Premijer liga BiH - aktuelno

Shategabri
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Shategabri » 20 jul 2023, 11:41

TeaM87 je napisao/la:
20 jul 2023, 11:33
Shategabri je napisao/la:
20 jul 2023, 11:31
TeaM87 je napisao/la:
20 jul 2023, 11:25

Ne, nego hocu da kazem da smo bili vecina dok su Sarajlije zivile u SG i Centru, sad kad su Sarajlije otisle, a doslje naselile, sad ste vi vecina. Hocu da kazem da vecina sarajevskih starosjedilaca navija za Želju, sto je i logicno.
A Sarajlije samo iselile iz SG i Centra?
Ne, otisli su iz svih dijelova, ali spominjem SG i Centar jer se tu najvise kurcite da ste vecina, satro vi gradski klub, a mi grad doseljenika, kakva laz nevjerovatno.
Pa kako onda, migrirali Željovci iz SG i Centra u druge opštine?

Meni su to gluposti, to gradski klub i klub doseljenika.
Time se Sarajlije ne bave ;)
Koševo Zapad

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 20 jul 2023, 11:42

Logicno da vise ljudi kojima su korijeni ovdje navija za stariji gradski klub, ali apsolutno je nebitno odakle je ko, to je malogradjansko, papansko razmisljanje. Uostalom, danas i Zeljo i Sarajevo imaju navijace sirom drzave. Treba se otarasiti vise tih prica od prije 25 godina, dosadilo i Bogu i narodu.
1921

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 20 jul 2023, 11:43

FKS - Levski
FKS - Gladbah

49 praznih mjesta

Utakmica nekog bh kluba u evropi
NEMA NAZAD

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 20 jul 2023, 11:45

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
20 jul 2023, 11:36
NoDi80 je napisao/la:
Aj prekinte svi i plavi i bordo te teme su za debile one na niskim granama
Ako hocete raspravljate normalno o rivalstvu raspravljajte
al te price o ratu ostavite po strani
Ko sljedeci nastavi o tome nek se napusi qurca
Tebe treba za moderatora, vazda u kost :cool:
2023 brate
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 jul 2023, 11:45

20 jul 2023, 11:38
TeaM87 je napisao/la:
20 jul 2023, 11:26

Jest vam duša preuveličavati :D
I baš ni tri kuće nije bilo?
Jel bila bar jedna?

Al Sarajevo malim je vrhunac rivalstva ;)
Mada bih ja rekao papanluka, al eto, svakom svoje.
Ja Želju nikad ne bih napisao malim, nema mi smisla.

Nego, da se ne bavimo historijom, realnost je sljedeća: neko će se boriti za titulu, neko za izlazak u Evropu.
Neko nije 10 godina uzeo titulu, a ni na vidiku da će se skoro i boriti za istu.
Pa mi reci ko je manji, ko veći...od stare slave se ne živi.
E bas ni tri kuce nije bilo, bas tako kako sam napisao. Kazem ti, ja jos u zivotu nisam upoznao covjeka ciji je recimo pradedo, ili ciju su preci jos od prije drugog svjetskog rata iz Sarajeva, a da navijaju za sarajevo, eto ako ti nekog znas bilo bi mi drago da se upoznamo da vidim sta je problem s njim :D

Uvijek sarajevo malim, i to mi je muka napisat, znas i sam koliko ste nam nastetili kroz historiju, najveci neprijatelj Želje od osnivanja.

Ne pricam ni okakvim uspjesima, a mogu i o tome ako zelis...
I sve došlje u SG i Centar navijaju za Sarajevo...a prije rata navijali očito samo iz Ilijaša i Hrasnice.
A ja, pradedo, otkud pradedo 1946. na ovamo, sad bi ti meni napisao da ti je peta generacija unazad navijala za Želju, al ima jedan mali problem, Željo tad nije postojao.
Ne znam što je to uopšte bitno, sadašnja situacija je bitna.
Šta sad, doći će neki iz Birmingema i tebi začepiti usta, znaš li ti kad je fudbalski klub u Birmingemu osnovan??!
I koga briga??!
Gluposti, realno.

