FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
63
31%

Ukupno glasova: 203

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2023, 01:48

Ukratko da probam rezimirat,ekipa koja je više igrala lopte je prošla i zasluzeno je nisam se zbog toga ni nervirao,ljudi su iznosili loptu po zemlji onako kako treba,kod nas su bile samo dvije faze tj sredina i napad sa rupom izmedju te dvije linije,ništa novo nažalost,navikli smo,zalosno je jedino sto nista ne popravljamo i sto tako traje i traje.

Glede terena pohvala za oba stopera prvo Anicica koji je i na jednoj nozi bolji od svih ostlalih stopera,pratio sam ga dosta,i bukvalno kao maloj djeci je morao da prica cijelu vrijeme i da ih i postavlja i da povuce kad treba izaci naprijed,vidi se da je ipak ime i da nije bzvz imao dobar period vani.

I Zeljkovic koji je opet za mene igrac utakmice,evo i na drugoj poziciji,i za momka kapa dole.

Glede pojacanja,neznam kolko se ova ekipa pojacala ako pricamo o prvih 11 širina da,prvih 11 ne baš.Dva beka iskreno to je u 5 deka i Mulalic sa Beganovicem,i Radovic sa Durakovicem ,mozda je rano za sud ali ako rezerve nisu bolje onda sigurno nisu losije,tako da nismo tu neki upgrade dobili.

Ovi stranci isto ocigledno nabacane pozicije,ako se za Perenandu možes vaditi da nije spreman pa nemoze da igra,sta onda reci za Kevina koji je spremniji od prvotimaca trenutnih pa opet nema prostora ni za ubacit se,nema mjesta gdje ga stavit,ako je frajer spic hajd skloni Renana onda?

Da rezimiram,jedini upgrade smo dobili sa Zeljkovicem naspram Balte i to je ono sto okom možes vidjeti,ostalo nije upgrade,ocito nabacani igraci gdje imas 7 krila otprilike nekih.

Naravno glavni i odgovorni za ovo je trener MV jel kako rekoh gore nismo se centa pomakli evidentno na terenu.

Sve u svemu još jedna izgubljena sezona a da ista nije ni pocela,i na osnovu ovoga sto vidim to ce opet do kraja sezone biti neka borba za mjesto br 3/4,stvarno nema osnova za više,jel nismo se cenat pomakli igrom na terenu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 21 jul 2023, 01:48

Ime i prezime, Samir Zeljković i to je to.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 21 jul 2023, 01:48

BordoBBoja je napisao/la:
21 jul 2023, 01:45
f0rest1946 je napisao/la:
21 jul 2023, 01:40
21 jul 2023, 01:27

Vi ste obicni abdicevci
Ti si obicni ceto i veliki neprijatelj kluba koji pljuje ovdje 24/7

Hordama kapa do poda ali steta sto su takvi uz njih, samo ih sramotite ne bi me cudilo da si ti u gruziji belaj napravio pa vas otjerali sa stadiona.
Izvini sta sam ja?
Isfrustirani navijac Sarajeva koji vrijedja skoro svakog pa ti se mora nekad i uzvratiti nazalost toliko pretjeras et
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 21 jul 2023, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 21 jul 2023, 01:49

Kenozoik87 je napisao/la:
21 jul 2023, 01:41
Auuuu :ljepota: ova utakmica je dobro došla da vidimo koliko imamo "naših" navijača koji se raduju i naslađuju porazu "svog" kluba. 60% ovih nikova ne postoji na forumu kada Sarajevo pobjeđuje ali su prvi tu da se naslađuju. Isto tako najaktivniji su kada Sarajevo gubi i ismijavaju sve redom. Bome će Mortem imati pune ruke posla da se očisti naš forum od plave fekalije koji se predstavljaju kao naši navijači ovde.

