FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E cuj forum a ne smijes treneru hebati od do.
Moj problem,moja sramota,moja bruka,moj neodgoj.
Hebem li ti Mirza zenu i djecu...e cuj imena Mak i Dal garant te radila koka dobro kad si smisljao.
Moj problem,moja sramota,moja bruka,moj neodgoj.
Hebem li ti Mirza zenu i djecu...e cuj imena Mak i Dal garant te radila koka dobro kad si smisljao.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Ismir:nokee je napisao/la: ↑21 jul 2023, 10:57Glupo zvuci na prvu ali mozda ovo sto nam se desilo sinoc i nije toliko lose jer:
Sezona u nasoj ligi nije jos pocela da je Mirza usere.
Para imamo nije da nam je pod moranje da nagrnemo jos, ok naravno da se igra za ovu evropu.
Bolje ovako da Mirvic skonta da ga smijeni nego u 10kolu kad bude zaostatak 15 bodova.
Prolazak u drugo kolo je vec alibi da smo dobili jaceg od nas.
Bez kohezije igraca-navijaca i uprave NEMA nista, tako da ako je ovo cijena da se to desi, ok platili smo je!

Koševo Zapad
Doduse
Sve mi znamo.
I poslije prespavane noci, osjecaj isti. Ove ce svi ostali glat proci. Koliko lose postavljena utakmica. Jedino igrac sa brojem 8 ima neko znanje, ili je Durakovic bas ocajan, pa izgleda da je ovaj zvijer. Nevjerovatno je da je pravio izmjene u odnosu na prvu tekmu, a u iste nije stavio Radovica umjesto Durakovica. Kakav je ovo skuting bio bekova, ova dva beka ko je gledao i rekao da se dovedu, nek saam daa otkaz. Musa je za Beganovica Caffu licno. Sta je ovo nijedan jedini proboj naprijed da valja. Hajd sto je Durakovic los nazad, frajera nema naprijed nigdje ni na mapi. Radovica bar naprijed imas. Ali hajde i to. Ovo se trebalo dobiti u Gruziji i ovdje igrati lagano bez stresa. Penali nisu lutrija kao sto neki govore, penali su sine znanje. To je Avramvski pokazao, kakva varka tijelom. Saha nijedan nije procijenio. 3 od 4 su bila skoro po sredini idealni za golmane, da je bar jednog sacekao, jer ljudi su amateri, nemaju varku tijelom, ali opet nemas ni trenera koji ce ti reci da probas sacekati a ne svaki put na procjenu da ides. O Dalu sam vec odavno pisao, razmazeno deriste, koje misli da se svijet vrti oko njega, neko ga je ubijedio da ima dobar sut sa distance. Onakvu akciju upropastiti, I dalje se drzim toga da dobra desetka, ofanzivni vezni treba prije svega da ima zadnji pas, on to nema, Zbog njega ispastamo iz utakmice u utakmicu. Nema ga da navuce na sebe da stvori prostor drugima, nema ga da dodje po loptu, nema ga da napravi lucidnost, imao je jednu priliku da zadnjim pasom rijesi tekmu, i to je stigao da upropasti. U prvom poluvremenu odsjecen vezni red totalno, najvise zbog njega, Sve je u pripremi utakmice, To je pokazao njihov trener sinoc, i teska srca moram reci i Nermin Basic je to pokazao. Kad vidis da ti Repuh daje savjete Varesanovicu sve ti je jasno. Izmjene opet u nevakat, kao prva tekma. Malo se ritam promijenio kad je Dal izasao, Avram je poceo da zuji da dolazi po loptu, da otvara. I opet pored tako skupog pojacanja Viverosa, ti uvodis Catakovica koji je trom i spor. Nevjerovatno je da nije skontao da smo ih mogli uzeti i u produzecima jer smo ih bili pritisnuli ali nedovoljno ljudi u napadu je imao da rijesi to. Mogao je Viverosa uvesti kao drugog napadaca umjesto nekog veznjaka jer su se povukli ljudi totalno. On Buljubasica uvodi. Keremehu kapa dole, sve ostalo tanko. I sve u svemu poraz strucnoga staba i nista vise.
-
- Kontakt:
Dajte ovom ban ako znate Boga.Pitar6785 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 04:54Mozesli nabrojat greske mirzine koje su uzrukovale pa smo ispali..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2023, 03:54Ćao ćao, vozdrica!
Ne vrijedi ban dobiti radi spominjanja ti familije, al’ sve znaš.
