BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Ocekujem da pitari "pocaste" goste vcrs s obzirom da ovi vole aplaudirati policiji. Ako uopste dodju, naravno.
Cuj Odu dira. Nigdje veze. Koji je to tenkista bio. Ustat pa pomenuti !Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:51Nemoj mi ti Dondone odgovarat sviju ti. Ja s tobom fino pricam, ti se s pokojnim Odom sprdas. Bas si papak.![]()

Na temu ; Dinamo Minsk ima u bjeloruskom prvenstvu kuci skor 7 0 0. Nadamo se nastavku uspjesnog niza i trpanju sirotinje iz Svrakina sela

Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 20 jul 2023, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
- akisarajevo92
- Kontakt:
na zrijeb se zali neko ko je ispadao od Zete, Kukesija, Milsamija i slicnih, tobejarabiholyman je napisao/la: ↑20 jul 2023, 13:54Da, davno smo trebali igrati grupe, nazalost ECL dosla u nevakat.TETRAPAK je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:49Naisli na onaj pogani Celtic dva puta. Plus kad smo bili prvaci nije ni bili konferencije.GoskGabela je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:43
Pa i vi ste bili prvaci, pa kako niste ušli u te skupine?
Najzalosnije sto su nama u pretkolima lige prvaka dolazili Lech i Celtic, ovima sad slovan i swiftovi nekakvi. Strasno.
ali da, da je ovaj format bio ranije vec bi imali par puta ucesnika grupne faze
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 20 jul 2023, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Znas ti dobro da nije bio nista slicno, i trebao bi ustat kad ga spominjes, kao sto ja uradim kad pominjem neke velike ljude iz vasih redova koji vise nisu s nama. Ti radi sta hoces, tebi na obraz.Antikloc je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:11Cuj Odu dira. Nigdje veze. Koji je to tenkista bio. Ustat pa pomenuti !Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:51Nemoj mi ti Dondone odgovarat sviju ti. Ja s tobom fino pricam, ti se s pokojnim Odom sprdas. Bas si papak.![]()
![]()
1921
Jao glupe priče.holyman je napisao/la: ↑20 jul 2023, 13:54Da, davno smo trebali igrati grupe, nazalost ECL dosla u nevakat.TETRAPAK je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:49Naisli na onaj pogani Celtic dva puta. Plus kad smo bili prvaci nije ni bili konferencije.GoskGabela je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:43
Najzalosnije sto su nama u pretkolima lige prvaka dolazili Lech i Celtic, ovima sad slovan i swiftovi nekakvi. Strasno.
Bas je Lech miljama ispred Slovana... A i nama su dolazili Sheriff, Legia, Maribor dvaput (oba puta usao u Ligu prvaka i tih godina uzimao bodove Sevilli, Chelseju, Schalkeu u grupi)
Vi ste u drugom pretkolu LP zadnji put izvukli Dynamo Brest i ispali, tako da nemoj pricat gluposti.
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si
-HŠKZ-
-HŠKZ-
Za drugo kolo Mirvic,treba poslati 50-ak ulaznica zeljeznicarima,da dodju na Kosevo. Da gledaju prave fudbalere,svoje idole i uzore

Je li istina da dijele bračne krevete u Bakuu?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ja s vama,ne volim pricati realno. No da pokusamAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:14Znas ti dobro da nije bio nista slicno, i trebao bi ustat kad ga spominjes, kao sto ja uradim kad pominjem neke velike ljude iz vasih redova koji vise nisu s nama. Ti radi sta hoces, tebi na obraz.Antikloc je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:11Cuj Odu dira. Nigdje veze. Koji je to tenkista bio. Ustat pa pomenuti !Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:51Nemoj mi ti Dondone odgovarat sviju ti. Ja s tobom fino pricam, ti se s pokojnim Odom sprdas. Bas si papak.![]()
![]()

Oda je bio OK lik. Imao sam ga priliku upoznati. Skroman i posten,ljudski,starinski tip covjeka. No ,bio je i tenkista,sta je tu je. Mozda postenije nego nas Cala,sto je bio vatrogasac

