Idu
BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Hoće li konama ikada biti jasno da brojevi 13500 i 36000 nije isto?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Čestitke Zrinjskom na prolazu u II pretkolo. Sad samo jako na Slovan, pokazali su da se mogu nositi sa njima prosle sezone, pa sto ne bi i ove, mada nije isti tim, ali je opet to u pet deka.. Sretno sutra Sarajevu i Želji. Hajmo našiiiii 

-
- Kontakt:
Zasto se stalno tjesite? Jel mislis da neko uzima sebi ove karte od 2 km za djecu? Mislis da to niko ne kontrolise? Sta mi imamo pricat o posjeti u evropi,uzmes fino vidis nase evropske meceve i sve ti bude jasno.
Mislim da je Kucka odradio kaznu. Tako da u Mostaru,mogu pustati kerove na Kucku

Raznijet ce ih Slovan ,Sanele mi male

U prelijepom Bakuu,sanse 99 -1 % na Dinamo,ovo 1 % cisto iz sportskih razloga,ono hlopta je okrugla,itd.
Na Kosevu sanse 50-50 , Torpedo je dobra ,uigrana,spremna ekipa,profesionalna,motivisana,s dobrim trenerom. Sarajevo nespremno,neuigrano,los trener,ekipa zbrda zdola skupljena. Ne znaju igraci jedni drugima imena. Da igramo u oktobru,sanse bi bile 100 % na Sarajevu ali igra se danas a tako je -kako je. Nasa najskuplja pojacanja Kevin i Penito,jos ne znaju ni u kojoj su zemlji. Bice oni dobri ali treba im vremena. Sarajevo zavisi od poteza pojedinaca,njihove dobre igre. Citaj od igre naseg kapitena Ziljkica i Dragulja sa Koseva Dala Varesanovica,ako oni sta urade ,ludilo ako budu imali los dan,zbogom Evropo. Pokusacemo pogurati ekipu sa tribina,bice 15 000-20 000 pitara,lijep broj,steta sto nema Hordi za ljepsi,bolji puniji stimung. No,momci guraju svoj film,sretno i njima !
- Shategabri
- Kontakt:
Ovi su džaba podijelili preko 3.000 ulaznica.
Željo, Željo, šta im radiš.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Jesi ti brojao koliko smo podijelili ili ti je neko javio iz FKS?
Daj nam info koliko ste vi podijelili?
Daj nam info koliko ste vi podijelili?
Koševo Zapad
Sretno večeras i Sarajevu i Želji!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Nema potrebe da se odmah ljutite. Meni je drago da smo uticali na to da budete ozbiljniji. Bitno je privući publiku na stadione, pa ako je cijena toga podijeliti džaba 3, 4 hiljade ulaznica, neka je. Samo da ljudi dođu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ne idem svakako, ali citav zivot od muke mitove brate prosipate i cude se sto ih i djeca od 5 godina mitomanima zovu. Ja ne znam sta ove kolone ljudi cekaju ispred fan shopa svaki dan, vjerovatno da im se podijeli karta i da besplatno dres, jer nemoguce je ono uraditi sto je na grbavici bilo, evropa nije jos vidjela 12 000 ljudi na stadionu i 100 ljudi na aerodromu, valjda neko ono ponovi aBd.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 20 jul 2023, 08:17, ukupno mijenjano 1 put.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Jedino sto je tuzno je da oni to sve rade zbog mrznje prema nama a ne iz ljubavi prema svom klubu.
Ena sad i vrijeđa.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Svaka čast, bogati ko ti je mitoman....ovaj, logiku predavao?
Bolje podijeliti 3 000 pa da ti dođe 20 000 nego 0 da ti dođe 13050

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.