Što je najgore, nama je tada i poraz 1:2 umjesto 0:2 odgovarao, jer bi imali bolji međusobni i sami bi krojili svoju sudbinu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Što je najgore, nama je tada i poraz 1:2 umjesto 0:2 odgovarao, jer bi imali bolji međusobni i sami bi krojili svoju sudbinu
Nismo mi kume ništa bolji. Da, oni deceniju nisu vidjeli titulu niti će još dugo, ali smo mi doživjeli nevidene bruke u ove zadnje 3 godine. Mi nismo u stanju derbi dobiti kamoli nešto drugo. Mi smo u katastrofalnom stanju.
Apsolutno, nijedan bivši trener ne bi trebao biti opcija.Oikamid je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:43Na koji? Doš'o Borac na Koševo i ponizio nas
Ne bih ni da otvaram Pandorinu kutiju zvanu sezona ranije, bolje da ne pričamo da li bi i tada ispustio prednost. Jedva izbacili Budućnost (trenutno doslovno najgora liga u Evropi, muči ih i San Marino), igrali k'o ****, ali eto "rezultati su bili tu" iako je i slijepac vidio da ništa ne štima.
Obična **** od trenera, bukvalno ne postoji nijedan razlog da se gleda nostalgično na taj period. Jedini trener s kojim smo imali obrise neke igre je Husref, mada je evidentno iz njegovih xy mandata da se pogubi nakon dužeg boravka, izgubi svlačionicu i sve ide nizbrdo.
Treba prestati reciklirati imena, ništa u zadnjih 25 godina nije bilo dobro na duži period.
I ti progledaonokee je napisao/la: ↑21 jul 2023, 12:52Nisam neko ko vjeruje u te neke teorije zavjere, mozartovanje i slicne gluposti, ali mi zdrav razum neda ne pomisliti da ovo oko Mirze ima nesšto i van terena. Pa ne mozes skrsiti toliki novac a da te slijepac vozi. Pregovara se s ovim, pregovara se s onim i bum ko iz vedra neba Mirza Varesanovic.
Kako ga je ova neka ekipa postavila, tako ga izgleda sad i drze u zivotu, na koju foru ne znam.
Ma vidi, mi njih u ovoj situaciji realno ne možemo procijeniti. Jasno je ko dan da su u svakom trenutku za korak sporiji bili, što samo po sebi dovodi pitanje fizičke spreme (Seferović inače ljubitelj **** majki pitarskih kada sjedi na drugim klupama) kao i taktičke postavke iz koje se jasno vidi da dosta njih nije znalo šta radi (Mirza i njegove taktičke vratolomije, mada ja mislim da tu taktike i nema, nego znaš ono gurni loptu u prostor i sa jedne i druge strane, ako ne vrati u vezni red pa će neko nešto napraviti).joker90 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:59Ja ne znam je li Beganovića trema osakatila ili šta je sinoć bilo sa momkom, ali ono je šokantan nastup. On je djelovao kao da je s termina doveden u pojedinim trenucima. Sav usplahiren, ne može da gurne loptu uz liniju Francisu na 10 metara. Mogao je i crveni fasovati za startove koliko je kasnio i glupo reagovao. Nadam se da će se dozvati i da je ovo samo loš start, ali mali Mulalić izgleda kao top opcija u poređenju sa njim trenutno. Duraković samo za nijansu manje kriminalan, a baš sam mislio da ćemo s njima imati sasvim solidne bekove za ovaj naš nivo fudbala.
Moliti Boga da ode Dal i da Vrančić bude zdrav, jer je pojam fudbalera za sve ostale u ekipi. Na stranu sad i naše svađe, trolanje, provociranje neistomišljenika, inat i sve ostalo, ali ako ostane Mirza nakon ovog, onda su ove priče oko kriminalaca, reketa, prijetnji očigledno itekako osnovane. Jer Mirvić da je i Đipketove inteligencije, pa skontao bi šta škripi i koga mora odstraniti ako ne misli bacati pare u bunar. Siguran sam da bi Mirzinim odlaskom mogao možda nešto dogovoriti sa grupom oko bojkota. Ona tuka i da ostane je manje bitna i manje zlo od narkomančine i svega što je donio u klub i oko kluba, ma da bi najbolje bilo da u paketu idu u pm!
E treba podržat tog kera sa tvog avatara.Kenozoik87 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:40Ljudi koji tjeraju Mirzu prizivaju čovjeka koji je prokockao titulu sa 13 bodova prednosti i koji da Borac nema pomoć sudija ne bi uspio ni Europu da izbori
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA kakva komedija![]()
![]()
Kralju yebeni, suze me zalisescholsey je napisao/la: ↑21 jul 2023, 13:48Ma došao bi on brate. Došli bi i drugi njemu slični iz Njemačke ili Austrije, imao je i ima Mirvić priliku pričati sa njima.
Ali to su profesionalci.
