BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Roki, kakav si bio sa matematikom?!
Prvo kažeš podijelili smo 3000, onda da smo prodali 8 k ostalo podijelili.
Kod koga si ovo učio, kod Šiljka?
Koševo Zapad
Da.
Sto ne remeti neke cinjenice. Svidjele se one nekome ili ne.
- FKS -
Realno za Zrinjski bolje da je prosao Slovan, Swift nije prosao jer nemaju to iskustvo u Evropi, SLovan iz nicega na dva penala prosao.. Ovakva ekipa Slovana je itekako prolazna i nadam se da ce Zrinja iskoristiti ovo..
srecno veceras, trebaju i Sarajevo i Zeljo grati na pobjedu, nema se sta izgubiti
srecno veceras, trebaju i Sarajevo i Zeljo grati na pobjedu, nema se sta izgubiti

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
I sarajevo i zeljo trebaju srece imati da se prode koliko god neki mislili. Zeljo vise jer je gostujuci teren. Danas svi igraju lopte nadam se da cemo imati nas dan. Sretno i zelji i sarajevu predstavite nas najbolje sto mozete.
Al kad vodim ove sto se prepucaju za ulaznice pa jbt djeca vam nisu ravna

Al kad vodim ove sto se prepucaju za ulaznice pa jbt djeca vam nisu ravna

-
- Kontakt:
Mitove stvarate u svojim glavama.
Nadji mi post da je neko napisao da je to najveca moguca posjeta.. koga briga za pozoriste na Kosevu?
Toliki broj ljudi je okrenuo ledja onima koji su pravili paklenu atmosferu..
-
- Kontakt:
Vidis da covjek zna i koliko smo karti prodali,covjek je institucija.Shategabri je napisao/la: ↑20 jul 2023, 10:55Roki, kakav si bio sa matematikom?!
Prvo kažeš podijelili smo 3000, onda da smo prodali 8 k ostalo podijelili.
Kod koga si ovo učio, kod Šiljka?
Vidio sam najmanje 15 postova ili storija na društvenim mrežama gdje ljudi vode djecu na utakmice, na više od pola ulaznica piše 'istok dječije'. Za mene je to najveći dobitak ovakvih utakmica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Haj sad ozbiljno, sta ocekujete veceras? Meni je jako tesko prognozirati bilo sta za Zelju, em sam pristran, em ce cudna utakmica biti bez publike, ne znam sta da ocekujem. Vjerovatno tvrda tekma. Pitari mislim da bi morali proci, ako Mirza sta dobro ne zajebe, ili ako ne prime neki rani gol.
1921
-
- Kontakt:
E neka si nam ti objasnio,vazno je da vi niste. Kako okrenuste vi ledja 80 posto ljudi na Grbavici,onima koji su podrzavali Misimovica,nema veze sto poslije njega ste na rubu egzistencije,okrenuli i njemu ledja i vecini ljudi koji su ga podrzavali,skandirali ste protiv svojih.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 jul 2023, 11:03Mitove stvarate u svojim glavama.
Nadji mi post da je neko napisao da je to najveca moguca posjeta.. koga briga za pozoriste na Kosevu?
Toliki broj ljudi je okrenuo ledja onima koji su pravili paklenu atmosferu..
Realno, samo prvak može da se nada grupama, jer ima dosta lakši put.delko je napisao/la: ↑20 jul 2023, 10:56Realno za Zrinjski bolje da je prosao Slovan, Swift nije prosao jer nemaju to iskustvo u Evropi, SLovan iz nicega na dva penala prosao.. Ovakva ekipa Slovana je itekako prolazna i nadam se da ce Zrinja iskoristiti ovo..
srecno veceras, trebaju i Sarajevo i Zeljo grati na pobjedu, nema se sta izgubiti![]()
🇵🇸
Sve što vas zanima oko karti pitajte Virtuala..on sve zna preko googla...
Fotelja navijač... veliki fan Želje koji nikad nije posjetio Grbavicu ali zna šta se dešava na Koševu

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
To svakako, ali i ostali klubovi ce dosta profitirati po pitanju novca i koeficijenta ako prodju bar po jednu prepreku ako ne i vise. Protivnici nisu preteski i na nivou su nase lige tako da bi se to moglo.Torino je napisao/la: ↑20 jul 2023, 11:08Realno, samo prvak može da se nada grupama, jer ima dosta lakši put.delko je napisao/la: ↑20 jul 2023, 10:56Realno za Zrinjski bolje da je prosao Slovan, Swift nije prosao jer nemaju to iskustvo u Evropi, SLovan iz nicega na dva penala prosao.. Ovakva ekipa Slovana je itekako prolazna i nadam se da ce Zrinja iskoristiti ovo..
srecno veceras, trebaju i Sarajevo i Zeljo grati na pobjedu, nema se sta izgubiti![]()
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Sarajlije, srećno večeras!
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Nek nam je sa srecom protiv SSSR-a!

Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
Kako neko moze da bojkotuje, a da se hvali brojem ljudi koji ce doci na tekmu, to jest izignorisati taj isti bojkot? Ja kontam obicnu raju i simpatizere koje boli neka stvar za to, ali ovakve ne kontam.
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.