecu sezonu, za njega stvarno neznam sta da kazem, ima momak izvrstan predigre, na momente bljesne i to pokaze, ali kada sumiramo sezonu nista, za njega stvarno neznam sta da kazem
zimic ima jos godinu ugovora i postao je ono sto sam odavno najavljivao, tj. solidan centar sa dobrom defanzivom, kontrolom reketa i diskretnim ofanzivnim ucinkom, sljedece sezone ocekujem njegov daljni napredak, tj. jos bolju kontrolu reketa (naucio je kako nepraviti glupe faulove i kako se hrvati sa protivnickim centrima i ako jos ima problema sa nizim i snaznim centrima koji imaju nizi centar tezine) i povecanje ofanzivnog efekta, sto je uostalom poceo pokazivati jos u ligi 8 (izvrsna ofanziva protiv zrinskog, a grgata je ustopao u skenderiji) plus da se pitam (a nepitam se nista) dao bi mu produzenje ugovora na jos jednu godinu dok ne stasa Klina
camdzic koji je nesto kao djordjevic, dobar u odbrani, veoma dobar ulaz i solidan sut, licno bi mu da veliku minutazu u Ligi 13/14 koju ce Bosna igrati sljedece godine pored NLB-a, i 5-6 minuta u NLB-u, tako da preksljedece sezone moze biti dobar back-up
majstoric veoma dobar suter, dobar ulaz, ali slabo zalaganje u odbrani i nekrece se dovoljno, dao bi mu minutazu u Ligi 13/14, mozda koji minut u NLB, pogotovu sto se vraca poslje teske povrjede, mozda da ga posude u Slaviju
klinac velika nada pametni centar, vez pocinje lagano nabijati masu, izvrsno se krece i dobro suta, naravno bez iskustva, slicno bi sa njim kao sa camdzicem
tu su jos andzelic, maric, demic i damjanovic, oni bi trebali igrati u A1 ligi sa velikom minutazom da sticu iskustvo
takodzer sam ovdje na forumu procitao da vv planira dovesti neke momke iz srbije na probu, ali o njima nemam pojma
suton je bio nacelno dogovorio na pocetku sezone da ce doci u bosnu, ali svojim dobrim igrama i izlaskom na draft (sa malim sansama) sve je dalji od nas, pod uslovom da zaigra za BiH ja bi i dalje insistirao da ga pokusaju dovesti bar na 2 god. jer bi kod nas imao pravu sansu (nadam se da to i on shvata) i veoma je dobro sto je jak, brz i ima 208-209 cm pa moze kvaliteno pokriti 4 i 5, cak i pod cjenu da dovedemo njega umjesto ovcine i ivanovica jer sa njim, zimom i hajricem + djuro i avdic u slucaju potrebe mozemo pokriti unutrasnje pozicije
ukoliko od njega nema nist pokusao bi dovesti rizvica koji je i prosle godine bio blizu Bosne, zatim cujem da je veoma realan dolazak jovanovica u bosnu, ali posto bi odlaskom ikonica i djordjevica ipak ostala prevelik rupa na bekovskim pozicijama pokusao bi dovesti preiskusnog mrsica koji moze igrati i na 1 i na 2 neki 15-20 kvalitetnih minuta u NLB, dok bi ga u ligi 13/14 stedio a davao sansu gore navedenim mladicima
ovo su sve moje zelje i mastanja, a ipak vv zna daleko bolje pa zeljno iscekujem da vidim i naravno sve ovo da bi se borili za ULEB kup poziciju, u suprotnom insistirao bi na mladima i ekipi koja bi bila oko 10 mjesta i nebi se vise toliko borio i trosio da sacuvamo za BiH 2 mjesto u NLB, a da siroki igra sa jeftinom ekipom i dovodi pojacanja pred zavrsnicu naseg prvenstva, pa bi i mi onda doveli 1-2 mjeseca pojacanja za nasu ligu pa da igramo za tiulu, tako bi dobili i mlade igrace i napravili pritisak sirokom njegovim vlastitim oruzijem pogotovu sto bi mi imali vise love za ta zavrsna pojacanja, pa neka onda igraju sa kanta ekipama u NLB i rizikuju da ostanu bez nje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
pa vjeruj mi koliko god ti to nazivao fantaziranjem ako hoces rezultat moras dovesti zvucna pojacanja ili barem jednom kao sto je mrsic.Bas sam citao jucer kako vukoicic u sklapanju ekipe ima punu finanskijku pomoc
nermin 74,
odličan post i slažem se sa gore navedenim.
odličan post i slažem se sa gore navedenim.
ma mislio sam na tacna imena, a zaboravio sam reci da bi volio i kombinacije centri rizvic i zimi, a krilni centri suton i hajricnewbie je napisao/la:pa vjeruj mi koliko god ti to nazivao fantaziranjem ako hoces rezultat moras dovesti zvucna pojacanja ili barem jednom kao sto je mrsic.Bas sam citao jucer kako vukoicic u sklapanju ekipe ima punu finanskijku pomoc
ukoliko nema nista ni od ivanovica i sutona, vrlo bi rado volio vidjeti u dresu bosne krupaliju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
@nermine74 koji si ti od dvojice Vladinih pomoćnika?
Odličan post, samo što bih ja uz Ovčinu, Pašaliću i Hajriću dao doživotne dvije fotelje uz parket, kao i fišek košpica i sok od pola marke! Ha ja, pa nisu oni nama svako!

