FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Musa nista gori nije defanzivno od bekova koje imamo ali ofanivno je monstrum za sve bekove zajedno i oni otjeraju takvog igraca.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Malo mu je teško danas! Ismir Dobrih namjera Mirvić, naš investitor lijepi! Na dugu, predugu listu blamaža od njegovog dolaska, upisujemo i ovu sa Torpedom!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Perete Bogami s Ismirom, evo dabogda digao ruke od nas i nikad više ne platili nikakvo obeštećenje za nekog. Daobgda se ugasili yebem nam sve glupo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa neka i digne, koji ce nam ku.rac debeli egoista?! Sta smo dobro dobili njegovim dolaskom? To ti je isto kao da kupis najnovije auto i das ga slijepcu na upravljanje. Svi gledaju kako je auto lijepo, ali znaju da od istoga nema efekta.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nama Mirza na klupi, a pojedini ovdje več računali koliko će nas biti protiv Aktobe-a.
@ledesma, amin na sve osim te zadnje rečenice! Fudo Zaganor da dođe, možda bi uboli slučajno i kakav uspjeh, a ne samo 1001 jednu bruku i sramotu.
@ledesma, amin na sve osim te zadnje rečenice! Fudo Zaganor da dođe, možda bi uboli slučajno i kakav uspjeh, a ne samo 1001 jednu bruku i sramotu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ok, slažem se tjera sa mirzom inat, valjda ce sad nadoci i otjerat ga što dalje od klubaNapapijri je napisao/la: ↑21 jul 2023, 07:47Pa neka i digne, koji ce nam ku.rac debeli egoista?! Sta smo dobro dobili njegovim dolaskom? To ti je isto kao da kupis najnovije auto i das ga slijepcu na upravljanje. Svi gledaju kako je auto lijepo, ali znaju da od istoga nema efekta.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jbo evropu placamo obestecenja…
Jbo titulu doveli smo Penarandu
Jbo rezultat imamo plate
Sad kad dignemo budzet na 15mil bicemo konkurentni za evropu, ako zrinjski osvoji kup
Jbo titulu doveli smo Penarandu
Jbo rezultat imamo plate
Sad kad dignemo budzet na 15mil bicemo konkurentni za evropu, ako zrinjski osvoji kup
Pa šta je, ne smije se reci da je kriv? Jesu li Mirza i Ajla sami došli? Šta imaš od tih obeštećenja? Hoćete li prestati da gledate površno i da skontate gdje je glavni problem?
Pojedini se oko Ismira ponašaju isto ona žena što je muž vara i bije, a ona mu nalazi hiljadu opravdanja. On ima dobre namjere, bla bla, te naivan bla bla, de ovi ga levate bla bla, te nadoći će ako Bog da i skontati neke stvari bla bla! Mutniji lik od Dunava! Ne znam kako influenseru idu ostali biznisi i projekti, ali ovaj fudbalski mu je totalni promašaj i nema naznaka da će biti bolje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Shategabri
- Kontakt:
Ide ćićkovo ulje po titulujoker90 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:01Pojedini se oko Ismira ponašaju isto ona žena što je muž vara i bije, a ona mu nalazi hiljadu opravdanja. On ima dobre namjere, bla bla, te naivan bla bla, de ovi ga levate bla bla, te nadoći će ako Bog da i skontati neke stvari bla bla! Mutniji lik od Dunava! Ne znam kako influenseru idu ostali biznisi i projekti, ali ovaj fudbalski mu je totalni promašaj i nema naznaka da će biti bolje.

Koševo Zapad
Mirza do dzume mora biti bivsi, a odabir novog trenera ce pokazati sta je zapravo cilj, ako bude neko tipa Faruk Hadzibegic, traze se poslusni. Takodjer, mislim da sa odlaskom Mirze, moglo bi doci do problema u svlacionici obzirom da su igraci navikli na "jaranski" odnos, kao npr. Ziljkic i Dal. Meni ispadanje nije iznenadjenje, vise mi je iznenadjenje da su ljudi ocekivali prolaz poslije onako odigrane prve utakmice. Ove gadosti sto se pisu ovdje je odron. Jedni drugima psujete mrtve jer su isli/nisu isli na utakmicu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Sve se slazem samo zamijeni Dala sa.Vrancicem. Dal.je beskorisno pseto, zalutalo u fudbal. Mario je mozak ekipe.Antikloc je napisao/la: ↑21 jul 2023, 07:34Jos malo ,u septembru ce dvije godine ,kako je Mirvic u klubu. Sto nije malo. Mirvic je jedini krivac za ove dvije godine tavorenja.
Mirvic ima ored sobom dva puta. Jedan put je put izgradnje kluba i tima. U klub se dovedu
1. Direktor
2. SD
3. Trener
Sve troje dokazani sportski radnici sa reputacijom u svom poslu. Onda SD i trener pocinju praviti tim. Tim mladih agresivnih ,ambicioznih igraca,sa cime ce doci i rezultati
A ovaj drugi put ,kojim Mirvic ide-put egomanijaka i 'gazde' ne vodi nigdje. Nije to samo juce,traje to evo sad ce dvije godine. Juce je bila samo kulminacija.
