Kakva stabilnost na nogama Ovcine

Samo dok nadodje jos malo.
Ne znam jel neko skuzio al Amoah je kroz citavo drugo poluvrijeme pokusavao odigrat lopte izmedju linija
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kakva stabilnost na nogama Ovcine
Imali smo jos jednu prepisanu akciju. Ne mogu da vjerujem sta gledam
Ja mislim da bi bilo u redu podici cijene i da bi navijaci podrzali i razumjeli razloge. Trazice se karta vise i tu potraznju treba iskoristiti. U sustini vecini 3,4,5 KM ne znaci nista, a klubu je to znacajna finansijska injekckija. Jesmo li generalni sponzor klubu ili nismoZgevenger je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:59Mislim da pretjerujete sa cijenama za karte. Ovo prosli put je za evropu sasvim ok. 7, 10, 15. Mislim da bi dobili kontraefekat sa jos jednim povecanjem. Podrzao sam apsolutno proslo dizanje, platio bih i 50 kad bi bila, ali mislim da nije uredu dizati. Ponijela vas je ova pobjeda i vjerujem da bi dali sve za Želju i da zato predlazete, ali dosta ljudi bi to shvatilo kao bespotrebno dodatno uzimanje para navijacima.
Tezak smo mi narod, al eto. A sto se tice preprodavaca to klub ili grupa trebaju da rijese. Ne znam ko je nadlezan, da li Mup ili trzisna inspekcija ili ko vec? Meni je proslu tekmu par drugova ostalo bez karte, ne dao Bog da ostanem bez karte, a da vidim da neko preprodaje...MojaMalenkost je napisao/la: ↑21 jul 2023, 12:14Ja mislim da bi bilo u redu podici cijene i da bi navijaci podrzali i razumjeli razloge. Trazice se karta vise i tu potraznju treba iskoristiti. U sustini vecini 3,4,5 KM ne znaci nista, a klubu je to znacajna finansijska injekckija. Jesmo li generalni sponzor klubu ili nismoZgevenger je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:59Mislim da pretjerujete sa cijenama za karte. Ovo prosli put je za evropu sasvim ok. 7, 10, 15. Mislim da bi dobili kontraefekat sa jos jednim povecanjem. Podrzao sam apsolutno proslo dizanje, platio bih i 50 kad bi bila, ali mislim da nije uredu dizati. Ponijela vas je ova pobjeda i vjerujem da bi dali sve za Želju i da zato predlazete, ali dosta ljudi bi to shvatilo kao bespotrebno dodatno uzimanje para navijacima.![]()
Samo ne dopustiti da sverceri opet pokupuju bruku karata. Nekakav lik je bio sa minimum 30-40 karata i to onako u bloku. Neki brat ga ispresjeca i natjera da ih podere. Zamalo belaj nije bio. Oni sto tuse cevape i prodaju karte svi rade za jednog ili dva lika. Ne znam ciji su ono standovi i ko daje dozvole za one standove. Uglavnom policija ne reaguje kada im kazes da se svercuju karte po duplim cijenama.
Volio bih Djurgarden, mislim da bih se sa njima moglo igrati.ZileZile je napisao/la: ↑21 jul 2023, 12:24AZ Alkmaar, Dynamo Kyiv, Partizan, Arouca, Rapid te nositelji iz drugog pretkola ako prođu naravno, a to su Club brugge, Basel, Gent, Fenerbahce, Cluj, Midtylland, PAOK, Maccabi Tel Aviv, Viktoria Plzen, Bodo Glimt, Lech Poznan, Hapoel Beer Sheva, Djurgarden, APOEL, Beikstas, CSKA Sofija, Twente...
Zamisli prodjemo Neftci i dodje nam Dzeko sa Fenerom![]()
Ja bi radije Bugare. Sa njima se mozemo nositi i nadati play off-u. Ali idemo korak po korak. Idemo se potuci sa Nefchijem prvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.