Cekaju cetvrtak ako se Zeljo izgubi protiv Nefcija, da dignu cijene da se mogu tjesiti.
BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Mjau !
- Shategabri
- Kontakt:
To bi moglo kad bi mi bili Nijemci.hurem je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:38Još jedanput čestitke Zrinjskom i Želji. Sretno dalje.
Sto se tice Sarajeva, nisam uopće iznenađen niti nesto uznemiren. Vjerovatno zbog toga što sam navikao na slične scenarije (čitaj Zeta, Milsami, Kukesi i da ne nabrajam). Cak je Torpedo i ozbiljna ekipa u odnosu na ove gore. Imaju pojedince koji prave razliku. Odlični iz prekida.
Koja je poenta u tome sto se prodalo 20 tisuća kartica za utakmicu i provlačenje te info na svakoj stranici. Kao nekome se nesto želi dokazati?! Sta? Ali stvarno, STA?
Koja je poenta svake godine najavljivati da će se prošetati ligom?!
Pa ja bih se ispisao s foruma od stida kada bih se toliko puta izblamirao i to svaki put iznova.
Cinjenica je jedna...a to je da se FK Sarajevo unazad nekoliko izleta blamira u Europi. Ali bukvalno. Jednako kao i navijači FK Sarajevo (velika vecina).
Ima nas koji smo realni i oprezni.
Vrijeme je da se spusti na zemlju i suti kao zaliven.
Radi i suti. Ne osvrci se na druge. Brini o sebi ako želiš da uspiješ.
Koševo Zapad
Samo sam jednom prokomentarisao Sarajevo prije priprema. Ponovo cu. Tim u čijem rosteru igrači poput Šerbečiča imaju mjesta je smijesan tim. Dajte ga na posudbu u Čelik. NEĆE IZBORITI MJESTO ISPRED Horića i Isakovića. A GANJA SE GRUPNA FAZA.
Mirza Varešanovic ne moze nikoga trenirati većeg nivoa od VIS KOSOVA SIM BAU.
Treće. Izgleda da je Mirvić jos veci glupander milioner od onog Husica koji 10 godina "ulaze" milione a nikada ni kup nije uzeo.
Mirza Varešanovic ne moze nikoga trenirati većeg nivoa od VIS KOSOVA SIM BAU.
Treće. Izgleda da je Mirvić jos veci glupander milioner od onog Husica koji 10 godina "ulaze" milione a nikada ni kup nije uzeo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Meraak1921
- Kontakt:
- BiHSportman
- Kontakt:
Zeljo moguce s Viktorijom Plzen da igra ponovo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jel moguce da onaj Mirvic jos nije dao otkaz Varesanovicu?
Oni sa njim na klupi nece ove godine izborit Evropu. O tituli da ne govorim

Oni sa njim na klupi nece ove godine izborit Evropu. O tituli da ne govorim
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- LegendaIvica
- Kontakt:
Željo ima šanse s Neftchijem. Biće teže nego Dinamo Minsk, ali opet protivnik protiv kojeg se može. Ne treba zamjeriti ni ako ispadnu jer je s onim kadrom i problemima s kojim se susreću ovo već pristojan rezultat. Recimo da bi s aspekta države bilo ok da Željo i Borac izvuku barem po remi još i da imamo 1.125, a da za ostalo čekamo Zrinjski. Sve preko toga bi bilo odlično.
Od Zrinjskog očekujem da, u najgorem slučaju, do grupa bude na 1-2-3 omjeru. Realno bi najbolje s tog aspekta bilo da idu u Konferencijsku ligu, jer bi i tamo donijeli barem 0.500 u smislu koeficijenta. Helem, očekujem da ovu godinu završimo na nekih 2.25-2.50
Sarajevo je usralo za više.
Problem Sarajeva je sam Mirvić ali to niko ne smije da prizna. Riba smrdi od glave. Potezi tipa dovođenja Penerade prolaze samo u turskoj ligi još. Lik nije ništa iznad nivoa Abida Mujagića, ali dobro
Od Zrinjskog očekujem da, u najgorem slučaju, do grupa bude na 1-2-3 omjeru. Realno bi najbolje s tog aspekta bilo da idu u Konferencijsku ligu, jer bi i tamo donijeli barem 0.500 u smislu koeficijenta. Helem, očekujem da ovu godinu završimo na nekih 2.25-2.50