Kao sto sam pred tekmu pisao sanse su 50-50. Stravicno smo neuigrani. Prijelazni rok,je bio katastrofalan. Beganovic je ubjedljivo najgori igrac ove dvije utakmice. Imao si losu situaciju na golu i onda dovedes u zadnji cas golmana,koja ce tom losem golmanu biti rezervaA prije toga se mjesecima natezes za par hiljada maraka ,sa odlicnim golmanom sa velikim internacionalnim iskustvom.
Dovedes dva extra skupa pojacanja u napadu,koji ne mogu biti ni rezerve. Igraci koji toliko kostaju i tako se predstavljaju trebali bi predstavljati razliku na terenu,pokazivati klasu a ono prc ne mogu ni za rezervi. Mi smo mogli rezervnog napadaca za par hiljada dovesti iz Igmana. Recimo Ahmu,bio bi korisniji ove dvije utakmice od ova dva juznoamericka kloca.
Sastav -tim je katastrofalan. Imas samo dva igraca-Ziljkica i Dala. Ako oni sta urade i postignu,to je to. Ako ih ne ide zbogom Evropo. Jer svi ostali igraci su beskorisni alibi igraci,sposobni samo da se slepaju nekome. Oni nikad nista nece uraditi. Recimo ,kao kad su igrali Rahman i Tatar,svi su bili dobri a kad su njih dvojica otisla,vidjelo se da niko ostali nije dobar. Tako je i sad. Ziljke i Dal sa 25 patuljaka.
Zasto je situacija u timu takva,pa takva jer ti se Mirvic,koji se razumije u fudbal kao Mara u kriv qurac,bez prestanka petlja u sportski dio.
Njegovo je da se bavi investiranjem,finansijama,organizacijom,kadriranjem nesportskog dijela zaposlenih i postavljanjem vec pomenutih odgovornih ljudi na mjesto-Direktora,SD,trenera. Omoguciti tim ljudima da rade u miru i kvalitetno.
Helem,zgadjen sam svim ovim desavanjem. Umoran od vrcenja u krug za vlastitim repom. Odjavljujem se sa ovog nesretnog foruma,do zimske pauze. A ne samo sa foruma. Opcenito cu prestati pratiti Sarajevo i kroz drustvene mreze i medije. Samo otici gledati tekme,doci 5 minuta prije pocetka,otici 5 minuta prije kraja. Tako sve,dok ovo na nesto pocne liciti. A realno sumnjam da hoce.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- Shategabri
- Kontakt:
Protiv jbenog Torpeda ti dođe 20 k.
Dolazilo ti na početku prošle sezone prosjek 8 k kad si Feđu posadio za trenera.
Znači treneri fule 2/2.
Hajde treća sreća!
Koševo Zapad
"Nije se samo cilj kvalifikovati, nego ostvariti dobar rezultat u Evropi, a ako se ciljevi ne ostvare onda UPRAVA NAPOLJE."
-Ajla Alimanović
-Ajla Alimanović
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
E ne znam, dugo mi neki poraz nije tesko pao kao ovaj sinoc, pa je cak pala i koja suza izdajica. 
I onda oko 2-3 ujutro se pitas sto ti to treba, zbog Ajle, Mirze, Dala i ostalih igraca koji ce se danas ponasati kao da se nije desilo to sto se desilo, koji ce na kraju mjeseca uzeti nekoliko plata eto mojih roditelja naprimjer. Zao mi navijaca koji su otisli na stadion, onih koji su otisli na stadion a nisu navijaci, a najvise onih koji nisu otisli na stadion a nasi su navijaci. Oni jednostavno zive za ovaj Klub, i nikome teze ne pada od njih to sta se radi od naseg Kluba. Steta, steta, nije se ovo smjelo desiti.
AJLA ODLAZI, MIRZA ODLAZI!

I onda oko 2-3 ujutro se pitas sto ti to treba, zbog Ajle, Mirze, Dala i ostalih igraca koji ce se danas ponasati kao da se nije desilo to sto se desilo, koji ce na kraju mjeseca uzeti nekoliko plata eto mojih roditelja naprimjer. Zao mi navijaca koji su otisli na stadion, onih koji su otisli na stadion a nisu navijaci, a najvise onih koji nisu otisli na stadion a nasi su navijaci. Oni jednostavno zive za ovaj Klub, i nikome teze ne pada od njih to sta se radi od naseg Kluba. Steta, steta, nije se ovo smjelo desiti.
