FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Teleci pogledi Kobca i Propuha na klupi nemaju cijenu. Vidis na njima da ne znaju sami otkud oni tu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Evo kaže Basic da je bio dogovoren prije nego je Mirza izabran.
Dva puta sam bio glavni kandidat za trenera Sarajeva. Posljednji put, prije nego će doći Mirza, sve smo dogovorili. Ja sam kupio čak bordo sako. Za predstavljanje. Onda se preko noći sve okrenulo. OK, oni su tako odlučili
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pozitivno sinoc je sto se na Anicica definitivno moze racunati, vraca se on u nekakvu takmicarsku formu a vidi se da nam ne najbolji stoper sto imamo. On sa Soldom moglo bi na nesto liciti.
I mali Buljubasic, respect dijete za muda a znanje i talenat su neupitni. Samo nemoj ziv bio stopama Ramica..
I mali Buljubasic, respect dijete za muda a znanje i talenat su neupitni. Samo nemoj ziv bio stopama Ramica..
- BordoBBoja
- Kontakt:
A gdje se sakrio onaj truhlo, hodajuci les, ljudska i moralna pickica, mirzin i mahalski branitelj, djipke
**** li te mirza u usta
**** li te mirza u usta
- Shategabri
- Kontakt:
Jedini koji je tako odigrao uz Keymereha.nokee je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:21Pozitivno sinoc je sto se na Anicica definitivno moze racunati, vraca se on u nekakvu takmicarsku formu a vidi se da nam ne najbolji stoper sto imamo. On sa Soldom moglo bi na nesto liciti.
Zar je to teško?
Ostavi srce i dušu na terenu, nikad a reći.
Koševo Zapad
Ne prizivajte Hadzibegica, covjek je dokazana neznalica sto se tice trenerskog posla.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
place mi se.. Mirvicu molim te postedi nas muka, cuj Viverosa ne ubaciti. Pa majke mi, studiju mozes napraviti o mirzi za ovo sto je na klupi proveo i sta je uradio.
Izabrao se kockati, ulog FK Sarajevo, cilj - zarada od transfera. Messi dalkan i scena iz filma
Izabrao se kockati, ulog FK Sarajevo, cilj - zarada od transfera. Messi dalkan i scena iz filma
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Sramota me kakav smo klub postali. Samo se trebaju pogledati slike lože, slike i okruženje američke neznalice i vidi se kakav se kriminal ugradio u FKS. MI možemo dogurat do **** 4. mjesta i da ispadamo ko pichketine u prvom pretkolu i bez tebe!
Meni uopšte ne izgleda da je ostavio srce na teren, momak nije igrao fudbal, momak se igrao fudbala. Toliko jednostavno igra da je užitak gledati, kad bi sva djeca iz akademije bila takva ili makar svako treće.Shategabri je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:23Jedini koji je tako odigrao uz Keymereha.nokee je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:21Pozitivno sinoc je sto se na Anicica definitivno moze racunati, vraca se on u nekakvu takmicarsku formu a vidi se da nam ne najbolji stoper sto imamo. On sa Soldom moglo bi na nesto liciti.
Zar je to teško?
Ostavi srce i dušu na terenu, nikad a reći.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nesto me ne cudi da je to tvoj vrhunacmma_hz je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:09Kume koga boli k.urac sta tebi smeta,imas pp pa mi tamo pises sta te boli da to rjesimo.

Najbolji igrac iz prve utakmice i covjek koji je dirigovao sredinom terena je prebacen na stopera i onda se cudi jer je protivnik preuzeo kontrolu na sredini terenaPeppermintSA je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:16Nadam se da se zajebavas…Pitar6785 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 04:54Mozesli nabrojat greske mirzine koje su uzrukovale pa smo ispali..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2023, 03:54Ćao ćao, vozdrica!
Ne vrijedi ban dobiti radi spominjanja ti familije, al’ sve znaš.
AkoBogda da već sutra bivši budeš![]()
E da, gdje su sada silni branioci Mirze? Ne naslađujem se radi poraza i neću nikad, ali jel vam sad jasnije kakav je to kloc? Ili ga mrzimo samo jer je “naš”, a eto nakve Jakiroviće, Zekiće, Mislave volimo jer su tuđi..![]()
Za golove u gostima koje smo primili po meni nije kriv ni za jedan go.
Danas imas rezultat do 91 minute od 12 minuta, produzetak 4 minute, to nemoze bit do trenera kad primis u 92 minuti go NEMOZE BIT DO TRENERA TO IGRACI MORAJU ZNAT PRIVEST KRAJU (lezi izbi ostini)
Dali smo dovoljno pokazali u dvije utakmice da prodjemo jesmo dali smo bolje stojsli ns terenu jesmo..
