FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bot12
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bot12 » 06 mar 2011, 17:14

lazar kloc balvan

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 06 mar 2011, 17:14

elSaik je napisao/la:18.kolo
Velež - Borac 1
Železničar - Travnik 1

19.kolo
Željezničar - Sloboda 1
Borac - Čelik X - s obzirom na igru koju sam vidio od njih, jedini tim koji bi mogao uzeti bodove Borcu u Banja Luci jeste Čelik

20.kolo
Slavija - Borac X
Leotar - Željezničar 2

21.kolo
Željezničar - Široki 1
Borac - Sarajevo 1

22.kolo
Zrinjski - Borac X
Drina - Željezničar 2

23.kolo
Željezničar - Velež X
Borac - Budućnost 1

24.kolo
Sloboda - Borac 1
Čelik - Željezničar 1

25.kolo
Željezničar - Slavija 1
Rudar - Borac X

26.kolo
Borac - Olimpic 1
Sarajevo - Železničar 2

27.kolo
Željezničar - Zrinjski 1
Zvijezda - Borac 2

28.kolo
Borac - Travnik 1
Budućnost - Željezničar 2

29.kolo
Željezničar - Borac 1

30.kolo
Rudar - Željezničar 2
Borac - Leotar 1

Borac 21 + 39 = 60
Željezničar 28 + 32 = 60
----------------

Znači, jako teško.
Ovdje si malo bio subjektivan,pa isao vise u korist svoga kluba,takoreci izabrao si "najbolji scenarijo"...Al opet nemate vise bodova.Mislim meni su licno ove procjene glupe do bola,pa nismo Milan Tarot,da znamo sve unaprijed.

Cude me neke tvoje prognoze,na primjer mislis da ce Borac uzeti Zvijezdu,ali ne mislis da ce uzeti Slaviju,iako znamo ko je slabiji klub.S druge strane,Zeljeznicaru prognoziras 5 gostujucih pobjedaa,i to protiv davljenika Drine i Buducnosti,koji ce bukvalno gristi do besvjesni samo da bi iscupali pobjedu ili bod,a ti mislis da cete lako?Pa najteze je sa davljenicima,fenjerasima,to je Drina pokazala i sada u BL.Prognoziras pobjedu protiv Sarajeva?!Pa kad se to derbi,pogotovo gradski mogao znati unaprijed,pogotovo kad se vi i Sarajevo borite titulu,za Evropu,za vrh tabele?!Smijesno...I na kraju prognoziras gostujucu pobjedu protiv Rudara,koji ove sezone igra perfektno,u gornjem su dijelu tabele,pobjedili su Siroki,i to ne samo pobjedili vec i nadigrali.Da ne govorim da si siguran u vasu pobjedu na Policama,a znamo kako trebinjci lome za bodove.

A onda prognoziras Borcu neke remije kod kuce,protiv Celika,prognoziras remije protiv Slavije,Rudara...Sto bi vi pobjedili Rudar u gostima,a Borac ne bi?Pogotovo ako gledamo da je Borac najvise bodova donio sa gostovanja,i da igramo perfektno?

Ja sam za normalnu diskusiju,objektivnost da preovladava,a ti si ovdje napisao svoje zelje...Realnost je malo drugacija.Pozdrav tebi.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 06 mar 2011, 18:31

A i ti se pališ bezveze, pusti imaju pravo da kažu da će zabilježiti sve pobjede do kraja a Borac sve poraze.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 mar 2011, 18:39

mi tri šanse u gradačcu nula golova,borac dvije šanse u širokom dva gola,možda se sreča u nastavku prvenstva nama okrene.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 mar 2011, 18:48

Dejan, BL je napisao/la:A i ti se pališ bezveze, pusti imaju pravo da kažu da će zabilježiti sve pobjede do kraja a Borac sve poraze.
Kako ste vi meni smjesni !

Odjednom se svim silama borite za titulu a do jucer pjevali "titula nam ne treba jer Bosna nije nasa drzava" ?!?