Što se tiče ovih dječijih prozivanja "izdajice, mirzini, abdićevci, neprijatelji" za sve navijače koji su otišli na Koševo, samo da pitam jel se i Horde tu svrstavaju. Na posljednjem sastanku su rekli da Mirza nije problem i da može da ostane ali Ajla mora da ide. Šta li će sad smisliti da odbrane Horde.

A kad smo već kod Hordi, kakva je bila atmosfera u udruženju, jek ih se bar dvadesetak skupilo :urnebes:
Tri čovjeka su bila dovoljna da atmosfera bude bolja od onog tevhida večeras na Koševu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 jul 2023, 01:50

Hajdeee je napisao/la:
21 jul 2023, 01:42
Ljudi vam pricaju, objasnjavaju, crtaju sta ce se desiti i kuda vodi ovo sve...i kada pocne to da se ostvaruje, krivi vam ljudi koji su vam to najavljivala, pricali, objasnjavaju, crtali.

A ne ovi koji su doveli do toga.

Pa bravo, ekipa botova dobila novu instrukciju za spin.

Pokusaj odbrane sto se odbraniti me moze.
Kae mi se nasladjujemo
Ja u 5. Min vidio kuda ide ova tekma
A u februaru da utakmice postene necemo odigrati...

Hajdeee je napisao/la:
21 jul 2023, 01:48
Zutti je napisao/la:
Nama je vazno kako cemo, kada odemo u Evropu, proci u Evropi. Dakle nije se cilj samo kvalifikovati nego je cilj i ostvariti dobar rezultat u Evropi. Ako se ciljevi ne ostvare onda - uprava napolje. - Ajla Alimanovic 29.12.2023.
:kafa:
Mozda kuja ima amneziju :hmmmmm:
Nije da je prvi put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 21 jul 2023, 01:50

21 jul 2023, 01:40

Ti si obicni ceto i veliki neprijatelj kluba koji pljuje ovdje 24/7

Hordama kapa do poda ali steta sto su takvi uz njih, samo ih sramotite ne bi me cudilo da si ti u gruziji belaj napravio pa vas otjerali sa stadiona.
Izvini sta sam ja?
Isfrustirani navijac Sarajeva koji vrijedja skoro svakog pa ti se mora nekad i uzvratiti nazalost toliko pretjeras et
Reci fino kako si poceo, ceto sam
Je l to?

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 21 jul 2023, 01:50

Ja još leći neću, čekam saopštenje. Kolko god loši bili i Vasoski i Dudic su imali bar malo obraza.

PS:
Znam da je glupo spominjati igrače ali eto. Samir Zeljković i Francis Kyeremeh kapa do poda :salut:

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 21 jul 2023, 01:50

Kenozoik87 je napisao/la:
21 jul 2023, 01:41
Auuuu :ljepota: ova utakmica je dobro došla da vidimo koliko imamo "naših" navijača koji se raduju i naslađuju porazu "svog" kluba. 60% ovih nikova ne postoji na forumu kada Sarajevo pobjeđuje ali su prvi tu da se naslađuju. Isto tako najaktivniji su kada Sarajevo gubi i ismijavaju sve redom. Bome će Mortem imati pune ruke posla da se očisti naš forum od plave fekalije koji se predstavljaju kao naši navijači ovde.

Što se tiče ovih dječijih prozivanja "izdajice, mirzini, abdićevci, neprijatelji" za sve navijače koji su otišli na Koševo, samo da pitam jel se i Horde tu svrstavaju. Na posljednjem sastanku su rekli da Mirza nije problem i da može da ostane ali Ajla mora da ide. Šta li će sad smisliti da odbrane Horde.

