Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Al me torpediraaa joojjj Truhle mi
Dok je nasim klubovima Varesanovica, Musemica, Nalica, Sablji i slicnih nikada mi necemo moci meda u evropi.
Pa sunce ti yebem dovedes boga oca u ekipu, stvarno ulozis i novca i truda i das da ti ekipu vodi faking Varesanovic.Kada svatimo da je trener pola ekipe bice bolje,do tada adio.
Pa sunce ti yebem dovedes boga oca u ekipu, stvarno ulozis i novca i truda i das da ti ekipu vodi faking Varesanovic.Kada svatimo da je trener pola ekipe bice bolje,do tada adio.
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Amar Osim novi sef struke F.K.Sarajevo
Prvi pomocnik Almir Memic-Mema
Prvi pomocnik Almir Memic-Mema
- svrakino1921
- Kontakt:
MostarskiSin je napisao/la: ↑21 jul 2023, 00:59Kakav remont druze, je li ovo nekakva skrivena kamera?
Cuj treba remont a 2 od 4 igraca koja si nabrojao doveli prije par dana. Vama treba remont iskljucivo u strucnom stabu

Ali izmjene Mirze Varešanovića od sinoć su za detaljnu analizu, na psihijatriji.
Čovjek je uradio jedino što nije smio uraditi. Utakmicu zatvaraš kad vodiš protiv jačeg protivnika, protiv slabijeg to nikad ne radiš.
Čovjek je uradio jedino što nije smio uraditi. Utakmicu zatvaraš kad vodiš protiv jačeg protivnika, protiv slabijeg to nikad ne radiš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nikad se ne prave rotacije na pozociji štopera, više puta dokazano. Još izmijenio doktora Aničića
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Gdje je sad onaj @shtatebriga sto je juce pricao kako je sarajevo bolje od nas, da ce se borit za nesto, a da cemo mi bit katastrofa, e moj ti...
FKŽ !
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Nema potrebe da se bijete međusobno, pa i ispadanje je iskorak.
Doduše, iskorak iz takmičenja.
Doduše, iskorak iz takmičenja.
- Shategabri
- Kontakt:
Vidjećemo, nije da bismo u KL igrali finale s vama

Svakako čestitke na prolazu

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Trostruka izmjena u 86. minuti je da sam izađeš sa stadiona i nikad se više ne vratiš.
Koševo Zapad
Ovo Sarajevo redovno kvari koeficijent i ispada od amatera. Ako ne nalete na amatere prime 9 komada. Ne znam zasto sportsport ne pise da je ovo sramotno. Kad Buducnost ispadne od Islandjana bude naslov sramotno. Tako bi trebalo i ovdje. Cuj Gruzija
.

Nije da ne znamo,pa naš Simeone Sabljino je protiv Širokog na početku protekle sezone kod 1:0 isto tako trostruku izmjenu napravio jedno 10min do kraja i baš kao i sinoć primili ga u 95-oj....Shategabri je napisao/la: ↑21 jul 2023, 10:02Trostruka izmjena u 86. minuti je da sam izađeš sa stadiona i nikad se više ne vratiš.

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
postenoShategabri je napisao/la: ↑21 jul 2023, 09:59Vidjećemo, nije da bismo u KL igrali finale s vama![]()
Svakako čestitke na prolazu![]()

gledao sam samo prvo poluvrijeme gdje ste bare-bare s njima bili, sta bi poslije? ko je kriv? Mirza? opustenost?
FKŽ !
- Shategabri
- Kontakt:
Pa kad čovjek glumi Guardiolu, napravio je trostruku izmjenu u 86. minuti, a da ne zna ni što, mislim nismo mi time ništa dobili osmi što smo ljudima dali priliku iz koje su nam dali gol.TeaM87 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 10:32postenoShategabri je napisao/la: ↑21 jul 2023, 09:59Vidjećemo, nije da bismo u KL igrali finale s vama![]()
Svakako čestitke na prolazu![]()
![]()
gledao sam samo prvo poluvrijeme gdje ste bare-bare s njima bili, sta bi poslije? ko je kriv? Mirza? opustenost?
Eto kaže bili smo bolji u produžecima, ja to nisam vidio, mi nismo ništa odigrali ni u produžecima.
Penali su nam svakako i iz igre uvijek bili gluho bilo.
Kriv je neznalica, lik koji je bio na birou 10 godina, al eto nama je dobar da vodi ekipu.
Uz to je i bezobrazan, preuzima odgovornost, al samo da se nešto kaže.
Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije Gruzija, vec prosjecni klub iz Gruzije.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 11 gostiju.