HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Pa ja kako drugacije nego iz penala 
rosas to se ti teleportovao sa stadiona ?

rosas to se ti teleportovao sa stadiona ?
A staces,Uefa ako je zabilježila nema nam pomoći,sta ja tu mogu!!!bosnas_ je napisao/la:u cvajtu...Siroki ti suti,sve utakmice prodajete,samo da znas da je prodaja utakmice protiv Borca vec lijepo zabiljezena u Uefi..tako da...ce uskoro stadion na Pecari biti na prodaju!:) vi zivite od kladionica i preprodaje utakmica,to je javna tajna....ŠB.TRN je napisao/la:Bravo momci!!!!Vidi ovih miševa sto se vesele iznad!!!!Netko rece u drugu ligu ahahhahahhahahh!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A stani, jel ovo realno brate, ja ne mogu da vjerujem, pa jebote ako ces ga svirati i moras ga svirati, sviraj u 50. minuti a ne u 93...pu, ovo samo kod nas ima!
sumnjivo je jedino što je penal bio u 90oj minuti, ali neznam što se odmah spominje štela i kakve sve gluposti...
ako je bio penal zašto to ga sudija nebi dosvirao ??? baš me zanima večeras na pregledu jeli bio i jesu li se igrači Čelika žalili, a ove priče što vi pričate su za malu djecu...
ako je bio penal zašto to ga sudija nebi dosvirao ??? baš me zanima večeras na pregledu jeli bio i jesu li se igrači Čelika žalili, a ove priče što vi pričate su za malu djecu...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
pa MOZDA JE BIO PENAL,SACEKAJ SNIMAK STA OSUDJUJESVlado PD je napisao/la:A stani, jel ovo realno brate, ja ne mogu da vjerujem, pa jebote ako ces ga svirati i moras ga svirati, sviraj u 50. minuti a ne u 93...pu, ovo samo kod nas ima!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- thenaturalone
- Kontakt:
Mene bi majke mi bilo stid navijati za ovaj vjestacki "klub" : smajlikojipovraca
-
- Kontakt:
Bruka! Vjetacki klub vjestacki navijaci i zap.hercegovacki lobi 

Bolan oni nemaju obraza, stid je za njih nepoznat pojam!
Sramota ! 

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Pa uvek se ceka kraj,jer mozda bi taj neko utrpao gol do 90.pa bi bilo sve regularno,ovako daluje sumnjivo da se svira penal u sudijskoj nadoknadi,ali sacekajmo pregled,niko od nas jos nije ni video za sta je sviran penal.Vlado PD je napisao/la:A stani, jel ovo realno brate, ja ne mogu da vjerujem, pa jebote ako ces ga svirati i moras ga svirati, sviraj u 50. minuti a ne u 93...pu, ovo samo kod nas ima!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
pa sad vala iskreno i da je bio penal sumnjam da je bio bas tolko ocigledan da se mora svirat u sudijskoj nadoknadi.Eo kako sam sluso zrinjski bolji bio bar za duplo al haj..vala ovo za penal je bas sumnjivo,al treba sacekat snimak.Meni iskreno vise smijesno i apsurdno kolko je produzio utakmicu pa jbt nije finale nekog kupa pa da se ono malo vise da vremena ne bi li stigli
ISTO SPANIJA - BIH

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
Imali iko od vas da je bio na utakmici da kaze fino sta misli jeli penal bio postojeci ??
Ne mogu skontati ove "svoje" zasto odmah pocinjete sa pricama ustase i ostalo, pa momci ako su oni takvi zasto da mi budemo ??? Penal penal sta sad ??? jel se moze nesto uraditi ??? Krivi su igraci celika sto nisu iskoristili sanse koje su imali. Adilovicu pojacaj nas i idi iz Čelika
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
Shvati ti da je to nemoguce, on u mladosti nikada nije trenirao fudbal vjeruj mi, ja sam mu bio prvi komsija, otac ga udarao kajsem i tjerao ga da dize tegove da bar na nesto lici... Seki ode u Upravu izvadi pistolj i on mora igrat !!!Srce_Tebi je napisao/la:Ne mogu skontati ove "svoje" zasto odmah pocinjete sa pricama ustase i ostalo, pa momci ako su oni takvi zasto da mi budemo ??? Penal penal sta sad ??? jel se moze nesto uraditi ??? Krivi su igraci celika sto nisu iskoristili sanse koje su imali. Adilovicu pojacaj nas i idi iz Čelika

ajd da kukaju ljudi ciji se klubovi bore za opstanak zbog penala,to bi i razumio,ali svi ostali....sta vas boli kuraz?!?!?!?!
nasa liga nece ic naprijed dok se bude igralo po principima "MORA OSTAT" ,"MORA DOBIT"...ono totalno nidje veze.Meni ne bi smetalo pa taman ispali i zeljo i sarajevo i svi nasi u 5 ligu a ciejla liga da je od srpskih i hrv klubova al ako je to realno stanje,a ne ovako et da ne bi NE DO BOG hrvati bili ugrozeni mora bar 2 da ih budu..ccc
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
Ko je bio glavni sudija ove utakmice?
Da nije smiješno, biLo bi žaLosno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.