Ne može se njima kapiten aka Hazre iz mlađih dana uvlačiti u pakaš, ne može onaj debil Seferović glumiti kondicionog, Dalinho zvijezdu, i tako dalje..
ma nije to do mirvica. to je do tih piqkica koje su stegle i mirvica. Pa jel vam iakd u mahalu dosao dijasporaca a da ste ga ogulili? ili ste fini neki tamo odakle si ti. Svaki dijasporaca prodje isto, dok se ne nauci koju godinicu.napoleon72 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 15:05I ti progledaonokee je napisao/la: ↑21 jul 2023, 12:52Nisam neko ko vjeruje u te neke teorije zavjere, mozartovanje i slicne gluposti, ali mi zdrav razum neda ne pomisliti da ovo oko Mirze ima nesšto i van terena. Pa ne mozes skrsiti toliki novac a da te slijepac vozi. Pregovara se s ovim, pregovara se s onim i bum ko iz vedra neba Mirza Varesanovic.
Kako ga je ova neka ekipa postavila, tako ga izgleda sad i drze u zivotu, na koju foru ne znam.a prije mjesec dana nisi dao pisnut nista na Mirvica i to da je mnogo stvari sumnjivo ovdje. Moze se platit milion maraka na igrace a ne mozes dat 20 milja mjesecno dobrom treneru? De ba. Ono za Kodru ti je tacno 1000%, bio mu je i strucni stab dogovoren i sve. Sta se desilo? Reagovala odredjena grupa ljudi, moguce ista klapa koja je sinoc napravila belaj na istoku.
Mirvic mozda i hoce klub po americkom sistemu, da maskota prije tekme zabavlja publiku, da predsjedniku svi aplaudiraju, da na tribini niko ne smije iskazat svoje misljenje. Pocelo je saketanjem neistomisljenika, a kad publiku dovoljno ubije u pojam na semaforu ce se pocet vrtit blesimetar koji najavljuje kad sta treba uzviknut.
Ma konfuzno je ovo što Mirvić radi do bola. 10 dana možeš pisati kako dobru namjenu ima i da samo treba ovo dvoje otjerati, a onda se desi ko ono jučer, on nikog nije otjerao i dalje. Pa se čovjek zapita kakve se stvari dešavaju u klubu..napoleon72 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 15:05I ti progledaonokee je napisao/la: ↑21 jul 2023, 12:52Nisam neko ko vjeruje u te neke teorije zavjere, mozartovanje i slicne gluposti, ali mi zdrav razum neda ne pomisliti da ovo oko Mirze ima nesšto i van terena. Pa ne mozes skrsiti toliki novac a da te slijepac vozi. Pregovara se s ovim, pregovara se s onim i bum ko iz vedra neba Mirza Varesanovic.
Kako ga je ova neka ekipa postavila, tako ga izgleda sad i drze u zivotu, na koju foru ne znam.a prije mjesec dana nisi dao pisnut nista na Mirvica i to da je mnogo stvari sumnjivo ovdje. Moze se platit milion maraka na igrace a ne mozes dat 20 milja mjesecno dobrom treneru? De ba. Ono za Kodru ti je tacno 1000%, bio mu je i strucni stab dogovoren i sve. Sta se desilo? Reagovala odredjena grupa ljudi, moguce ista klapa koja je sinoc napravila belaj na istoku.
Mirvic mozda i hoce klub po americkom sistemu, da maskota prije tekme zabavlja publiku, da predsjedniku svi aplaudiraju, da na tribini niko ne smije iskazat svoje misljenje. Pocelo je saketanjem neistomisljenika, a kad publiku dovoljno ubije u pojam na semaforu ce se pocet vrtit blesimetar koji najavljuje kad sta treba uzviknut.
Nevezano, ne volim fakturisanje mrvica, i prebijanje računa preko naših leđa i mrzim ljude koji su subjektivni...bordobijelisampion je napisao/la: ↑21 jul 2023, 15:01Nismo mi kume ništa bolji. Da, oni deceniju nisu vidjeli titulu niti će još dugo, ali smo mi doživjeli nevidene bruke u ove zadnje 3 godine. Mi nismo u stanju derbi dobiti kamoli nešto drugo. Mi smo u katastrofalnom stanju.
Do MAHALELobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 jul 2023, 15:08ma nije to do mirvica. to je do tih piqkica koje su stegle i mirvica. Pa jel vam iakd u mahalu dosao dijasporaca a da ste ga ogulili? ili ste fini neki tamo odakle si ti. Svaki dijasporaca prodje isto, dok se ne nauci koju godinicu.napoleon72 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 15:05I ti progledaonokee je napisao/la: ↑21 jul 2023, 12:52Nisam neko ko vjeruje u te neke teorije zavjere, mozartovanje i slicne gluposti, ali mi zdrav razum neda ne pomisliti da ovo oko Mirze ima nesšto i van terena. Pa ne mozes skrsiti toliki novac a da te slijepac vozi. Pregovara se s ovim, pregovara se s onim i bum ko iz vedra neba Mirza Varesanovic.
Ove klosare treba zajmiti oko mirze
Za rieru je neko rekao da je u Celju? Realno ako možemo plaćati nekoga koji će ove sezone odigrati oko 10 utakmica 25 000e onda možeš dovesti vrhunskog trenera a ne Brunu i Kodru. Pravi amerikanac, frajer misli naredati igrače bez ikakvog plana **** ih skauting služba.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Napapijri, Proximic, SamoDaKazeem i 55 gostiju.