A opet i da je osvojite badava kad vas vaš nazovi "savez" sprjecava da idete u Evropu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 06 mar 2011, 19:02

Elegant je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:A i ti se pališ bezveze, pusti imaju pravo da kažu da će zabilježiti sve pobjede do kraja a Borac sve poraze.
Kako ste vi meni smjesni !

Odjednom se svim silama borite za titulu a do jucer pjevali "titula nam ne treba jer Bosna nije nasa drzava" ?!?

A opet i da je osvojite badava kad vas vaš nazovi "savez" sprjecava da idete u Evropu.
Jel imaš ti kakav problem? Ne razumijem uopšte što si citirao moj post, jer to što si rekao ide uz citat posta prethodnika ako već hoćeš nešto u tom smislu da zboriš, a ono što sam ja rekao i ovo što si mi ti kao oponirao nebo i zemlja.
Ne znam šta sam ja to pogrešno rekao.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 06 mar 2011, 19:07

Moja procjena do kraja prvenstva:

18.kolo
Velež - Borac X
Železničar - Travnik 1

19.kolo
Željezničar - Sloboda 1
Borac - Čelik 1

20.kolo
Slavija - Borac X
Leotar - Željezničar 2

21.kolo
Željezničar - Široki 1
Borac - Sarajevo 1

22.kolo
Zrinjski - Borac X
Drina - Željezničar X

23.kolo
Željezničar - Velež 1
Borac - Budućnost 1

24.kolo
Sloboda - Borac 1
Čelik - Željezničar 1

25.kolo
Željezničar - Slavija 1
Rudar - Borac 2

26.kolo
Borac - Olimpic 1
Sarajevo - Železničar 2

27.kolo
Željezničar - Zrinjski 1
Zvijezda - Borac X

28.kolo
Borac - Travnik 1

29.kolo
Željezničar - Borac 1

30.kolo
Rudar - Željezničar X
Borac - Leotar 1
Volim te Zeljo!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 mar 2011, 19:19

dobro vas je ba s tim procjenama, **** vas procjene

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 06 mar 2011, 19:31

U 18. kolu na Grbavici se igra derbi između drugog i četvrtog na tabeli. :?
:mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 06 mar 2011, 19:39

jubitubi je napisao/la:
elSaik je napisao/la:18.kolo
Velež - Borac 1
Železničar - Travnik 1

19.kolo
Željezničar - Sloboda 1
Borac - Čelik X - s obzirom na igru koju sam vidio od njih, jedini tim koji bi mogao uzeti bodove Borcu u Banja Luci jeste Čelik

20.kolo
Slavija - Borac X
Leotar - Željezničar 2

21.kolo
Željezničar - Široki 1
Borac - Sarajevo 1

22.kolo
Zrinjski - Borac X
Drina - Željezničar 2

23.kolo
Željezničar - Velež X
Borac - Budućnost 1

24.kolo
Sloboda - Borac 1
Čelik - Željezničar 1

25.kolo
Željezničar - Slavija 1
Rudar - Borac X

26.kolo
Borac - Olimpic 1
Sarajevo - Železničar 2

27.kolo
Željezničar - Zrinjski 1
Zvijezda - Borac 2

28.kolo
Borac - Travnik 1

29.kolo
Željezničar - Borac 1

30.kolo
Rudar - Željezničar 2
Borac - Leotar 1

Borac 21 + 39 = 60
Željezničar 28 + 32 = 60
----------------

Znači, jako teško.
Ovdje si malo bio subjektivan,pa isao vise u korist svoga kluba,takoreci izabrao si "najbolji scenarijo"...Al opet nemate vise bodova.Mislim meni su licno ove procjene glupe do bola,pa nismo Milan Tarot,da znamo sve unaprijed.