AkoBogda da već sutra bivši budeš![]()
E da, gdje su sada silni branioci Mirze? Ne naslađujem se radi poraza i neću nikad, ali jel vam sad jasnije kakav je to kloc? Ili ga mrzimo samo jer je “naš”, a eto nakve Jakiroviće, Zekiće, Mislave volimo jer su tuđi..![]()
Za golove u gostima koje smo primili po meni nije kriv ni za jedan go.
Danas imas rezultat do 91 minute od 12 minuta, produzetak 4 minute, to nemoze bit do trenera kad primis u 92 minuti go NEMOZE BIT DO TRENERA TO IGRACI MORAJU ZNAT PRIVEST KRAJU (lezi izbi ostini)
Dali smo dovoljno pokazali u dvije utakmice da prodjemo jesmo dali smo bolje stojsli ns terenu jesmo..
Krivica mu se moze pripisat za Rogica traku i mozda odabir igraca za pucanje penala prem za IKICA mu se moze progledat kroz prste jer cinimi se da je puno penal protiv zelja i da ga je zakuco majstorski..
Trkacki 120 min bili smo na visokom nivou, dovoljno sansi za pobjedu
Da je sinoc onih 20.000 skandiralo protiv doticnih mozda bi nesto i bilo. A ne da Zapad zvizdi na skandiranja i da na svako skandiranje protiv doticnih ustaju neke placene mu.donje da udaraju ljude.
Hajde Ajlice ćeri moja, ti prva moraš letiti, a za sobom i našmrkanog da povedeš."Ako se ne budu vidjeli ozbiljni pomaci u načinu rada, u zalaganju, rezultatima i načinu ponašanja na terenu, svi trebamo snositi odgovornost, prva ja. Nije se cilj samo kvalifikovati, nego ostvariti dobar rezultat u Evropi. Ako se ciljevi ne ostvare, onda Uprava napolje"
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kome ne smeta takav rijecnik svaka cast, meni smeta, a protiv sam i Mirze a Bgmi i protiv Hordi. Trenutno debili koji su tom udruzenju nisu navijaci Sarajeva nego retardi i inatlije.
Sve mi znamo.
Mirvah dovedi Arabidzea pa da sve gori
Smeta ti takav rijecnik i u drugoj recenici vrijedjas svoju bracu,rodjake,komsije i nazivas ih debilima i retardima.
Aferim
Al zamisli ti osobu, bilo ko da je, da skrsi tolike milione a da na klupi drzi Mirzu, Tosu...dvojac zvani - izadji izadji.....ledja mala, ledja mala...pokusaj pokusaj..pazi pazi.
E to je sve od taktickig umjeca sto ovaj dvojac moze donijeti.
Haj na stranu sve, meni to nije jasno.
E to je sve od taktickig umjeca sto ovaj dvojac moze donijeti.
Haj na stranu sve, meni to nije jasno.
- FKS -
Kume koga boli k.urac sta tebi smeta,imas pp pa mi tamo pises sta te boli da to rjesimo.
FK SARAJEVO.
Razocaran sam malo je rec, ko i svaki navijac kluba sto je. S druge strane nije mi prvi a sigurno ni zadnji put. Ispadali smo mini od dosta gorih od ovih a neke puno bolje isto tako prolazili. Po ko zna koji put (a ovo nema veze ni sa tim ko igra, ni ko je trener, ni ko je u upravi) pali smo na ispitu utakmice koji smo na papiru trebali i morali dobit. Kad god smo se ovako lozili i stvarali atmosferu pobjede pod moranje nije nam se vratilo. Ja sam znao da gubimo cim smo go primili a tako je i citav stadion reagovao, pa i ekipa.
Sto se tice igranja Evrope generalno, bez da se dokopa grupa to se ni ne moze smatrat nekim uspjehom. Ova predkola posebno u danasnjem sistemu takmicenja ama bas nista ne znace (sto se tice sportskog pa i financijskog uspjeha). Da smo i prosli, sanse da dodjemo do grupe su nam bile u promilima- bar ove godine.
Zaboravit sve ovo, spremit se jos bolje, osvjeziti u narednih 10ak dana i krenut jako u prvenstvu; to je imperativ. Ekipa je igracki bar za 50% jaca od proslogodisnje bez da smo i vidjeli Kevina i Penu koji su ocito totalno nespremni. Anicic je sinoc pokazao zasto je doveden, zasto je jos tu i treba da bude. Zeljkovic mi je najprijatnije iznenadjenje prelaznog roka - but ce obojica zacementirani u prvih 11. Oliveira je nastavio tamo gdje je stao. Kyeremeh je spreman beton, jedini koji moze cini mi se u istom tempu odigrat dvije utakmice. Mario je klasa za sebe i sve je bolji. Oba nova beka su me do sad razocarala al opet njima treba malo vremena. Vjerujem da ni jedan nikad do sad u zivotu nije igrao pred 20,000 ljudi.