A kad smo već kod Hordi, kakva je bila atmosfera u udruženju, jek ih se bar dvadesetak skupilo :urnebes:
Bito je da si ti podrzao sve ovo pa haman i ispadanje u prvom krugu,al nema veze sto smo ispali bito je podrzati to,strasini torpedo nas je nadmudrio nije ni sramota od takvih ispasti.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 21 jul 2023, 01:51

21 jul 2023, 01:23
moreno123 je napisao/la:
21 jul 2023, 01:18
Jel moguce provariti da se ovo desilo? 20000. ljudi došlo da ih podrži u prvom prektolu i ovako nam vraćaju? Igraš na domaćem terenu i nisi u stanju da daš dva gola **** Torpedu. Nabijem na qrac trenera i čitav (ne)stručni štab koji zatvara utakmicu kući, umjesto da se utakmica rješavaa u 60-tim. Koliko glup moraš biti da ne učiš iz grešaka da se utakmica na domaćem terenu NE SMIJE ZATVARATI. Neki dan sam branio Dala ali ovom prilikom mu jbem mater zbog toga što zbog svoje samopromocije ne daju loptu saigračima koji su bili u izglednijoj situaciji. I šta sad, ova silna pojačanja su se dovela da se igra protiv Sloge, Tuzle, Leotara? Umjesto da pravimo iskorake, mi tonemo još dublje. Kone sa poluigračima u rosteru odu u Azerbejdžan i pobijede, zašto, jer IMAJU SRCA ti igrači, za razliku od manekena i pizdi koje igraju u Fk Sarajevo. Ovaj klub je proklet, po ko zna koji put se nafuravamo da će se nešto lijepo desiti i na kraju jedno veliko ništa. Ne znam da li ćemo ikada dočekati da se plasiramo u evropsko takmičenje. Mislim da je za zdravlje najbolje da ovo sve prestanemo pratiti, ja ozbiljno razmišljam da uskoro izbrišem klub sa svih mreža, da se odjavim sa foruma, portala i svemu što ima veze sa ovim klubom. Ne mogu, sve mi ružno donosi, čovjek mora naći mir.
20000 neprijatelja, petokolonasa
Mirzica
Nazovi stvari pravim imenom
Da bravo, ostalih 499, se može onda preseliti da bodri Famos iz Hrasnice realna brojka za klub takvog renomea, kažem 499, a inače bi bilo 500 ali ti nisi u BiH, jbga. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 21 jul 2023, 01:51

21 jul 2023, 01:50

Izvini sta sam ja?
Je l to?
Za to halali, ali vidis li sta ti pises i kako vrijedjas ljude koji ne razmisljaju kao ti.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 jul 2023, 01:52

Zutti je napisao/la:
Nama je vazno kako cemo, kada odemo u Evropu, proci u Evropi. Dakle nije se cilj samo kvalifikovati nego je cilj i ostvariti dobar rezultat u Evropi. Ako se ciljevi ne ostvare onda - uprava napolje. - Ajla Alimanovic 29.12.2023.
Ona nije trebala ni da prismrdi klubu kao ni zalizani kao ni Duduk ali eto imamo duple arsine. Boli me neka stvar ko sta misli,meni je Sarajevo na prvom mjestu,bojkot sam ispostovao ali se ne slazem,nije nama mjesto da bojkotujemo van stadiona i da slomove nervne dozivljavam na tv. Nemamo ono sto ima Zrinjski,mirnocu,slogu bez pompe i euforije. Dovede se jedan igrac ovdje ljudi umiru od euforije ili nakon priprema.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jul 2023, 01:53

Valjda nas ujutro barem doceka vijest da jutro nije docekao neko od trojca, Aylah, Mirvah, Mirzah! Laku noc braco! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 21 jul 2023, 01:56

