FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbt jel moguce da dvije sezone zaredom kuburimo sa mrtvim stoperima
- Objektivac1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
2020g od UNFKS sam kao penzioner dobio paket i u njemu zastavu . Rado bih je ponio na tribinu galerija Zapad, ali sumnjam da će me pustiti sa drvenim štapom dimenzija 2-3 × 70 cm ???
@Babayaro halali nespretno starcu
@Babayaro halali nespretno starcu

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ja sam recimo kupio u ponedjeljak a opet učestvovao, da sam dobio vjerovatno bih nekome poklonio.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:10Fascinantno mi je za ove nagradne igre, bude stotine pa i hiljade komentara gdje raja zeli karte da dobije. U slucaju da dobiju znaci otisli bi na utakmicu, zanima me bas koliko ce od onih sto ne dobiju na kraju otici i kupiti kartu za utakmicu ako vec ocito imaju neku zelju da pogledaju uzivo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- PeppermintSA
- Kontakt:
Bice guravo s ovom odbranom. Ako prodjemo ove, a vjerujem da hoćemo, moramo gledati da napokon dovedemo kvalitetnog stopera.
Da li se mozda sjecas sta je spiker na stadionu preko razglasa najavio kao nagradu prvom strijelcu za nas ?Babayaro je napisao/la: ↑20 jul 2023, 13:55Hvala na objasnjenju.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jul 2023, 10:4019 67 i 19 85 su godine duboko u rezane u historiju/povjest FKS. Mali rebus samo 6785 , samo da pomognem mldjim navijačima i onim koji se prestavljaju kao navijaci FKS.![]()
![]()
BTW, 1985. Sarajevo - C.Zvezda 2:1, moja prva utakmica.
![]()
Ako ne, znace Samozdravlje.
-
- Kontakt:
Pozdravljam vas i Selamim, ako Bog da da večeras oko 23h budemo dobro raspoloženi i sretni 

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Igraće odbrana koja je vjerovatno zajedno igrala ukupno dva puta na treningu što ne ulijeva povjerenje. Nadam se da će nam se, što bi rek'o Ferguson, vratit' one prečke silne.
Pogledaj centaršut tada i uporedi s ovim današnjim. U jednoj utakmici, 5 prilika i 2 gola glavom. Ovim bekovima danas trebaju 3 utakmice da 5 puta pogode igrača u 16 metara.Babayaro je napisao/la: ↑20 jul 2023, 13:55Hvala na objasnjenju.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jul 2023, 10:40
19 67 i 19 85 su godine duboko u rezane u historiju/povjest FKS. Mali rebus samo 6785 , samo da pomognem mldjim navijačima i onim koji se prestavljaju kao navijaci FKS.![]()
![]()
![]()
Ne sjecam se, cekamo Samozdravljekengur je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:16Da li se mozda sjecas sta je spiker na stadionu preko razglasa najavio kao nagradu prvom strijelcu za nas ?Babayaro je napisao/la: ↑20 jul 2023, 13:55Hvala na objasnjenju.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jul 2023, 10:4019 67 i 19 85 su godine duboko u rezane u historiju/povjest FKS. Mali rebus samo 6785 , samo da pomognem mldjim navijačima i onim koji se prestavljaju kao navijaci FKS.![]()
![]()
![]()
Ako ne, znace Samozdravlje.

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Nemam sta da halalim, mogu samo da se poklonim.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jul 2023, 14:112020g od UNFKS sam kao penzioner dobio paket i u njemu zastavu . Rado bih je ponio na tribinu galerija Zapad, ali sumnjam da će me pustiti sa drvenim štapom dimenzija 2-3 × 70 cm ???
@Babayaro halali nespretno starcu![]()

Zivio ti nama

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ne znam za kisu al ce se naoblacit, tijelo mi govori da bi moglo bit nesto, neka promjena vremena 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
A u pm! Nikad dva dobra sastaviti..LOSE VIJESTI ZA BORDO NAVIJACE PRED UTAKMICU: Dal Varesanovic zdrav i u konkurenciji za sastav!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bilo bi idealno kada bi otvorili utakmicu kao u Gruziji ali brate mili da ovaj put uvalimo 2-3 gola do poluvremena da se bar malo razrahatimo 

90!
- Objektivac1946
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ide 2:0 do poluvremena
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A drugi do 25-e minute

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: benko21, bvsic, Grk1234, johntravolta123, supervizor i 75 gostiju.