Ma hajde nek prođemo ako Bog da i jedni i drugi večeras pa da seremo jedni drugima u drugom pretkolu.
-
- Kontakt:
Prosli smo i mi,pricam o novom formatuNoDi80 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 13:12mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 13:00Drugaciji je format takmicenja bio,takodje dobili smo 2 puta Celtic,Borusiu. Sad imas taj put sampiona i Konferencijaku ligu,mada prije nego tako zlobno napises,lakse ti proguglat i vidjet koga smo izvlacili i dokle dosli. Mi smo jedini prosli i juce Zrinjski to 1 pretkolo,pa nas poslije Brest izbacio jer su nam ponistili cist go.GoskGabela je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:43
Prosli smo i mi prvo pretkolo lige prvaka Akranes 4-0 dobili i Siroki Brijeg je bio prosao prvo pretkolo Shakhyor Soligorsk 2-0
Sarajevo je dva puta proslo prvo pretkolo 9-1 Marsaxlokk i Connah 2-0
Da je bilo tad konfrencijske vec bi neko bio u grupnoj fazi
Posto smo mi bili 2002/03 u playoff-u lige prvaka a Sarajevo 2007/08
- GoskGabela
- Kontakt:
Eh da je babi k.. bila bi dedo.MortemHz je napisao/la: ↑20 jul 2023, 13:30Nije postojalo tad takmičenje, da jeste mi bi ušli u grupne faze samo godinu prije osnivanja konferencijske lige.GoskGabela je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:43Pa i vi ste bili prvaci, pa kako niste ušli u te skupine?
Bili ste višestruki prvaci pa niste ušli u skupine nijednom, lako je pametovat.
Od svih klubova da sutra budu prvaci možda bi jedino Sarajevo uz Zrinjski imalo status nositelja u prvom pretkolu.
Mada i status nositelja ne mora značiti ništa, recimo ove godine je Zrinjski mogao naletit na Rakow
Sretno svim klubovima.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Pa mi smo u tom tezem formatu igrali playoff sa Dinamom Kijev,da je ovaj format to su grupe Kupa Uefa,mi pricamo o novom formatu.GoskGabela je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:23Eh da je babi k.. bila bi dedo.MortemHz je napisao/la: ↑20 jul 2023, 13:30Nije postojalo tad takmičenje, da jeste mi bi ušli u grupne faze samo godinu prije osnivanja konferencijske lige.GoskGabela je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:43
Bili ste višestruki prvaci pa niste ušli u skupine nijednom, lako je pametovat.
Od svih klubova da sutra budu prvaci možda bi jedino Sarajevo uz Zrinjski imalo status nositelja u prvom pretkolu.
Mada i status nositelja ne mora značiti ništa, recimo ove godine je Zrinjski mogao naletit na Rakow
Sretno svim klubovima.
Nemojte da se lozite, ne bi bio isti zrijeb.MortemHz je napisao/la: ↑20 jul 2023, 13:30Nije postojalo tad takmičenje, da jeste mi bi ušli u grupne faze samo godinu prije osnivanja konferencijske lige.GoskGabela je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:43Pa i vi ste bili prvaci, pa kako niste ušli u te skupine?
Bio bi lakši, Celtic daleko najteži bio tuSuvorov je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:30Nemojte da se lozite, ne bi bio isti zrijeb.MortemHz je napisao/la: ↑20 jul 2023, 13:30Nije postojalo tad takmičenje, da jeste mi bi ušli u grupne faze samo godinu prije osnivanja konferencijske lige.GoskGabela je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:43
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Golemo
-
- Kontakt:
Upoznao si ti **** moj. Da jesi, znao bi da su bolesnici poput tebe iskopali nekakvog zlocinca slicnog imena i na osnovu toga prosirili laznu pricu, koja se evo i sad ponavlja, i to dok je Oda pokojni. Ja nemam rijeci za ovo, ne moze nize od ovakvih lazi i izmisljanja. Svaka cast i ovim ostalim tvojima sto sute. Lijeci se.Antikloc je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:19Ja s vama,ne volim pricati realno. No da pokusamAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:14Znas ti dobro da nije bio nista slicno, i trebao bi ustat kad ga spominjes, kao sto ja uradim kad pominjem neke velike ljude iz vasih redova koji vise nisu s nama. Ti radi sta hoces, tebi na obraz.![]()
Oda je bio OK lik. Imao sam ga priliku upoznati. Skroman i posten,ljudski,starinski tip covjeka. No ,bio je i tenkista,sta je tu je. Mozda postenije nego nas Cala,sto je bio vatrogasac![]()
1921
-
- Kontakt:
Bio bi još lakši kraljuSuvorov je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:30Nemojte da se lozite, ne bi bio isti zrijeb.MortemHz je napisao/la: ↑20 jul 2023, 13:30Nije postojalo tad takmičenje, da jeste mi bi ušli u grupne faze samo godinu prije osnivanja konferencijske lige.GoskGabela je napisao/la: ↑20 jul 2023, 12:43
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.