Krivica mu se moze pripisat za Rogica traku i mozda odabir igraca za pucanje penala prem za IKICA mu se moze progledat kroz prste jer cinimi se da je puno penal protiv zelja i da ga je zakuco majstorski..
Trkacki 120 min bili smo na visokom nivou, dovoljno sansi za pobjedu
1. Čovjek vadi štopera i najboljeg skakača Baltu u 90. minuti kad je i pticama na grani jasno da te mogu ugroziti samo iz prekida ili duge lopte u 16. Da je Aničić ostao s jednom nogom, ne vadi ga.
2. Vraćaš JEDINOG veznog koji je u stanju trkom izdominirati te osvojiti loptu na štopera. Kažeš Šerbečić nije spreman pa moraš zrtvovati Zeljkovića. Pa kako onda Šerbečić odigra posljednih 30 minuta?? I budali je bilo jasno da ti je kljuc te famozne dobre igra iz prvih pola sata prve utakmice bio Zeljkovic na šestici.
3. Ne vidiš da ti Duraković curi k’o česma, da su ti sve probleme u obje utakmice pravili preko njega jer dečko prosto NE ZNA. Ne zna procijeniti let lopte od 70 metara. Ne zna zatvoriti. Svaki put mu uđe krilo iza leđa. Imaš Radovića koji je prosto sigurniji i bolji igrač, ti ne vidiš to.
4. Ovo drkanje s izmjenama. Balta ti u prvoj dobije 5 minuta igre, ovdje ti počinje. U prvoj ti ulaze Guliashvili i Viveros, u ovoj ti ulaze Ikić i Čataković.

Ja jednostavno ne mogu da shvatim da su toliki pacijenti i na jednoj i na drugoj strani

Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 21 jul 2023, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sve mi znamo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bilo bi lijepo u 12h da objave otkaz keru. A onda nek odmore 5-6 sati i da sa drugom objavom završimo priču o bojkotu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kako bi ga Mamić nogom nabio i njega i sina mu …
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
jos sinoc
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Mamić nije neznalica koja bi doveo 2 ljudi na ključne pozicije koji NEMAJU POJMA o svom poslu!
Jel se gdje na mrežama oglasio Muhamed Fazagić Fazla? Joooooooooooooooj!!!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Prva stvar.. Ne krivim igrače nizašta, osim za neke individualne izolovane nelogične poteze za vrijeme utakmice. Jedini krivac za sve ovo je debilčina narkomanska, kojem ovog puta natakarim svu familiju na tuki. Jedva sam čekao press konferenciju da vidim hinju koja se izvlaći. Nabijem i tebe i onoga koji te tu doveo i koji te konstatno drži.
Ne krivim igrače, jer konstantno ovdje ponavljam da nemamo igre, ne znamo loptu prenijeti HALOOO, a kamoli o nekim planovima A, B i C da pričamo. Došlo je s mnom deset ljudi, kad su vidjeli da sve ide šablonski 120 minuta, syebali se. Prvo ide kilavo građenje napada, neko čekanje golmana, hoće-neće. Potom, kad stoper dobije loptu, ona ide na stranu do beka, bek ako ne može dodati krilu, onda gađa gore Olivieru i to je to. Druga taktika je da krilo da povratnu beku i ovaj protrči, to je sve. Nas Gruzijanci nisu morali ni skautirati, sve na isti fazon ide.
Igrači nisu krivi, jer ne znaju šta rade na terenu, gdje trče, koja im je uloga itd. To je sve stvar ublehaša s klupe. Levat drži svog degeneričnog sina, vidi da je ovaj igrač manje u gradnji napada, jer ne zna da priđe i preuzme loptu, kao što je to onomad radio Rahman. Avramovski sjedi na klupi, grijeh prema čovjeku. Duraković opet preloš, on ga i dalje drži čitavu utakmicu. U vezi izmjena na kraju tekme kad je trojicu uveo neću ni da govorim, vadi visokog Blatu uvodi Mustafića, te umjesto da je ubacio munju Viverosa, ubacio krampu Čatakovića kojem treba dan da se okrene. Navijao sam da ubaci Ikića, ali momak je obični atletičar, kao što smo i ranije govorio. To što je neko bio oduševljen radi njegove brzine, to ne znači da je kompletan igrač.
Ovi debili što govore "ma nemamo sreće Vrančić pogodio prečku, Kyeremeh imao zicer" i slično, natakarim vas. Ne možeš se vazda vaditi na sreću. Glavna stvar je da nemamo igre, osnovnih elemenata igre, a sve te šanse su nastale na individualni kvalitet. Finta Vrančića kad je bila prečka i šansa za Kyeremeha, koja je nastala na genijalnost Avramovskog, koji je brzo izveo faul i proturio loptu do Kyeremeha.
