FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Allaha mi igrači ko da namjerno loše igraju, kao da bojkotuju Mirzu. Tako mi izgleda, mada im ne zamjerujem 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- napoleon72
- Kontakt:
Kae dok ima rezultate, neka ga. Sta ces postic da ga sad otjeras? Pripreme prosle, liga tu pred vratima, ako ispadnemo atmosfera syebana, ako kojim cudom i prodjemo vidimo svi da je na guzzove i da smo ocajni... Sezona ti je vec doobro narusena.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
bravo bega krampo neprevazidjena koja si ti ojebina durakovic makar nesto ofanzivno uradi ti ni tamo ni vamo enedin carvajal za tebe
- f0rest1946
- Kontakt:
Kakav glupan Beganovic kakav faul pravi sad, plus napravio faul kad smo primili gol
-
- Kontakt:
Od prošle sedmice razmatram mogućnost nekog svog vlastitog bojkota. Eto, konačno sam odlučio. Bez obzira na rezultat večerašnje utakmice i nekih budućih rezultata, više zaista nemam zdravlja ni snage za neke nove remonte i newere... Ova igra i pristup, a ni stručni štab nisu dostojni da ih gledam i navijam. Ne znam za ostale, ali ovo je uvreda za inteligenciju iole normalnog navijača. Kako sam rekao prišli put; nosite se u tri pichke materine, niste vi vrijedni ovoga.
Sramota.
Sramota.
To je to. Ne znaš je li ovo vrijedna toga da fasuješ šećer, pritisak, uznemiravaš komšiluk, maltretiraš porodicu. Dobiju sve o čemu jedan stanovnik u ovoj državi sanja i opet im se ne da. Ne znam stvarno više šta čovjek da učini za njih da počnu ličiti na fudbalere.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 jul 2023, 23:13Od prošle sedmice razmatram mogućnost nekog svog vlastitog bojkota. Eto, konačno sam odlučio. Bez obzira na rezultat večerašnje utakmice i nekih budućih rezultata, više zaista nemam zdravlja ni snage za neke nove remonte i newere... Ova igra i pristup, a ni stručni štab nisu dostojni da ih gledam i navijam. Ne znam za ostale, ali ovo je uvreda za inteligenciju iole normalnog navijača. Kako sam rekao prišli put; nosite se u tri pichke materine, niste vi vrijedni ovoga.
Sramota.
Ko je kletvu bacio na ovaj klub
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
kapu skidam samiru zeljkovicu
Sad se tjera da ne bi sje.bao ligu vec u startu. Veceras ispadamo, mozda i bolje nego da nas Aktobe razvali.napoleon72 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 23:10Kae dok ima rezultate, neka ga. Sta ces postic da ga sad otjeras? Pripreme prosle, liga tu pred vratima, ako ispadnemo atmosfera syebana, ako kojim cudom i prodjemo vidimo svi da je na guzzove i da smo ocajni... Sezona ti je vec doobro narusena.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Da da do igraca jeBeton je napisao/la: ↑20 jul 2023, 23:15To je to. Ne znaš je li ovo vrijedna toga da fasuješ šećer, pritisak, uznemiravaš komšiluk, maltretiraš porodicu. Dobiju sve o čemu jedan stanovnik u ovoj državi sanja i opet im se ne da. Ne znam stvarno više šta čovjek da učini za njih da počnu ličiti na fudbalere.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 jul 2023, 23:13Od prošle sedmice razmatram mogućnost nekog svog vlastitog bojkota. Eto, konačno sam odlučio. Bez obzira na rezultat večerašnje utakmice i nekih budućih rezultata, više zaista nemam zdravlja ni snage za neke nove remonte i newere... Ova igra i pristup, a ni stručni štab nisu dostojni da ih gledam i navijam. Ne znam za ostale, ali ovo je uvreda za inteligenciju iole normalnog navijača. Kako sam rekao prišli put; nosite se u tri pichke materine, niste vi vrijedni ovoga.
Sramota.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- napoleon72
- Kontakt:
Svi oni koji misle da je dovoljno nabacat skupih igraca i osvojit ligu, oni sto se danima qrce ovdje i ismijavaju druge klubove u ligi i njihova pojacanja itd.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kakva igra na terenu takva i na tribinama. Pod hitno vratit horde, ovo je kamerni teatar. Ali opet su bolji od mene, ja nisam otisao a serem ovdje...
Igra ****,atmosfera **** 20 hiljada navijača ko da su u pozorištu ma otišlu dmo mi u tri lijepe materine
Kada skontam ko će šutati penale ne vjerujem da ću to i gledati
jel ima 7 izmjena?
Onda nemoj srat
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
Odron je ovo svega mi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Cujete li spikera, mozete li malo jace ?
Gledao sam veselije sprovode.
Cujte spikeraaa, idemooooo
Gledao sam veselije sprovode.
Cujte spikeraaa, idemooooo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bordobijeli, ristagrad i 29 gostiju.