BH klubovi u Europi 23/24
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Ne valja kada kletve idu u krug. Nek svako radi šta hoće i kako misli da je pravednoletsgofighter je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:25Pa zapitajte se zašto je to tako, vi ste prvi koji se naslađuju tuđim mukama ! Počev od komšijaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:24Ne valja se sada naslađivati i pristajati na muku, jel treba sada da sve tri ekipe ispadnu u sljedecem krugu.
Tuzno je ovo veceras sto se desilo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mirvic uz svz dobro volju ima pogresne ljude oko sebe tj. u upravi kluba.
Mjau !
Ja se ne nasladjujem nego jednostavno bruka
Ovo nisam ocekivao al nikako
Morate napraviti neke vece promjene pocevsi od trenera dovedite Selimebegovica iz Regensburgs
Ovo nisam ocekivao al nikako
Morate napraviti neke vece promjene pocevsi od trenera dovedite Selimebegovica iz Regensburgs
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 jul 2023, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hocel radit sutra znal se staHansestadt je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:19Legendarni nogometaš Sarajeva zatvorio shisha bar na Baščaršiji: Danas igra Bordo tim
“Naši dragi gosti danas igra FK Sarajevo i 'Prolaz' neće raditi. Hvala na razumijevanju. Vidimo se u petak” napisao je Škoro na svom Instagram storyju.
-
- Kontakt:
Koje besplatne karte mitomane? 20000 su podijelili,udarali ko necezeljovolimte je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:21To ti je kad ti hoces cijeli zivot nesto na silu. Ne ide to tako.
Dobijes 20.000 ljudi na stadionu koji samo nisu poveli "evooo ga", "sudija lopove".
Okrenuli ledja Hordama zbog besplatnih i jeftinih karti, radi par pobjeda na pripremama, ljude proglasili narkomanima i krivcima za vecerasnji poraz. A oni sigurno nabili kaznu klubu koja ce biti veca od one koju bi eventualno horde nabile tokom sezone i jos ih pola za 2 km gledalo.. licno imao dvije zapad "gratis" karte.
Zato se vise ne razocarate sto primate golove u 90+ minutama, precke, stative, sve vam je normalno postalo. Glavnog i odgovornog za pojacanja ne smijete ni spomenuti na stadionu, toliko o vama.
U prravu siRatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:19Prvo treba da shvatis da su nam navijači Torpeda najveći dušmani na dunjaluku, nakon toga ide dnevna doza prekucavanja priprema i **** mrtvih majki nakon prvog kiksa, više puta viđenolet3 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:15Radi pravih hordasa koji bojkotuju poodavno i ne treba likovati veceas zbog poraza FCS i necu zaistamk1008 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:11Do večeras mi se činilo da su Horde u krivu zbog bojkota, kontam ipak igraju Evropske utakmice, trebaju podržat klub, al sad ih definitivno razumijem. Ovo je Mirzin poraz, vadi sve važne igrače prerano i et..
Pitari nije vam Beganović za penala, on je odličan igrac ali nije za penala, i kod nas dok je bio ne znam da ga je bas islo previse..mada su pojedini pitari zasluzili prcanje i provokaciju
![]()
![]()
![]()
![]()
Od gašenja i raspadanja do karanja u Europi, kratak je put![]()
Živimo Željezničar !

Samo kažem, vise postujem 500 ili hiljadu hordas koji su istrajni u bojkotu, jer su ipak navijaci ultrasi koji odvajaju od usta za svoj klub - nego 20 hiljada turista veceras koji kao da su dosli u pozoriste

I oni isto tako razmisljaju ako bi manijaci bojkotovali.
Odvojimo svi nekoliko momenata, a poznavajući pozadinu priča, da ramislimo o činjenici da je Željezničar prošao u drugo pretkolo, a Sarajevo nije. I to Željezničar baš dobro odigrao.
Po ko zna koji put se ona naroda "ili ne znao ili ne imao isto to je" pokazala tačnom.
Btw neutralan navijač u ovom slucaju, samo kažem
Po ko zna koji put se ona naroda "ili ne znao ili ne imao isto to je" pokazala tačnom.
Btw neutralan navijač u ovom slucaju, samo kažem