Problem Sarajeva je sam Mirvić ali to niko ne smije da prizna. Riba smrdi od glave. Potezi tipa dovođenja Penerade prolaze samo u turskoj ligi još. Lik nije ništa iznad nivoa Abida Mujagića, ali dobro

Ovo je s Twittera, account @UefaRankings
Moze se pratit i ovdje: https://www.football-coefficient.eu/coe ... efficients
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si
-HŠKZ-
-HŠKZ-
Znači ako prodju Slovan, imaju minimalno grupnu fazu Konferencijske lige?Ekipa koje budu poražene u drugom pretkolu Lige pevaka sele u treće pretkolo Evropa lige, a ekipe koje budu poražene u trećem pretkolu Lige orvaka idu u play-off Evropa što znači da su minimalno osigurali grupnu fazu Konferencijske lige.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Jedan si od rijetkih vasih koji to smije da napise. Svi se prozivaju osim onog ko donosi te odluke.zaostrog je napisao/la: ↑21 jul 2023, 12:27Željo ima šanse s Neftchijem. Biće teže nego Dinamo Minsk, ali opet protivnik protiv kojeg se može. Ne treba zamjeriti ni ako ispadnu jer je s onim kadrom i problemima s kojim se susreću ovo već pristojan rezultat. Recimo da bi s aspekta države bilo ok da Željo i Borac izvuku barem po remi još i da imamo 1.125, a da za ostalo čekamo Zrinjski. Sve preko toga bi bilo odlično.
Od Zrinjskog očekujem da, u najgorem slučaju, do grupa bude na 1-2-3 omjeru. Realno bi najbolje s tog aspekta bilo da idu u Konferencijsku ligu, jer bi i tamo donijeli barem 0.500 u smislu koeficijenta. Helem, očekujem da ovu godinu završimo na nekih 2.25-2.50Sarajevo je usralo za više.
Problem Sarajeva je sam Mirvić ali to niko ne smije da prizna. Riba smrdi od glave. Potezi tipa dovođenja Penerade prolaze samo u turskoj ligi još. Lik nije ništa iznad nivoa Abida Mujagića, ali dobro![]()
Dagaston je napisao/la: ↑21 jul 2023, 12:39Znači ako prodju Slovan, imaju minimalno grupnu fazu Konferencijske lige?Ekipa koje budu poražene u drugom pretkolu Lige pevaka sele u treće pretkolo Evropa lige, a ekipe koje budu poražene u trećem pretkolu Lige orvaka idu u play-off Evropa što znači da su minimalno osigurali grupnu fazu Konferencijske lige.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo im i kazna 15.000€ za gostujucu, a bice i za domacu.
Kakav izlet
Kakav izlet

Trebaju vratit ono gol u gostima pravilo 

De jado poklopi se. Mi smo svoj realni cilj koji smo realno postavili dohvatili i sve preko toga je plus. Ne znam kako imas obraza sad nekog prozivati kao doci cete i vi na red. A vi i vas hajc vol. 865980213 da ste prvaci univerzuma, svijeta, drzave su vas opet kostali. Ja u toj vasoj muci ne bi smio ni pogledati prema drugim predstavnicima nas lijepe BiH. Ako mi je ista drago sto ste ispali, drago mi je radi debila kao sto si ti i kojima uz svaki spomen Zeljinog imena ide neka gadost, sergija, pomoziba itd. Ovih normalnih mi je zao mada su ogromna manjina.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Alipasino, amypitar, Antikloc, aqarius, bhfanatic14, Burberry46, fks74, Fudo, Guest1945, Hrammm1921, Lecler, perodeformero, VolimBiH96 i 152 gosta.