21 jul 2023, 01:51

Je l to?
Za to halali, ali vidis li sta ti pises i kako vrijedjas ljude koji ne razmisljaju kao ti.
E cuj ratnom veteranu, kojeg su "cete " ranile reci da je ceto samo zato sto je protiv mirze... ??? Fuuuj !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jul 2023, 01:57

morensa je napisao/la:
21 jul 2023, 01:29
napoleon72 je napisao/la:
21 jul 2023, 00:44
Vazno je da se pola teme sprda sa Zeljinim pojacanjima i qrci se nekim Penarandama, zivlji Emerik Blum od njega. Kae idemo u grupe, Mirza ima rezultat, ubili smo Rumune na pripremama, niko nam gola nije dao, uzimamo ligu, bolji smo od Zrinje... U ovoj neweri sezona bez Evrope i ispadanje u prvom pretkolu. Hvala ti ubleho hrasnicka!
Odjavljujem se sa foruma a prije toga moram se tuspasiti :) ubleha Hrasnička :) tugo moja i demokratijo kad svako može pisati šta mu padne napamet. A jesi li ga slučajno pozdravio prije tekme kao i ovih 20.000 mirzinih? Svi su imali priliku uložiti u klub i niko nije km ulozio ni sve te legende u koje se kunete :) Šoja uplatio :) a sada nam smeta kad čovjek plaća obeštećenja :) kad pročitam komentare i pomislim s kim dijelim (ne)ljubav prema bordo boji tačno se zapitam šta bi bilo da moramo zvati humanitarni broj da li bi skupili za odigravanje tekme :)

Ma mi smo debili svi kolektivno.
Kakvi navijaci takav i klub.

Vcrs min 7k dijasporaca ubogih. Navijanje nije lose bilo kad uzmes sve u obzir.
Jedan u postu iznad laze kako su Horde pravile probleme na istoku, NISU! nego mirzini ortaci koji god da su. I zanimljivo probili su ogradu u nasrtaju da se obracunaju s rajom koja je skandirala protiv mirze! I jos zanimljivije kako murija izvede i lisi slobode bas te momke koji su se branili. Dokle ovo sve vodi?

Sto ne kazes ti, a i ostali posteno ovdje, kako su momci sa sjevera docekani kad su parole izvisili? Ili nisu to prenijeli?

Mirza POD MORANJEM da ide jos veceras! Dosta
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

morensa

Post Postao/la morensa » 21 jul 2023, 01:57

joker90 je napisao/la:
21 jul 2023, 01:53
Valjda nas ujutro barem doceka vijest da jutro nije docekao neko od trojca, Aylah, Mirvah, Mirzah! Laku noc braco! :salut:
Nemoguć lik… ovo je fakat sramota šta sve može da se piše bez bilo kakve granice. Tačno tuga navijati za isti klub kao ovaj i njemu slični.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 21 jul 2023, 01:57

MSOZ101 je napisao/la:
Ime i prezime, Samir Zeljković i to je to.
On i anicic, ubjedljivo najbolji, vrancic na rijetke momente, ovo ostalo lose. Drago mi je za anicica, fakat sam mislio nista od njega

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 jul 2023, 01:58

Mirza Varesanovic: " U ponedeljak podnosim ostavku!"
ali nisam rekao u koji ponedeljak
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 21 jul 2023, 01:58

Laku noć braćo.
Naš je Mirza Alex Ferguson
Dal je naš Ryan Giggs
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 21 jul 2023, 01:59

NazorUso je napisao/la:
21 jul 2023, 01:56
21 jul 2023, 01:51

Je l to?
E cuj ratnom veteranu, kojeg su "cete " ranile reci da je ceto samo zato sto je protiv mirze... ??? Fuuuj !!!
A to sto su 20 hiljada navijaca abdicevi to ti je ok maskoto foruma??

Za Mirzu sam davno pisao ovdje da nije za nas ali da treba podrzati igrace ako nista!!
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 21 jul 2023, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 21 jul 2023, 01:59

joker90 je napisao/la:
21 jul 2023, 01:53
Shmmmmm, Dobar da svima, moram Vam priznati da mi je danas malo tesko.
Sarajevo ljubavi moja.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Dave, keli, kogmagie46, mosarajvosa83, senad82, Tatamata1946 i 80 gostiju.