Samo da me ne napadnu branioci Mirze da želim Špansku ublehu na klupi, a da Mirzi ništa ne fali

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E da je bar Mirza spreman na neke stvari ko Ibrahim alejhiselam..
ma nece nas niko htjeti preuzeti ni za bilo kakve pare. Uzasna sredina
I ja sam uvjek za tu varijantu trenera.Neko ko ne zna nas jezik nikako,ko nije upetljan u ovu balkansku zabokrecinu i talove i koga boli tuki ko je Dal i ciji je sinGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2023, 10:42Albert Riera je slobodan, čovjeku odmah danas ponuditi ugovor. Mlad, stručan, i ono što je najbitnije nije balkanac.
Samo da me ne napadnu branioci Mirze da želim Špansku ublehu na klupi, a da Mirzi ništa ne fali![]()
pravi debeli amerikanac. nek je on hamburgere otvorio
To je to. Maksimalno dobar i ozbiljan pristup na treninzima i utakmicama, a taktički bi vremenom vidjeli pomake. Eto taman imamo Penarandu i Viverosa u ekipi, i njima bi lakše bilo.samoSA je napisao/la: ↑21 jul 2023, 10:46I ja sam uvjek za tu varijantu trenera.Neko ko ne zna nas jezik nikako,ko nije upetljan u ovu balkansku zabokrecinu i talove i koga boli tuki ko je Dal i ciji je sinGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2023, 10:42Albert Riera je slobodan, čovjeku odmah danas ponuditi ugovor. Mlad, stručan, i ono što je najbitnije nije balkanac.
Samo da me ne napadnu branioci Mirze da želim Špansku ublehu na klupi, a da Mirzi ništa ne fali![]()
A gdje ti zivis majstore, jesi se pogledao u ogledalo nedavno?
Ja ovo pisem u svoje ime a ne u ime grupe.Grupa ima svoje stavove a ja svoje..cega da me byde stid kad onog **** nije stid da sjedi na klupi otac ga hebo u slezenu.
bolji od tebe i od tog sa profile ti
Debil je izraz koji se u medicini oznacava kao pojam Mentalne zaostaloscu ili ti retardacije.
znas nekad nervirati al si me nasmijo prvi put od sinoc. hvala ti
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, haris004, rimljanin90 i 55 gostiju.