AJLA ODLAZI, MIRZA ODLAZI!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Bolji smo mi od njih ali... Prvo poluvrijeme ni na kakvu igru dadosmo go a igra nikakva. Drugo bilo je par trenutaka kad smo dominirali ali sve u svemu ništa. Čovjek broj 8 pravi dar mar tamo pravi dar mar sinoć i trener ne zna šta odigrati protiv njega. Ima i nesreće i baksuzluka ali mislim da Mirza snosi krivicu i da Mirvić treba staviti na papir koliko nas ovo ispadanje košta. Realno je bilo da dođemo do treceg pretkola (tu se potuc' s nekom ekipom za play off), gubitak bodova za klupski i nacionalni koeficijent, narušavanja atmosfere u ekipi (ovaj poraz će biti psihološki pad ekipno 100% umjesto da ti same ekipe u ligi skidaju gaće pred tobom na nas će sad jurisati), marketinški gubitak... Mirviću ima li razloga da Mirza ostane? Ne znam, težak trenutak za smjenu trenera er sezona nije ni počela ali mi "konja za trku nemamo"!
Par rijeci nakon (ne)prospavane noci. DejaVu, ove godine ranije nego inace.
Mirza pokazao naravno da je nedorastao. Niz gresaka sinoc, od kojih je najmanja bila postaviti Anicica poslije toliko vremena u prvih 11. Glavna, nedostatak plana B. Plan A je bio napuniti ih i zavrsiti sve za 90 minuta. Produzeci i penali, to se ne planira. Moguce da je Viveros stvarno jako los i ne zasluzuje sansu. Ali ubaciti Hamzu za kojeg svi znamo sta (ne)zna je kriminal.
Durakovic i Beganovic, sta reci. Beganovic jako ogranicen fudbaler, ne znam da li je jednu stvar uradio kako treba sinoc. Durakovic se izgubio, ne moze igrati na ovom nivou.
Renan me iskreno isto malo razocarao sinoc, narocito u prvom dijelu. Istina, Dalara je bio u fokusu pa nije imao lopti, ali opet.
Dal, nas nebruseni dijamant
**** nas je puno vise nego sto nam je pomogao, ambicije vece od mogucnosti. I njegov otac koji mu to omogucava.
Zeljkovic i Anicic kapa do poda. Kyeremeh, **** masina. Steta sto nema zavrsnicu, bio bi bomba.
Mirvic ne zasluzuje vrijedjanje, ali zasluzuje kritiku. Sarajevo nije nicija igracka.
I za kraj, bez Hordi nema smisla, sinoc se pokazalo kao nikada.
Mirza pokazao naravno da je nedorastao. Niz gresaka sinoc, od kojih je najmanja bila postaviti Anicica poslije toliko vremena u prvih 11. Glavna, nedostatak plana B. Plan A je bio napuniti ih i zavrsiti sve za 90 minuta. Produzeci i penali, to se ne planira. Moguce da je Viveros stvarno jako los i ne zasluzuje sansu. Ali ubaciti Hamzu za kojeg svi znamo sta (ne)zna je kriminal.
Durakovic i Beganovic, sta reci. Beganovic jako ogranicen fudbaler, ne znam da li je jednu stvar uradio kako treba sinoc. Durakovic se izgubio, ne moze igrati na ovom nivou.
Renan me iskreno isto malo razocarao sinoc, narocito u prvom dijelu. Istina, Dalara je bio u fokusu pa nije imao lopti, ali opet.
Dal, nas nebruseni dijamant

Zeljkovic i Anicic kapa do poda. Kyeremeh, **** masina. Steta sto nema zavrsnicu, bio bi bomba.
Mirvic ne zasluzuje vrijedjanje, ali zasluzuje kritiku. Sarajevo nije nicija igracka.
I za kraj, bez Hordi nema smisla, sinoc se pokazalo kao nikada.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
1. Otpustiti kera jos danas, a sa njim i kravu. Samo na taj nacin se moze spasiti ligaska sezona.
2. Otpustiti (prodaja je nemoguca) 22 - godisnji projekat.
3. Prodati Ziljkica jer ce minirati svakog narednog trenera zbog otpustanja guznog havera.
Ako se ovo ne uradi danas (stavka 1 i 2), mozemo se pozdraviti sa narednom sezonom.
Ismiru izricito dati rok da ovo ucini, inace zahtijevati i njegov odlazak. Valjda su sad ovi sto su jucer bili na utakmici otvorili oci i uvidjeli da je jedini ispravan put zajednistvo.
3. Prodati Ziljkica jer ce minirati svakog narednog trenera zbog otpustanja guznog havera.
Ako se ovo ne uradi danas (stavka 1 i 2), mozemo se pozdraviti sa narednom sezonom.
Ismiru izricito dati rok da ovo ucini, inace zahtijevati i njegov odlazak. Valjda su sad ovi sto su jucer bili na utakmici otvorili oci i uvidjeli da je jedini ispravan put zajednistvo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Napapijri je napisao/la: ↑21 jul 2023, 08:191. Otpustiti kera jos danas, a sa njim i kravu. Samo na taj nacin se moze spasiti ligaska sezona.
Zadnja izmjena: Babayaro, dana/u 21 jul 2023, 08:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MokraKifla i 15 gostiju.