Cude me neke tvoje prognoze,na primjer mislis da ce Borac uzeti Zvijezdu,ali ne mislis da ce uzeti Slaviju,iako znamo ko je slabiji klub.S druge strane,Zeljeznicaru prognoziras 5 gostujucih pobjedaa,i to protiv davljenika Drine i Buducnosti,koji ce bukvalno gristi do besvjesni samo da bi iscupali pobjedu ili bod,a ti mislis da cete lako?Pa najteze je sa davljenicima,fenjerasima,to je Drina pokazala i sada u BL.Prognoziras pobjedu protiv Sarajeva?!Pa kad se to derbi,pogotovo gradski mogao znati unaprijed,pogotovo kad se vi i Sarajevo borite titulu,za Evropu,za vrh tabele?!Smijesno...I na kraju prognoziras gostujucu pobjedu protiv Rudara,koji ove sezone igra perfektno,u gornjem su dijelu tabele,pobjedili su Siroki,i to ne samo pobjedili vec i nadigrali.Da ne govorim da si siguran u vasu pobjedu na Policama,a znamo kako trebinjci lome za bodove.

A onda prognoziras Borcu neke remije kod kuce,protiv Celika,prognoziras remije protiv Slavije,Rudara...Sto bi vi pobjedili Rudar u gostima,a Borac ne bi?Pogotovo ako gledamo da je Borac najvise bodova donio sa gostovanja,i da igramo perfektno?

Ja sam za normalnu diskusiju,objektivnost da preovladava,a ti si ovdje napisao svoje zelje...Realnost je malo drugacija.Pozdrav tebi.
Čovječe, navijam za Želju, normalno da sam subjektivan?! I ne smatram da sam išao po principu "najbolji scenarij." Najbolji bi scenarij bio onaj od prošle sezone kad sam najavio početkom proljetne polusezone da boda u gostima nećete osvojiti.

Što se tvojih pitanja tiče:
Zvijezda/Slavija: skor prvih kući 3-5-1 7:5, skor drugih kući 7-0-1 14:5. Da, i ja bih rekao da se zna koji je tim od ta dva bolji. Kod kuće.

Drina/Budućnost - Drina je nekvalitetna ekipa i ako njih ne možemo dobiti u borbi za titulu onda je i ne zaslužujemo. To dalje znači da je pobjeda u Zvorniku preduvjet. Svakako, dok mi budemo igrali sa njima oni će jednom nogom već biti u prvoj ligi rs. Što se Budućnosti tiče, najlošiji su domaćin lige i ujedno naši sportski prijatelji. Sa njima igramo u 28. kolu i mislim da će oni do tada ili već biti prežaljeni ili sa sigurnim opstankom. Nažalost, vjerovatnije ovo prvo.

Sarajevo - ne želiš valjda da komentarišem što prognoziram pobjedu protiv njih?

Rudar/Leotar - vidjet ćeš i sam. ;)

Borac - igrate loše ko kuće. Zato iks protiv Čelika. Oni igraju jako dobro na strani. Što se ikseva na strani tiče, mislim da ne možete zauvijek iskorištavati 100% svoje šanse. Nekada tome mora doći kraj. Razlika vaše i naše utakmice u Prijedoru: mi igramo sa njima u zadnjem kolu.

Naravno, prognozirati je nezahvalno, i ukoliko, recimo Borac dobije 5 narednih, a Željo igra polovično, onda i prognoze u preostalim kolima dolaze u pitanje i može doći do nekih dogovora. Lično sam, primjera radi, za to da se poklone bodovi Veležu i Budućnosti. Zato i napisah da će biti jako teško ono gore ostvariti. Ali ne i nemoguće.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 mar 2011, 21:51

FELJTON: Deset veličanstvenih
Ivica Osim

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fe ... nstvenih-0
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 06 mar 2011, 21:56

ima li ko da hoce prodati TM 87 bedjeve?

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 06 mar 2011, 22:01

Kad će ponovo doći oni retro dresovi ???
G R B A V I C A 2

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 06 mar 2011, 22:09

nidi je napisao/la:mi tri šanse u gradačcu nula golova,borac dvije šanse u širokom dva gola,možda se sreča u nastavku prvenstva nama okrene.
Nema to veze sa srećom, već sa vašim talentiranim igračima :lol: :lol: :lol:
Možda u nastavku prvenstva malo više para ponudite sudijama i biće više i sreće :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 06 mar 2011, 22:17

