Pitarsam je napisao/la: ↑20 jul 2023, 11:11Ma nisu ova djeca intengrisanih problem.
Roditelji doselili na Grbavicu i oko Grbavice poslije rata.
Grbavicu 1 i 2 su počeli praviti komunisti 50-tih godina.
Znaci tu su u Titovo doba većinom živjeli udbašI,milicionari i mnogo vojnih lica.Znaci Sarajevski pravoslavci.Mnogi se sjecaju kako je zapucalo kad je C.Z. Osvojila KS.sa Grbavice.
Krajišnik poveo pravoslavce,ostavili stanove i došle naše izbjeglice i prognanici i uselili se unutra.Tako je u većini nastala ova generacija manijaka i radnička klasa koja hoće da bude u gospodskim odijelima.
Ali,kao sto napisah to nije problem.Neka ih hvala Bogu.
Pro bosanski orijentirani i spremni da brane našu jednu i jedinu Bosnu zajedno sa nama i ostalim.
Problem je ne objektivnom novinarstvu.Željo je kroz historiju nagomilao toliko bruka i sramota van terena,ali sve se pod tepih stavlja.Nevjerovatna se propaganda vodi kroz medije,a mediji su čudo.
Pa zeljini igrači juce u zoru sletili,to sto su ostali na aerodromu nekoliko sati zarobljeni bez hrane i sokova,sto su morali vodu iz aerodromskog wc piti da se osvježe,to nema veze,novinari prešutili.
Ali su objavili da su se sreli sa budućim mogućim protivnicima .
Kako se nećeš sresti kad si kamp otvorio na sred aerodruma!
Glupane matori, kad vec spominjes takve teme i vracas se bezobrazno u proslost da predstavis i umanjis jednu stranu, ja licno znam bar 10 mrtvih navijaca Sarajeva koji su tako uselili, i sta koga boli ****? Sta ti hoces ovdje da predstavis da mi je znati? Zeljeznicar kao neki klub takvih navijaca, sta?
Procitaj te novine i mani se interneta.
Kakvi ovdje kompleksasi iskacu to je za analize.