Odličan post, samo što bih ja uz Ovčinu, Pašaliću i Hajriću dao doživotne dvije fotelje uz parket, kao i fišek košpica i sok od pola marke! Ha ja, pa nisu oni nama svako!
- el-fighter
- Kontakt:
Pa onda bi bilo najbolje da pojačanja dovedemo na mjesec dva prije završnice naše lige, ali na posudbu, pobjedimo u finalu pa ih onda vratimo. Sadašnji sastav bi trebalo pojačati sa dva do tri igrača. Mi imamo dugu klupu, ali ona nije onakva kakvu želimo. Sinoć se to moglo vidjeti. Uđu Avdić, Pašalić i odmah po dva tri faula i odmah izađu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
pa pojacanja bi bili suton, mrsic i jovanovic ili gore navedene kombinacijeel-fighter je napisao/la:Pa onda bi bilo najbolje da pojačanja dovedemo na mjesec dva prije završnice naše lige, ali na posudbu, pobjedimo u finalu pa ih onda vratimo. Sadašnji sastav bi trebalo pojačati sa dva do tri igrača. Mi imamo dugu klupu, ali ona nije onakva kakvu želimo. Sinoć se to moglo vidjeti. Uđu Avdić, Pašalić i odmah po dva tri faula i odmah izađu.
Compact
za pasalica i ovcinu se slazem, ali hajric je pored svojih limitiranih sposobnosti po obicaju odigrao borbeno i veoma solidno za back-up 4, sto vise mogu reci da je on jedna od najsolidnijh back-up 4 sto smo imali pogotovu za ove pare
http://www.usbasket.com/player.asp?Cntr ... mNotSure=1
ovo su linkovi gdje mozete pogledati slobodne igrace amerikance koji bi sigurno obukli bordo dres
pa malo prokomentarisite slobodni 100% provjereno
ovo su linkovi gdje mozete pogledati slobodne igrace amerikance koji bi sigurno obukli bordo dres
nisu neki suteri.....po % za 3 al trebalo bi nekog od ove prve trojice dovesti na probu mozda....a ovaj zadnji 1972 godistenewbie je napisao/la:http://www.usbasket.com/player.asp?Cntr ... mNotSure=1

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
fin post slazem se sa vecinom i nadamo se istom sto se tice pojacanjanerminh74 je napisao/la:ma
sto se tice drugih:

You are someone else I am still right here
Dobro su sad igrali u Širokom al što zbog forme,kraće klupe te gostujućeg parketa nije moglo više.Onakav Široki bi uzeo gotovo svaki klub iz jadranske.Ključno je bilo to što Ovčina jednostavno nije spreman niti je u takmičarskoj formi,ne čudi obzirom da nije odigrao tri utakmice zaredom u ovoj sezoni kako treba.Jednostavno bio je previše statičan u ovoj finalnoj seriji i siguran sam da to nije njegovo pravo lice.Što je najgore sve je na njega spalo jer nije bilo Zimića.Očekivao sam da će Ikonić malo više igrati.
Za narednu sezonu treba dovesti neko zvučnije ime kako bi se napokon počela puniti dvorana.Vučurović u ovoj finalnoj seriji nije pokazao apsolutno ništa i možda nebi bilo loše dati mu nogu.Niti je domaći igrač niti je mlad i trebao bi daleko više pružati.Ivanovića nebi bilo loše zadržati jer smo na poziciji 4 ove sezone možda i najbolje bili popunjeni.
Za narednu sezonu treba dovesti neko zvučnije ime kako bi se napokon počela puniti dvorana.Vučurović u ovoj finalnoj seriji nije pokazao apsolutno ništa i možda nebi bilo loše dati mu nogu.Niti je domaći igrač niti je mlad i trebao bi daleko više pružati.Ivanovića nebi bilo loše zadržati jer smo na poziciji 4 ove sezone možda i najbolje bili popunjeni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.