Ziljkic je vjerovatno najbolje krilo u ligi ali mora biti kokretniji da materijalizuje taj kvalitet. Avram, Hamza, Besim, itd pitanje je da li su dovoljno dobri za klupe (posebno u kontekstu davanja prostora mladjim igracima) nista vise od toga.
Mirza, oko njega su stvari toliko polarizirane da je tesko sta reci a ostat ziv. O njemu neka iskljucivo odlucuje onaj ko ga placa i kome podnosi racune. Da sam ja taj koji se pita njegova sudbina bi bila sagledana iskljucivo kroz alternative koje bi vec do kraja weekenda mogao postavit na njegovo mjesto. Ako su to ova trenerska imena koja se vrte po BIH i ovdje na forumu u zadnjih 2-3 mjeseca, onda ga ne bi dirao. Svi su oni u 5 deka gore dole bez da jedan garantuje rezultat. Ali ako ima neko da bi dosao ko ima respekt i rezultate u nekom sirem regionalnom kontekstu onda ok. Bolje sad odmah nego nakon 5-6-10 kola kao sto to obicno radimo.
Sto puta nakon ovakvih noci ili dana, sam sebi rekao- eh konju neces vise, a onda opet par dana pred utakmicu, ko da nikad nista nije ni bilo. Jednom Pitar, vazda Pitar.
Idemo dalje.
Sto se tice igranja Evrope generalno, bez da se dokopa grupa to se ni ne moze smatrat nekim uspjehom. Ova predkola posebno u danasnjem sistemu takmicenja ama bas nista ne znace (sto se tice sportskog pa i financijskog uspjeha). Da smo i prosli, sanse da dodjemo do grupe su nam bile u promilima- bar ove godine.
Zaboravit sve ovo, spremit se jos bolje, osvjeziti u narednih 10ak dana i krenut jako u prvenstvu; to je imperativ. Ekipa je igracki bar za 50% jaca od proslogodisnje bez da smo i vidjeli Kevina i Penu koji su ocito totalno nespremni. Anicic je sinoc pokazao zasto je doveden, zasto je jos tu i treba da bude. Zeljkovic mi je najprijatnije iznenadjenje prelaznog roka - but ce obojica zacementirani u prvih 11. Oliveira je nastavio tamo gdje je stao. Kyeremeh je spreman beton, jedini koji moze cini mi se u istom tempu odigrat dvije utakmice. Mario je klasa za sebe i sve je bolji. Oba nova beka su me do sad razocarala al opet njima treba malo vremena. Vjerujem da ni jedan nikad do sad u zivotu nije igrao pred 20,000 ljudi.
Ziljkic je vjerovatno najbolje krilo u ligi ali mora biti kokretniji da materijalizuje taj kvalitet. Avram, Hamza, Besim, itd pitanje je da li su dovoljno dobri za klupe (posebno u kontekstu davanja prostora mladjim igracima) nista vise od toga.
Mirza, oko njega su stvari toliko polarizirane da je tesko sta reci a ostat ziv. O njemu neka iskljucivo odlucuje onaj ko ga placa i kome podnosi racune. Da sam ja taj koji se pita njegova sudbina bi bila sagledana iskljucivo kroz alternative koje bi vec do kraja weekenda mogao postavit na njegovo mjesto. Ako su to ova trenerska imena koja se vrte po BIH i ovdje na forumu u zadnjih 2-3 mjeseca, onda ga ne bi dirao. Svi su oni u 5 deka gore dole bez da jedan garantuje rezultat. Ali ako ima neko da bi dosao ko ima respekt i rezultate u nekom sirem regionalnom kontekstu onda ok. Bolje sad odmah nego nakon 5-6-10 kola kao sto to obicno radimo.
Sto puta nakon ovakvih noci ili dana, sam sebi rekao- eh konju neces vise, a onda opet par dana pred utakmicu, ko da nikad nista nije ni bilo. Jednom Pitar, vazda Pitar.
Idemo dalje.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jos zamisli, da smjene zalizanog i dovedu Faruka.
Ko bi prezivio tolike intervjue sa njim.
Ovo sinoc me nije toliko syebalo jer i onako ne bi usli u grupe. Ali me je syebala naša igra (cuj igra a ni i od igre), bezmudost i taktikcka inferiornost naseg maga na klupi.
Ovaj Torpedo je imao strahospoštovanje od nas do 30min prve utakmice. Nakon toga su okrenuli igru i onaj celavac je vidio, da nas moze dobiti. Zato i onakva izjava pred utakmicu. Lik je znao, da mu na drugoj strani parira nestrucan trener.