Zadnja izmjena: h1a2s3o4, dana/u 21 jul 2023, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nek ste nam vi objasnili,politicka prcija manji od makovog zrna,svrsavate ovdje kad vam protivniku dosudi 3405 faulovaletsgofighter je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:25Pa zapitajte se zašto je to tako, vi ste prvi koji se naslađuju tuđim mukama ! Počev od komšijaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:24Ne valja se sada naslađivati i pristajati na muku, jel treba sada da sve tri ekipe ispadnu u sljedecem krugu.
Tuzno je ovo veceras sto se desilo.
-
- Kontakt:
Gledao sam i tekmu od kona,uobicajeno odigrali su lavovski i takticki odlicno,golman malo zeznuo udaranjem bez potrebe ostalo su me iznenadili igrom.
-
- Kontakt:
By pitar6875:
MIRVICU samo kako si poceo NEDAJ SAKI zeljovaca KOJI SE prepbukli u nas dres da te poremete.. 22000 ljudi NEMOZE bit manje vazno od 350-400.
Bojkot su napravili par klosara koji su PODPLACENI i SADEJSTVU manijaka.
Mirva sta god da bude MIRZU OSTAVI
HVALA SVAKIM NAVIJACU KOJI JE BIO NA UTAKMICI
FK SARAJEVO na prvom mjestu

MIRVICU samo kako si poceo NEDAJ SAKI zeljovaca KOJI SE prepbukli u nas dres da te poremete.. 22000 ljudi NEMOZE bit manje vazno od 350-400.
Bojkot su napravili par klosara koji su PODPLACENI i SADEJSTVU manijaka.
Mirva sta god da bude MIRZU OSTAVI
HVALA SVAKIM NAVIJACU KOJI JE BIO NA UTAKMICI
FK SARAJEVO na prvom mjestu

Zadnja izmjena: Ganola1921, dana/u 21 jul 2023, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Komentator na Arenasport: TIHO JE NA KOŠEVU
Nikako ne mogu shvatiti onu sablasnu tišinu na Koševu, 20.000 ljudi, atmosfera kao u pozorištu. Neriješeno, ima vemena, ljudi šute na stadionu.
Nikako ne mogu shvatiti onu sablasnu tišinu na Koševu, 20.000 ljudi, atmosfera kao u pozorištu. Neriješeno, ima vemena, ljudi šute na stadionu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Boga mi eto 2 zapada "Gratis". Ne znam kako, ne znam zasto... svaka cast na posjeti u svakom slucaju. 20milja HZ ponizene maksimalno od strane uprave.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:28Koje besplatne karte mitomane? 20000 su podijelili,udarali ko necezeljovolimte je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:21To ti je kad ti hoces cijeli zivot nesto na silu. Ne ide to tako.
Dobijes 20.000 ljudi na stadionu koji samo nisu poveli "evooo ga", "sudija lopove".
Okrenuli ledja Hordama zbog besplatnih i jeftinih karti, radi par pobjeda na pripremama, ljude proglasili narkomanima i krivcima za vecerasnji poraz. A oni sigurno nabili kaznu klubu koja ce biti veca od one koju bi eventualno horde nabile tokom sezone i jos ih pola za 2 km gledalo.. licno imao dvije zapad "gratis" karte.
Zato se vise ne razocarate sto primate golove u 90+ minutama, precke, stative, sve vam je normalno postalo. Glavnog i odgovornog za pojacanja ne smijete ni spomenuti na stadionu, toliko o vama.
Ali nije da vam nismo i prije govorili jbg..
Kao i za igrace da ih precijenjujete. Ali eto vi znate.
Jesi ovo fakat u arhivi drzao i cekao? Pa arvide, brate bosnjace?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Dosta je tu ljudi kojima je ovo prva utakmica, a i zadnja u sezoni.
Navijacim FKŽ to je malo neobicno. Ali tako je, kako je.
- BosniaBoston
- Kontakt:
E čuj danas “Prolaz” neće raditi, igra FKS
Kako skladan naziv kafića

Kako skladan naziv kafića
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dzaba kad su to oni navijaci sto dodju samo kad se igra Evropa. Malo slikanje, koji story i boli ih qurac. Yebi me ako znaju nabrojati 3 igraca Sarajeva. Falile su im veceras Horde puno. Da su bili oni na tribinama, pobijedili bi ove sigurno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.