Čuj naštetili, neprijatelji...nisi ti, PRIJATELJU, očito vidio ni djelić atmosfere sa derbija prije rata. A i svu tu historiju ko da si izučavao da ne pišem kod koga.
Sarajevo i Željo su uvijek bili sportski rivali, nikad neprijatelji. Furke koje su uglavnom poslijeratne i kalemljenje priča su uzrokovale nekakvu zlu krv između dva kluba, a tome nikako nije uzrok nešto iz historije i prošlih vremena.

Pa pričaj, o kakvim uspjesima, u onoj državi smo bili veći klub i imali više uspjeha. Više trofeja. Jel bilo tako? Bilo je.
Kad se gleda ukupni zbir trofeja, tu je egal, ne znam po čemu ste vi to veći?
Gledamo li trenutno stanje, više spadate u klub za sredinu tabele nego u najveće bh klubove.
Niste konkurentni za titulu, gdje je tu veličina?
Opet kažem, koga briga šta ste bili nekad?
Nisam ja ni spomenuo temu o dosljama nego tvoj kolega, a i uopste se tebi nisam obracao. Na ove gluposti sta bi bilo kad bi bilo ne mogu da odgovaram stvarno. Zna se ko je gradski klub, bio i ostao.

I jeste, nastetili ste nam opasno, zajedno sa komunistickom partijom, osnovani politikom Jugoslavije koja je znas i sam kako bila nastrojena prema BiH, od samog pocetka i ZAVNOBIH-a. Nije se dalo da bosnjaci imaju glas i to je cinjenica, a to se dalje reflektiralo kroz sve segmente zivota. Pa ste tako i vi nastali, da se podijeli najveci bosnjacki grad, da budu dva kluba u gradu koji je realno premal za dva kluba i na to se ciljano islo, a na kraju i uspjelo da najveci bosnjacki grad nema fudbalski klub velicine velike cetvorke. Sve smisljeno uradjeno od strane UDBE, komunisticke partije i svega. Da ne pricam o tome da su nasi igraci pod prijetnjama morali preci kod vas...to ti je cinjenica a ti misli sta hoces. I naravno da cu vas mrzit iz dna duse, mrtvi sam Željovac, ne onaj koji nekad dodje na tekmu, ne onaj koji je tu 5 godina pa me za 5 godina nece biti, nego onaj koji sve u zivotu planira na osnovu Želje i kao takav jednostavno vas moram mrziti, tako je ****, mrzis onog ko te pokusao ubiti.

Sto se tice uspjeha, evo ukratko:
-najtrofejniji klub u BiH
-najveci evropski uspjeh u historiji BiH
-najveci igrac BiH ikad je ponikao u Želji
-najveci trener BiH ikad je ponikao u Želji

Ako ovo nije dovoljno da kazem da smo najveci u drzavi, **** onda.
FKŽ !

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 jul 2023, 11:47

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
20 jul 2023, 11:42
Logicno da vise ljudi kojima su korijeni ovdje navija za stariji gradski klub, ali apsolutno je nebitno odakle je ko, to je malogradjansko, papansko razmisljanje. Uostalom, danas i Zeljo i Sarajevo imaju navijace sirom drzave. Treba se otarasiti vise tih prica od prije 25 godina, dosadilo i Bogu i narodu.
:thumbup: Upravo, tim je priča gluplja kako je neko veći navijač ako mu je dedo navijao za FKS ili FKŽ, a onda recimo imaš momka koji dolazi na svaku utakmicu iz Tešnja, Bugojna, n-mjesta u BiH i šta, on je manje bitan?
Zato kažem da su te rasprave besmislene.

Iako je činjenica da mi titulu slavimo kod Vječne a vi na Grbavici :D
Koševo Zapad

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 jul 2023, 11:47

20 jul 2023, 11:41
TeaM87 je napisao/la:

A Sarajlije samo iselile iz SG i Centra?
Ne, otisli su iz svih dijelova, ali spominjem SG i Centar jer se tu najvise kurcite da ste vecina, satro vi gradski klub, a mi grad doseljenika, kakva laz nevjerovatno.

