Traži Ajlu kad nazoveš i reci da smo te mi poslali..hibrid je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:06Al' ga kontaktiraj telefonski, jer mailom cisto sumnjam da ces dobiti odgovor.tabba77 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:05Provjeri neželjenu poštu. Ako ni tu nema, kontaktiraj klub.propoklopac je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:02Je li neko imao slicnu situaciju? Kupljene online karte, pare s računa se "skinule", a nista nije doslo na mail, mislim bar kod?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Lud je ko misli da neće zapuhati
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Odgovor je, moram doci u klub dostavi dokaz o uplati da mi vrate pare(vjerovatno na racuna), a ja nanovo kupiti ulaznice...kao nesto "sistem šteka"tabba77 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:05Provjeri neželjenu poštu. Ako ni tu nema, kontaktiraj klub.propoklopac je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:02Je li neko imao slicnu situaciju? Kupljene online karte, pare s računa se "skinule", a nista nije doslo na mail, mislim bar kod?
-
- Kontakt:
Jel se zna ako prodjemo a hocemo,jel prva kod kuce ili u gostima protiv Aktobe.
- napoleon72
- Kontakt:
Bolje ce proc ako kaze da ga je Asim posl'o
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Vidite li vi Dala na ovim slikama?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ista situacija, samo sto sam ja dva puta oonovio postupak pa mi dva puta uredno skinuli, da bih na kraju kupio karte kod ekonomije.propoklopac je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:02Je li neko imao slicnu situaciju? Kupljene online karte, pare s računa se "skinule", a nista nije doslo na mail, mislim bar kod?
Kako da vratim 48 KM? (2x24).
Malo je reci da sam se iznervirao zbog ovog ciganluka...placam stosta online ali mi se ovo nikad nije desilo
Prva je kućiSanchez87hz je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:17Jel se zna ako prodjemo a hocemo,jel prva kod kuce ili u gostima protiv Aktobe.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prva je na KoševuSanchez87hz je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:17Jel se zna ako prodjemo a hocemo,jel prva kod kuce ili u gostima protiv Aktobe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To što si ti ponovio više puta je do tebe ali dođi u klub i pokaži dokaz o uplati pa će ti vratiti, samo im objasni kako i štaRoninX je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:26Ista situacija, samo sto sam ja dva puta oonovio postupak pa mi dva puta uredno skinuli, da bih na kraju kupio karte kod ekonomije.propoklopac je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:02Je li neko imao slicnu situaciju? Kupljene online karte, pare s računa se "skinule", a nista nije doslo na mail, mislim bar kod?
Kako da vratim 48 KM? (2x24).
Malo je reci da sam se iznervirao zbog ovog ciganluka...placam stosta online ali mi se ovo nikad nije desilo
-
- Kontakt:
Ko god igrao lijevog stopera, bit će u nepovoljnijoj situaciji.
Bojim se prekida, vrlo,vrlo ozbiljan pristup i bojim se samog osjećaja koliko je bitno dobiti veceras .
Ne smije nas zavarati 20-30 min. prve utakmice. Oni su jaki onoliko koliko su pokazali u drugom poluvremenu.
Kako god završilo ide nova godišnja.
Horde će faliti do bola, zato Istok mora povesti onu najlakasu na na na na na. ....
I nikako zaboraviti spomenuti na vrijeme pokojnog Vedrana. Sretno nam
Bojim se prekida, vrlo,vrlo ozbiljan pristup i bojim se samog osjećaja koliko je bitno dobiti veceras .
Ne smije nas zavarati 20-30 min. prve utakmice. Oni su jaki onoliko koliko su pokazali u drugom poluvremenu.
Kako god završilo ide nova godišnja.
Horde će faliti do bola, zato Istok mora povesti onu najlakasu na na na na na. ....
I nikako zaboraviti spomenuti na vrijeme pokojnog Vedrana. Sretno nam

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Isto brate, prebitna utakmica.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:41bojim se samog osjećaja koliko je bitno dobiti veceras .
Ispast ce da serem i trazim dlaku u jajetu al mi zapade za oci i ne mogu da ne prokomentarisem. Gledam ove slike sa treninga i primjetih da vecina trenira u nike ili nekim drugim carapama, rijetko ko u adidas. Bilo bi lijepo kad bi i to kompletirali sa adidas opremom, ako je vec sve u adidasu neka i to bude.
hibrid je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:46Ispast ce da serem i trazim dlaku u jajetu al mi zapade za oci i ne mogu da ne prokomentarisem. Gledam ove slike sa treninga i primjetih da vecina trenira u nike ili nekim drugim carapama, rijetko ko u adidas. Bilo bi lijepo kad bi i to kompletirali sa adidas opremom, ako je vec sve u adidasu neka i to bude.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Izmedju Seferovica i Mulalica na grupnoj slici
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
veceras neka ga Dal zabije, da prodjemo i da ga prodamo za milion
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo večeras MORAMO proći! Prvo poluvrijeme je bilo odlično u Gruziji samo je falila ta prokleta realizacija, to ćemo ispraviti pa da slavimo svi zajedno oko 23h 

Evo vam sastav
Rogic Beganovic Anicic Balta Durakovic Vrancic Zeljkovic Varesanovic Ziljkic Kyeremeh Oliveira
Rogic Beganovic Anicic Balta Durakovic Vrancic Zeljkovic Varesanovic Ziljkic Kyeremeh Oliveira
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
posto nije natkriveno neke kabanice bordo boje bi bile hit ako nista.Jadnimi je napisao/la: ↑20 jul 2023, 10:45Realno je trebalo omogućiti prodaju rekvizita, u kontejnerima koje koristimo prije utakmice. Kao kabanice koje ste predložili, suncobran šeširi i sl..Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 jul 2023, 10:30Posto nemamo tribinu, klub je mogao pripremati neke kabanice u bordo boji. Svi bi ih kupili, a ne po penniju da skacem da kupujem za baustele![]()
To bi donjelo stanovitu zaradu i obradovalo navijače. Takvo nešta je uobičajeno u Americi, pa me ćudi što Mirvić nije dao takve smjernice menađmentu.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, bhfanatic14, johntravolta123, MSOZ101, nedimmmm1337, Proximic, ronaldo99, samoFKS, VolimoSarajevo i 59 gostiju.