Nas mag izvodi sve najbolje igrace vani kao, da ima vodstvo 3:0 a ne 1:0. Umjesto, da ubaci jos kojeg visokog igraca unutra, on ubaciva niske. Totalno pogubljen u prostoru i vremenu.
Ali nesumnjam, da ce ga inatski Mirvic ostaviti na klupi i tako prkositi kome vec on konta da prkosi. A prkosi sam sebi.
Ko bi prezivio tolike intervjue sa njim.
Ovo sinoc me nije toliko syebalo jer i onako ne bi usli u grupe. Ali me je syebala naša igra (cuj igra a ni i od igre), bezmudost i taktikcka inferiornost naseg maga na klupi.
Ovaj Torpedo je imao strahospoštovanje od nas do 30min prve utakmice. Nakon toga su okrenuli igru i onaj celavac je vidio, da nas moze dobiti. Zato i onakva izjava pred utakmicu. Lik je znao, da mu na drugoj strani parira nestrucan trener.
Nas mag izvodi sve najbolje igrace vani kao, da ima vodstvo 3:0 a ne 1:0. Umjesto, da ubaci jos kojeg visokog igraca unutra, on ubaciva niske. Totalno pogubljen u prostoru i vremenu.
Ali nesumnjam, da ce ga inatski Mirvic ostaviti na klupi i tako prkositi kome vec on konta da prkosi. A prkosi sam sebi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ako nista trebao bi ga Ismir nogirati jer mu vrijedja inteligenciju. Dovedem ti igraca za kojeg platim obestecenje i plus ogromna plata, ti ga 120min drzis na klupi a uvodis nikakvog Catakovica. Naravno mislim na ViverosA, hoces da kazes da je nespreman i da protiv ovih amatera nije mogao da odigra ni 20min.
- Shategabri
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nadam se da se zajebavas…Pitar6785 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 04:54Mozesli nabrojat greske mirzine koje su uzrukovale pa smo ispali..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2023, 03:54Ćao ćao, vozdrica!
Ne vrijedi ban dobiti radi spominjanja ti familije, al’ sve znaš.
AkoBogda da već sutra bivši budeš![]()
E da, gdje su sada silni branioci Mirze? Ne naslađujem se radi poraza i neću nikad, ali jel vam sad jasnije kakav je to kloc? Ili ga mrzimo samo jer je “naš”, a eto nakve Jakiroviće, Zekiće, Mislave volimo jer su tuđi..![]()
Za golove u gostima koje smo primili po meni nije kriv ni za jedan go.
Danas imas rezultat do 91 minute od 12 minuta, produzetak 4 minute, to nemoze bit do trenera kad primis u 92 minuti go NEMOZE BIT DO TRENERA TO IGRACI MORAJU ZNAT PRIVEST KRAJU (lezi izbi ostini)
Dali smo dovoljno pokazali u dvije utakmice da prodjemo jesmo dali smo bolje stojsli ns terenu jesmo..
Krivica mu se moze pripisat za Rogica traku i mozda odabir igraca za pucanje penala prem za IKICA mu se moze progledat kroz prste jer cinimi se da je puno penal protiv zelja i da ga je zakuco majstorski..
Trkacki 120 min bili smo na visokom nivou, dovoljno sansi za pobjedu
1. Čovjek vadi štopera i najboljeg skakača Baltu u 90. minuti kad je i pticama na grani jasno da te mogu ugroziti samo iz prekida ili duge lopte u 16. Da je Aničić ostao s jednom nogom, ne vadi ga.
2. Vraćaš JEDINOG veznog koji je u stanju trkom izdominirati te osvojiti loptu na štopera. Kažeš Šerbečić nije spreman pa moraš zrtvovati Zeljkovića. Pa kako onda Šerbečić odigra posljednih 30 minuta?? I budali je bilo jasno da ti je kljuc te famozne dobre igra iz prvih pola sata prve utakmice bio Zeljkovic na šestici.
3. Ne vidiš da ti Duraković curi k’o česma, da su ti sve probleme u obje utakmice pravili preko njega jer dečko prosto NE ZNA. Ne zna procijeniti let lopte od 70 metara. Ne zna zatvoriti. Svaki put mu uđe krilo iza leđa. Imaš Radovića koji je prosto sigurniji i bolji igrač, ti ne vidiš to.
4. Ovo drkanje s izmjenama. Balta ti u prvoj dobije 5 minuta igre, ovdje ti počinje. U prvoj ti ulaze Guliashvili i Viveros, u ovoj ti ulaze Ikić i Čataković.