Kazem opet, gluposti jesu, ali napise to ovaj vas papak i isprovocira me, sjetim se vase price da ste gradski klub, ne mogu te lazi da slusam.

ps tek vidim da se na dva posta citiramo :mrgreen: neka hajde nek samo normalno pricamo

ps ps jest nebitno odakle je ko, tako da i zavrsavam ovu pricu
FKŽ !

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 20 jul 2023, 11:56

20 jul 2023, 11:47

zna se ko je prvi poceo sa proslavama ispred vjecne :bih:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 jul 2023, 11:59

TeaM87 je napisao/la:
20 jul 2023, 11:45
TeaM87 je napisao/la:

E bas ni tri kuce nije bilo, bas tako kako sam napisao. Kazem ti, ja jos u zivotu nisam upoznao covjeka ciji je recimo pradedo, ili ciju su preci jos od prije drugog svjetskog rata iz Sarajeva, a da navijaju za sarajevo, eto ako ti nekog znas bilo bi mi drago da se upoznamo da vidim sta je problem s njim :D

Uvijek sarajevo malim, i to mi je muka napisat, znas i sam koliko ste nam nastetili kroz historiju, najveci neprijatelj Želje od osnivanja.

Ne pricam ni okakvim uspjesima, a mogu i o tome ako zelis...
I sve došlje u SG i Centar navijaju za Sarajevo...a prije rata navijali očito samo iz Ilijaša i Hrasnice.
A ja, pradedo, otkud pradedo 1946. na ovamo, sad bi ti meni napisao da ti je peta generacija unazad navijala za Želju, al ima jedan mali problem, Željo tad nije postojao.
Šta sad, doći će neki iz Birmingema i tebi začepiti usta, znaš li ti kad je fudbalski klub u Birmingemu osnovan??!
I koga briga??!
Gluposti, realno.

Čuj naštetili, neprijatelji...nisi ti, PRIJATELJU, očito vidio ni djelić atmosfere sa derbija prije rata. A i svu tu historiju ko da si izučavao da ne pišem kod koga.
Sarajevo i Željo su uvijek bili sportski rivali, nikad neprijatelji. Furke koje su uglavnom poslijeratne i kalemljenje priča su uzrokovale nekakvu zlu krv između dva kluba, a tome nikako nije uzrok nešto iz historije i prošlih vremena.

Pa pričaj, o kakvim uspjesima, u onoj državi smo bili veći klub i imali više uspjeha. Više trofeja. Jel bilo tako? Bilo je.
Gledamo li trenutno stanje, više spadate u klub za sredinu tabele nego u najveće bh klubove.
Nisam ja ni spomenuo temu o dosljama nego tvoj kolega, a i uopste se tebi nisam obracao. Na ove gluposti sta bi bilo kad bi bilo ne mogu da odgovaram stvarno. Zna se ko je gradski klub, bio i ostao.

I jeste, nastetili ste nam opasno, zajedno sa komunistickom partijom, osnovani politikom Jugoslavije koja je znas i sam kako bila nastrojena prema BiH, od samog pocetka i ZAVNOBIH-a. Nije se dalo da bosnjaci imaju glas i to je cinjenica, a to se dalje reflektiralo kroz sve segmente zivota. Pa ste tako i vi nastali, da se podijeli najveci bosnjacki grad, da budu dva kluba u gradu koji je realno premal za dva kluba i na to se ciljano islo, a na kraju i uspjelo da najveci bosnjacki grad nema fudbalski klub velicine velike cetvorke. Sve smisljeno uradjeno od strane UDBE, komunisticke partije i svega. Da ne pricam o tome da su nasi igraci pod prijetnjama morali preci kod vas...to ti je cinjenica a ti misli sta hoces. I naravno da cu vas mrzit iz dna duse, mrtvi sam Željovac, ne onaj koji nekad dodje na tekmu, ne onaj koji je tu 5 godina pa me za 5 godina nece biti, nego onaj koji sve u zivotu planira na osnovu Želje i kao takav jednostavno vas moram mrziti, tako je ****, mrzis onog ko te pokusao ubiti.

Javna je diskusija, nije chat room vas dvojice.
Ma ja, a mi smo, kako ono vi volite nekog uvrijediti, Stupčanica.
Pa onda dovedete igrača iz te Stupčanice ;)
I naravno, to nije naš stav da je ta Stupčanica nekakav seljački klub nego vaš i to zvanični, pa su se ljudi očitovali.
Ako već furate tu priču, nije dovoljno da budeš gradski, a papak, treba da se ponašaš u skladu s tim.

Da vidimo: partija vam dala zemljište besplatno, izgradila stadion (jasno, vi sve, nije niko drugi), kakvi bolan Bošnjaci i Željo, jesi li ti malo ili malo više udaren? De se zarovi u tu svoju historiju malo pa vidi kakvi Bošnjaci u kontekstu Želje u tom periodu.

Gledaj osnivačkog rostera:
Roster: Adolf Šmit, Stefan Cicvol, Josip Šebalj, Milan Tomić, Vilim Novak, Rudolf Kefer, Milovan Adamović, Stjepan Katalinić, Dragutin Siber, Dimitrije Dimitrijević, Ivan Krajnc, Ivan Pavičić, Franjo Cvelfer, Vojislav Banović, Aron Levi, Dušan Greši, Ivan Dunkl, Ivan Kale, Ludvig Leple, Milutin Egić. Sve Bošnjak do Bošnjaka.
Nije bitna razlika ni:
1946/1947:

Roster: Ivan Golac, Nail Kantardžić, Safet Begić, Miroslav Šilić, Safet Alajbegović, Mustafa Mamić, Nikola Marks, Vojislav Marjanović, Muhamed Bajrić, Ferid Pobrić, Karlo Skopovi, Veljko Bajagić, Miloš Pajević, Vladimir Konjevod, Velislav Lazarević, Josip Domorocki, Anto Martinović, Milan Rajlić, Franjo Lovrić, Josip Mateović, Branko Šalipur, Ivica Medarić, Vlado Kapetanić, Anto Mateta, Hilmija Porča, Zdravko Pavlić, Risto Maksimović, Mirko Matijašević. Treneri: Milan Rajlić, Ivan Medarić.
Sve ovo je dostupno na vašoj stranici. Ne znam otkud ta potreba da se brukate i sramotite?

Ti ako tvrdiš da je Željo bio bošnjački klub u bilo kojem kontekstu bilo kad prije 90-tih, ne znam na osnovu čega to tvrdiš.
Tu konotaciju imate tek poslije ovog posljednjeg rata, tj. navijačka tribina vam fura te Alijine parole i slične stvari.

Bmk, mrzi, tvoj problem. Da, TVOJ PROBLEM. Shvati ako možeš.

Znam dosta mrtvih Željovaca, rivalitet da, mržnja nikako.
Ne znam ko ti je to utuvio u glavu, al nije dobro. Napravio je od tebe oštećenu osobu.

Kako rekoh, od stare slave se ne živi.

Vi već 10 godina niste faktor.
Evropski uspjeh bi trebao biti trofej.
Igrali smo i mi 1/8 LP sa Unitedom, pa? Nema nikakav trofej za to.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 jul 2023, 12:00

dejavu je napisao/la:
20 jul 2023, 11:56

zna se ko je prvi poceo sa proslavama ispred vjecne :bih:
Opet se živi od stare slave :bih:
Koševo Zapad

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 20 jul 2023, 12:02

Kolega ove vrucine su te osamutile. Kakve titule oni slave bolan? :mrgreen: Nema toga vise.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 jul 2023, 12:03

TeaM87 je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:

Kazem opet, gluposti jesu, ali napise to ovaj vas papak i isprovocira me, sjetim se vase price da ste gradski klub, ne mogu te lazi da slusam.

ps tek vidim da se na dva posta citiramo :mrgreen: neka hajde nek samo normalno pricamo

Čini mi se da ne treba puno da te se isprovocira, obzirom na iskrenost, dovoljno je da je neko navijač Sarajeva :D

Znači Koševo nije u gradu?

Ok. Dakle pretresanje iz šupljeg u prazno po ko zna koji put (ne samo ti, to je stara tema), al kažem, Sarajlije ne furaju priču, to je priča došlja, prvo eventualno drugo koljeno.
Koševo Zapad

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 20 jul 2023, 12:03

Nemojte molim vas jos i krvna zrnca brojat, i to ljudima koji su umrli prije 50 godina :urnebes:
1921

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 20 jul 2023, 12:03

brig je napisao/la:
20 jul 2023, 08:00
20 jul 2023, 07:51
PeppermintSA je napisao/la:
19 jul 2023, 22:55
Široki postao doslovna filijala Hajduka
Ako će profitirati kao Zrinjski od Dinama, onda im to nije ni loše.
Naravno. I te kako odlična poslova suradnja za Široki je ovo sa Hajdukom. Niste ni svjesni
U najmanju ruku dobili ste dva odlicna talentovana igraca. Ko je pratio juniorsku LP vidio je to. Iako je Capan igrao i za prvi tim i vjerovatno se ocekuje vise od njega, Vrcic je veoma zanimljiv igrac i ima dobrih poteza.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 jul 2023, 12:04

20 jul 2023, 11:59
TeaM87 je napisao/la:
20 jul 2023, 11:45

I koga briga??!
Gluposti, realno.

Javna je diskusija, nije chat room vas dvojice.
Ma ja, a mi smo, kako ono vi volite nekog uvrijediti, Stupčanica.
Pa onda dovedete igrača iz te Stupčanice ;)
I naravno, to nije naš stav da je ta Stupčanica nekakav seljački klub nego vaš i to zvanični, pa su se ljudi očitovali.
Ako već furate tu priču, nije dovoljno da budeš gradski, a papak, treba da se ponašaš u skladu s tim.

Da vidimo: partija vam dala zemljište besplatno, izgradila stadion (jasno, vi sve, nije niko drugi), kakvi bolan Bošnjaci i Željo, jesi li ti malo ili malo više udaren? De se zarovi u tu svoju historiju malo pa vidi kakvi Bošnjaci u kontekstu Želje u tom periodu.

Gledaj osnivačkog rostera:
Roster: Adolf Šmit, Stefan Cicvol, Josip Šebalj, Milan Tomić, Vilim Novak, Rudolf Kefer, Milovan Adamović, Stjepan Katalinić, Dragutin Siber, Dimitrije Dimitrijević, Ivan Krajnc, Ivan Pavičić, Franjo Cvelfer, Vojislav Banović, Aron Levi, Dušan Greši, Ivan Dunkl, Ivan Kale, Ludvig Leple, Milutin Egić. Sve Bošnjak do Bošnjaka.
Nije bitna razlika ni:
1946/1947:

Roster: Ivan Golac, Nail Kantardžić, Safet Begić, Miroslav Šilić, Safet Alajbegović, Mustafa Mamić, Nikola Marks, Vojislav Marjanović, Muhamed Bajrić, Ferid Pobrić, Karlo Skopovi, Veljko Bajagić, Miloš Pajević, Vladimir Konjevod, Velislav Lazarević, Josip Domorocki, Anto Martinović, Milan Rajlić, Franjo Lovrić, Josip Mateović, Branko Šalipur, Ivica Medarić, Vlado Kapetanić, Anto Mateta, Hilmija Porča, Zdravko Pavlić, Risto Maksimović, Mirko Matijašević. Treneri: Milan Rajlić, Ivan Medarić.
Sve ovo je dostupno na vašoj stranici. Ne znam otkud ta potreba da se brukate i sramotite?

Ti ako tvrdiš da je Željo bio bošnjački klub u bilo kojem kontekstu bilo kad prije 90-tih, ne znam na osnovu čega to tvrdiš.
Tu konotaciju imate tek poslije ovog posljednjeg rata, tj. navijačka tribina vam fura te Alijine parole i slične stvari.

Bmk, mrzi, tvoj problem. Da, TVOJ PROBLEM. Shvati ako možeš.

Znam dosta mrtvih Željovaca, rivalitet da, mržnja nikako.
Ne znam ko ti je to utuvio u glavu, al nije dobro. Napravio je od tebe oštećenu osobu.

Kako rekoh, od stare slave se ne živi.

Vi već 10 godina niste faktor.
Evropski uspjeh bi trebao biti trofej.
Igrali smo i mi 1/8 LP sa Unitedom, pa? Nema nikakav trofej za to.
Nigdje nisam napisao da smo bosnjacki klub, procitaj opet moj post. Mi smo sve bili, samo ne bosnjacki i to je cinjenica. Napisao sam da UDBA nije dala da bosnjacki grad ima veliki klub, jer da vi niste osnovani bili bismo itekako veci klub nego sad, za koji bi u tom slucaju navijali i bosnjaci, pa bismo onda bili veliki bosnjacki klub, ali eto zbog vas (citaj UDBE) nit smo nesto bili veliki, nit bosnjacki.

****, sto se tice mrznje, mozemo se slozit da se ne slazemo :D

Ne zivi se od stare slave, istina, ali cinjenica je da smo trenutno bolji od vas (plasman na tabeli minule sezone), i cinjenica je da smo najbolji klub u historiji BiH, ostalo sta ce biti iduce sezone i kao da cete se vi za nesto boriti, a mi kao necemo, to su gluposti.
FKŽ !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 jul 2023, 12:05

20 jul 2023, 12:03
TeaM87 je napisao/la:

Čini mi se da ne treba puno da te se isprovocira, obzirom na iskrenost, dovoljno je da je neko navijač Sarajeva :D

Znači Koševo nije u gradu?

Ok. Dakle pretresanje iz šupljeg u prazno po ko zna koji put (ne samo ti, to je stara tema), al kažem, Sarajlije ne furaju priču, to je priča došlja, prvo eventualno drugo koljeno.
:thumbup:
FKŽ !

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 jul 2023, 12:06

TETRAPAK je napisao/la:
20 jul 2023, 12:02

Kolega ove vrucine su te osamutile. Kakve titule oni slave bolan? :mrgreen: Nema toga vise.
Hvala na ispravci krivog navoda :mrgreen:
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 jul 2023, 12:10

TeaM87 je napisao/la:
20 jul 2023, 12:04

Nigdje nisam napisao da smo bosnjacki klub, procitaj opet moj post. Mi smo sve bili, samo ne bosnjacki i to je cinjenica. Napisao sam da UDBA nije dala da bosnjacki grad ima veliki klub, jer da vi niste osnovani bili bismo itekako veci klub nego sad, za koji bi u tom slucaju navijali i bosnjaci, pa bismo onda bili veliki bosnjacki klub, ali eto zbog vas (citaj UDBE) nit smo nesto bili veliki, nit bosnjacki.

****, sto se tice mrznje, mozemo se slozit da se ne slazemo :D

Ne zivi se od stare slave, istina, ali cinjenica je da smo trenutno bolji od vas (plasman na tabeli minule sezone), i cinjenica je da smo najbolji klub u historiji BiH, ostalo sta ce biti iduce sezone i kao da cete se vi za nesto boriti, a mi kao necemo, to su gluposti.
Sarajevo nije od postanka Želje bilo bošnjački grad ni u kojem kontekstu tako da pada ta priča.
Iako se slažemo po pitanju komunizma i politike koja je vođena prema Bošnjacima.
Ne slažemo se od toga da smo samo mi profitirali od tog sistema.
Čak bih rekao da ste vi i više dobili.
Da su nama dali Koševo e onda ti ne bi mogao niko ništa reći.

Dobro, a međusobni dueli prošle sezone? Živu glavu ste spašavali u dva derbija i slavili bod na kraju :D

Kakogod, u pravu si da završimo ovu priču.
Što se mene tiče, sretno večeras i da bar još jednom napunite Grbavicu u Evropi :thumbup:
Koševo Zapad

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 jul 2023, 12:13

Mladji klub koji nije tovario po 2 ligama kao zeljkan,koji je vise bio sampion Yuge od zeljkana,klub koji je uspjesniji od zeljkana,bez obzira sto su stariji.

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 20 jul 2023, 12:50

mosarajvosa83 je napisao/la:
20 jul 2023, 12:13
Mladji klub koji nije tovario po 2 ligama kao zeljkan,koji je vise bio sampion Yuge od zeljkana,klub koji je uspjesniji od zeljkana,bez obzira sto su stariji.
Kako ste to vi uspješniji?
1921!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Lavcina, perodeformero, rishovski i 44 gosta.