FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije ni cudo da smo ispali l, sta sve raja pise, niste normalni
Puno ocekujete od kluba na cijem je celu zena koja je preko picke dosla do posla, a vlasnik kluba covjek koji vjerovatno nikad u zivotu nije **** pa istu tu stavio na celu klub da malo umoci. Sve su to odlicno zaokruzili izborom trenera. Samo svaka cast za ovih 20.000 pravih navijaca kluba i vidimo se na iducim Evropskim utakmicama. Steta sto vam slike za instagram nece imati isti uspjeh kao i da smo pobjedili al jbg. bitno da ste vi tu zbog kluba prije svega.
Sretno, ovo vise ni na tv-u ne treba pratiti.
Sretno, ovo vise ni na tv-u ne treba pratiti.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jao jao. Amaterski. Treneru za otkaza. Kako god se zvao.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Iskreno komsije ovo je bas bruka ulozeni milioni a ispasti od nekog Torpeda
Onaj viveros milion objava dodao da igra evropu,čovjek kao da je u real došao i ne dobije ni minute,jebli ti svi dilera mater zalizanu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Prije utakmice se nisam mogao načuditi za golmana, u ovakvoj utakmici staviti Šahinovića na gol..debil čisti. Izmjene nikakve, Guliša i Viveros ni sekunde.
Ako dobije otkaz, vrijedilo se ispasti. Ako Mirza ostane, onda propala sezona prije početka.
Meho Kodro, neka se vrati.. To bi bilo pravo Sarajevo.
Ako dobije otkaz, vrijedilo se ispasti. Ako Mirza ostane, onda propala sezona prije početka.
Meho Kodro, neka se vrati.. To bi bilo pravo Sarajevo.
Nažalost ovo je istina što si rekaof0rest1946 je napisao/la: ↑20 jul 2023, 23:57I Horde su krive za dosta toga, Mirza kriv na 1 mjestu pa dalje nek se redaju
Mrs svi u pm
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nakon sto su poslije tekme sa Sirokim cijelu noc festali u Taverni i Walteru shvatio sam da u ovoj ekipi nema ni promil profesionalizma. To se veceras potvrdilo.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma ja ni na temi nisam pisao mjesecima, a na utakmicu ne pamtim kad sam bio. Hvala Bogu sačuvao zdravlje, vrijeme i novac. Pisam im se u usta svima, od antinavijaca I uprave do antiigraca.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jul 2023, 23:57Eto ja sam imao nijet otići na utakmicu nevezano za sve. Zaželio se utakmica, bez obzira je li masna narkomančina na klupi sa svojim prematurusom na terenu ili ne. Sad se evo zahvaljujem Bogu i šefu na šihterici. Bilo bi me sramota da sam bio učesnik ovog tevhida na stadionu.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 21 jul 2023, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Jedva čekam press jao showa kakav će biti
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Mirvicu **** nazad u jenkilend imbecilu onaj iskompleksirani!
- ElCartel11
- Kontakt:
Jednom rijeci sramota.
Da zalizani ima imali obraza sam bi dao otkaz. Alk pošto nece, a nece ga nogirati ni Mirvic, očekuje nas jos ovakvih utakmica u ligi. Pa kad tamo septembra/oktobra budemo zaostajali za jedno 7,8 bodova onda ce dobiti otkaz.
Da zalizani ima imali obraza sam bi dao otkaz. Alk pošto nece, a nece ga nogirati ni Mirvic, očekuje nas jos ovakvih utakmica u ligi. Pa kad tamo septembra/oktobra budemo zaostajali za jedno 7,8 bodova onda ce dobiti otkaz.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Mjenjas golmana nakon jedne tekme,izvodis Anicica koji je igracina za raspalog Serbecica nemam sta puno reci za ovo nocas. Bekovi smijesni,nece u gol precka Vrancica,Francis zicer,skida Renanu ukleto da ga hebes
Ma nema veze pitari imamo adidas dresove hahahahahah krive horde za sve haahhahahahahahaha
Da hoce horde uci na press i skinut mu dress, ali vjerujem da je obezbjedjenje vece nego u presjednika sada
-
- Kontakt:
25k jednom godisnje, tuga brate moj...
- f0rest1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ado-hz, adoado, almaron, Amidzaa, amypitar, aqarius, Beli98, boki86, bordobijeli, bordospartanac, Bosniacum Lilium, brig, broj6, budzak, EastMadness, Ferroviere1987, fks74, gh0stHZ, Haksss, HariTz, HZbec, InatSilniBosanski, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, keli, klasik, Lecler, ledesma, leo1946, mire971, MokraKifla, N3R3D, ovisnik, Pantelija, PapakIzSa, Pitaristok, Proximic, Rodeni, supervizor, Tarapi, TETRAPAK, Velaxsa, Vrhbosnian, Yanichar, Zagor i 505 gostiju.