Nisam bio optimističan čim sam vidio da je krenula tekma, odron teški. Povučeš se na Koševu pred 20 hiljada ljudi. Gruzijci te sabiju, ljudi kao City, 10x ljepše i smislenije igraju od nas. Na penale kad je otišlo, tu sam znao da nema ništa od nas, garantovao sam da ćemo zijaniti. Nisam razočaran, navikao sam više, samo mi nije jasno da neko uloži toliku lovu u ekipu i drži ovu raspalu narkomančinu na klupi. To mi je najtužnije i tužno mi je što te došlo gledati 20 hiljada i ti onako odigraš. Ova ekipa je dobra ekipa, samo neću prežaliti nikad što je Jakirović nije pruzeo.
Bio sam protiv prodaje Ziljkića, ali nabiti ga nogom, qarinaš obični i pudlica nadrndana.
Ne krivim igrače, jer konstantno ovdje ponavljam da nemamo igre, ne znamo loptu prenijeti HALOOO, a kamoli o nekim planovima A, B i C da pričamo. Došlo je s mnom deset ljudi, kad su vidjeli da sve ide šablonski 120 minuta, syebali se. Prvo ide kilavo građenje napada, neko čekanje golmana, hoće-neće. Potom, kad stoper dobije loptu, ona ide na stranu do beka, bek ako ne može dodati krilu, onda gađa gore Olivieru i to je to. Druga taktika je da krilo da povratnu beku i ovaj protrči, to je sve. Nas Gruzijanci nisu morali ni skautirati, sve na isti fazon ide.
Igrači nisu krivi, jer ne znaju šta rade na terenu, gdje trče, koja im je uloga itd. To je sve stvar ublehaša s klupe. Levat drži svog degeneričnog sina, vidi da je ovaj igrač manje u gradnji napada, jer ne zna da priđe i preuzme loptu, kao što je to onomad radio Rahman. Avramovski sjedi na klupi, grijeh prema čovjeku. Duraković opet preloš, on ga i dalje drži čitavu utakmicu. U vezi izmjena na kraju tekme kad je trojicu uveo neću ni da govorim, vadi visokog Blatu uvodi Mustafića, te umjesto da je ubacio munju Viverosa, ubacio krampu Čatakovića kojem treba dan da se okrene. Navijao sam da ubaci Ikića, ali momak je obični atletičar, kao što smo i ranije govorio. To što je neko bio oduševljen radi njegove brzine, to ne znači da je kompletan igrač.
Ovi debili što govore "ma nemamo sreće Vrančić pogodio prečku, Kyeremeh imao zicer" i slično, natakarim vas. Ne možeš se vazda vaditi na sreću. Glavna stvar je da nemamo igre, osnovnih elemenata igre, a sve te šanse su nastale na individualni kvalitet. Finta Vrančića kad je bila prečka i šansa za Kyeremeha, koja je nastala na genijalnost Avramovskog, koji je brzo izveo faul i proturio loptu do Kyeremeha.
Nisam bio optimističan čim sam vidio da je krenula tekma, odron teški. Povučeš se na Koševu pred 20 hiljada ljudi. Gruzijci te sabiju, ljudi kao City, 10x ljepše i smislenije igraju od nas. Na penale kad je otišlo, tu sam znao da nema ništa od nas, garantovao sam da ćemo zijaniti. Nisam razočaran, navikao sam više, samo mi nije jasno da neko uloži toliku lovu u ekipu i drži ovu raspalu narkomančinu na klupi. To mi je najtužnije i tužno mi je što te došlo gledati 20 hiljada i ti onako odigraš. Ova ekipa je dobra ekipa, samo neću prežaliti nikad što je Jakirović nije pruzeo.
Bio sam protiv prodaje Ziljkića, ali nabiti ga nogom, qarinaš obični i pudlica nadrndana.
I haj sad trazi lafo nekog trenera, dovest ce legenda Hadzibegica na klupu yebo sebe
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Sad tek vidim akciju Želje kod drugog gola sinoć. Pa šta je ovo jbt, ko Mančester Siti ljudi igraju, tika taka, sve iz prve... a protagonisti akcije dojučerašnji igrači prve lige federacije, djeca po 20 godina, polovnjaci na svim pozicijama, sa prosječnim platama 2.5 milje... šta ti je reć dobar trener. Bašić je za Mirzu Pep Gvardiola. E moj Mirvah, sramotiš se paša moj, sramotiš 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mirviću sramotiš se Allaha mi jedinog.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, insimadop, nedimmmm1337 i 77 gostiju.