@zmaj od bosne
stipu levata loma mu je fadilj vokri,3 boda su vec bila upisana :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 06 mar 2011, 22:42

jesmo i mi loziona u stilu "šbb-kbb"
iskreno ja sam sretan zbog cjelokupnog pristupa u klubu koji ima mnogo šanse da bude još bolji, i da se svake godine borimo za titulu
26.05.2010-TITULA

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 06 mar 2011, 23:01

Nema to veze sa srećom, već sa vašim talentiranim igračima
Možda u nastavku prvenstva malo više para ponudite sudijama i biće više i sreće
Sta ti pricas!! Sve mi kupujemo, svaki penal Zelji sudije namjestile. Pa dokle vise to vodi?? Od kada je Amar dosao nije bilo namjestene utakmice. Skotovi jedni. Pa u prvom dijelu sezone kada je Zvijezda bila na Grbavici jeste li imali dvije 100% kod 0:0 rezultala pa Karic spasaio gol Zelje. Fakat vise, dokle, Zeljo igra najpostenije i ocigledno da to nekome smeta. Ubuduce ako zelis da komentarises protiv Zelje, iznesi fino validne dokaze, pa onda reci sta imas reci!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 06 mar 2011, 23:04

napokon mi se vrati internet :roll:

da iskren budem... bod iz gradacca je super, ako gledamo na prethodne utakmice tamo, gdje nismo ni remi mogli izvuci... to sto nam borac sad bjezi 7 bodova... pa sta? :roll:

-4 je ako uzmemo u obzir da cemo ih pobjediti ovdje...

i mi samo trebamo cekati njihov kiks da prvenstvo bude zanimljivo...

znam da je biti ganjan teze nego ganjati... ;)

ja sam optimista...

ako nista imamo vec evropu... sigurni smo viceprvak 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Ragazzidelsud87!
Kontakt:

Post Postao/la Ragazzidelsud87! » 06 mar 2011, 23:04

Jel ima preko televizora sada ovo kolo zeljo-travnik ja mislim :?
VOLIM TE Ž E L J O!

AMAR OSIM !

; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;

CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 06 mar 2011, 23:14

Jucerasnja igra u prvom poluvremenu me raduje,igrali smo veoma lijepo,leprsavo,brzo za nase uslove...lako smo pravili visak na sredini terena gdje su dominirali Jamak i Svraka,jos kad im se dodaju na lijevoj strani Zeba i Mirko..izgledali smo veoma dobro,Zvjezda imala jedan dalekometni sut,koji je Šeha uz male probleme uhvatio..sve ostalo nije vrijedno pomena.Znaci zadnja linija odigrala bez greske,koliko god igrali dobro u odbrani Vasilic mi nije neko rjesenje,previse je lik bio isprepadan,Bogi je za njega Vidic bar po meni 8-)

Stanic opet krpio,samo ovaj put desni stranu i bio,pa onako na momente odlican,pa onda tragikomican..kad krene sa loptom,ne da je taj nikom,izgubio je tako bruku lopti i ostavio Zvijezdi prilike za kontranapad,koje nisu znali iskoristiti.Radovanovic najbolje odigrao,bez greske defanzivno i ofanzivno se uvjek ubacivao,imao jedan odlican sut koji je zavrsio preko gola.
Jamak tragicar i ako je odigrao veoma dobro poluvrijeme,po meni bio najbolji u prvom uz Zebu,Mirka i Svraku...ali dzaba sve to kad zapuca dvije odlicne sanse.

I fakat ne kontam zbog cega likovi za jucerasnju partiju pljuju Lazu?! Sta je on juce skrivio? Imao jedan sut veoma dobar,ali izvadi je golman.Nije on kriv sto ga Amar forsira 90. min mada sam misljenja da bi napokon trebali da vidimo ostale napadace,jer poslije 60. min nema Lazo vise svjezine,da pravi pritisak,i stvarno mislim da ga Amar forsira zbog toga sto ga raja proziva.Lik juce u 80.min urla Amare mjenjaj Lazu yebo te on,ja mu kazem pa izvrsili smo 3 izmjene,kaze on nema veze...bitno je da Lazo izadje :lol: Ubiju se likovi svim i svacim i ne vide dalje od nosa.
1921-2011

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: DinGospo21 i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []