De Rom malo realniji budi. Citajuci poneke komentare ovdje covjek dobije utisak da su jedva cekali da ode. Prosle godine je imao budzet 30m, i to mu je taj isti Furlani dao. Da je ostao vjerovatno i ovaj prijelazni rok bi imao isto. Covjek je cuda radio sa onom crkavicom sto je imao (ok, fulao sa CDK), na svoje ime dovodio igrace, cigancio za svaki euro... Otjerali ga i sad mazu oci. Dobro je ovo za Milan, da se razumijemo, ali nije tesko kad imas pare. Maldini nije imao!!!Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 12:37De brate malo optimizma. Da je Maldini ovaj posao ovako uradio ovdje bi se svršavalo.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Izgleda da smo i njega zavrsili, po meni jedan od boljih prelaznih rokova unazad 15-ak godina sigurno
Dakle Loftus Cheek, Pulišić, Reijnders, Okafor, Chukwueze... non è affatto male 
- Felixians4
- Kontakt:
offensive allrounder
- versatile & mobile forward who is capable of playing anywhere along the front line
- powerful & agile
- electric pace & acceleration
- super technique & ball control at top speed
- wide range of feints & dribbling skills
- above-average movement, flair & finishing skills in the final third
- ambidextrous.
viewtopic.php?f=114&t=16115&p=9075762&h ... r#p9075762
- versatile & mobile forward who is capable of playing anywhere along the front line
- powerful & agile
- electric pace & acceleration
- super technique & ball control at top speed
- wide range of feints & dribbling skills
- above-average movement, flair & finishing skills in the final third
- ambidextrous.
viewtopic.php?f=114&t=16115&p=9075762&h ... r#p9075762
Razlika izmedju Maldinia i ljudi koji su trenutno zaduzeni za transfere je u tome sto Maldini ne bi dao da se proda Tonali, a ta prodaja je generisala dovoljno novca za 4 igraca. Inicijalni transfer budzet nije nista veci nego sto je Maldini imao (35-50 miliona) , ali prodaja Tonalia je omogucila da se dovedu igraci koji su dovedeni. Za ocekivati je da se prodaju Origi, Rebic, Ballo , Messias i da se tu uzme nekih 20-25 miliona.
Sada ulaziti u detalje kako i šta bi Maldini uradio ili ne bi apsolutno je nebitno a ono što je najbitnije da nismo ovakvu
ekipu imali ne pamtim.Jer ovaj tim je sada krcat kvalitetom na svim pozicijama u odnosu na prethodnu a većina tih igrača nije dostigla svoje limite tako da najbolje od njih slijedi.Tako da kao navijač Milana nekih 25 godina već,nisam imao tako dobar osjećaj u vezi naredne sezone već duuuugo.
ekipu imali ne pamtim.Jer ovaj tim je sada krcat kvalitetom na svim pozicijama u odnosu na prethodnu a većina tih igrača nije dostigla svoje limite tako da najbolje od njih slijedi.Tako da kao navijač Milana nekih 25 godina već,nisam imao tako dobar osjećaj u vezi naredne sezone već duuuugo.
Kakvo odusevljenje rezervama Celzija te zvijezodom AZa, idemo po klempu abd. 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Eto izgleda je i Chukwueze nas. Opaaa.
A i Musah skoro pa done deal, vjerovatno danas i to se objavi.
E ako je ovo i definitivno, sad je vrijeme da se koji parazit i proda.
A i Musah skoro pa done deal, vjerovatno danas i to se objavi.
E ako je ovo i definitivno, sad je vrijeme da se koji parazit i proda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vlasnik Valencie blokirao. Prihvatili bili incijalnu ponudu od 13 miliona + 4 miliona bonusa , ali on odlucio da blokira trazi 25 miliona.
- Beduin
- Kontakt:
Oko 20mil bi trebao biti sklopljen dogovor. Vjeruj Beduinu svom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
milanist je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:28Kakvo odusevljenje rezervama Celzija te zvijezodom AZa, idemo po klempu abd.
Koji cinizam,kada si imao ovako aktivan i pametan prelazni rok ali sa takvim mozgovima kao ti ne treba raspravljati.
Prošle sezone šta da smo kupili Enza,Kvaradonu i sl?
Ova sezona jako pametno ulaganje i pametna kupovina.
Kako god bolje je sigurno nego zadnjih 10 godina.
Aha , aha. Pogledaj koliko je utakmica/minuta odigrao Loftus Cheek za Chelsea(manje vise bio standardan). Dalje tog istog Jelenka je htjela Barca dovesti ali on se odlucio za Milan. Stvarno nekad pretjerujes svojim idiotlukom.
Pulisic za sada jedino pojacanje ostali su polovnjaci, vlasnici me pozitivno iznenadili sav novac od prodaje Tonalija su ulozili u polovnjake ( iskren da budem mislio sam da nece ulagati kesh )...
Nadam se da ce makar jedan isplivati u odlicnog igraca....
Nadam se da ce makar jedan isplivati u odlicnog igraca....
Zadnja izmjena: memaga, dana/u 21 jul 2023, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakvi polovnjaci pobogu. Sve momci u najboljim godinama pred kojima su godine i godine fudbala. Skoro niti jedan još nije dostigao svoj vrh.
Neki likovi ovdje zaslužuju Messiasa i Arnautovića.
Neki likovi ovdje zaslužuju Messiasa i Arnautovića.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma ne, takvi ce za svakog reci isto samo da bi u slučaju da flopne mogli likovati. U suprotnom će reći niko sretniji od njih sto su pogriješili u procjeni.
Il Club più titolato al mondo!
Da se razjasnimo Pulisic jedino pojacanje, ostali no name igraci koji mogu postati odlicni ili flopnuti....nesto poput Nocerina svojevremeno...odlicni su oni za Rome i Lazija al ne i za Milana...doduse ne gledamo mi Milan svi istim ocima tako da su i drugacija ocekivanja ponaosobno ( nekome je holandez odlican, vrhunsko pojacanje dok je za mene no name igrac )....
- Romagnoli13
- Kontakt:
To što ti nisi ih pratio ili ne znaš te igrače, ne znači da ozbiljan fudbalski svijet ne zna za njih. Pogotovo oni koji su ih doveli u Milan.
Neka za sebe naprave ime u Milanu pa neće biti no name igrači.
Ali vidjet ćemo. Koliko god ne volim odlazak Maldinija i Tonalija. Danas sa ova dva nova transfera, mogu reći da je uprava dosada uradila odličan posao.
Neka za sebe naprave ime u Milanu pa neće biti no name igrači.
Ali vidjet ćemo. Koliko god ne volim odlazak Maldinija i Tonalija. Danas sa ova dva nova transfera, mogu reći da je uprava dosada uradila odličan posao.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nisam strastveni kladionicar da pratim svakog igraca u glavu po austrijskoj ili nizozemskoj ligi, tako doduse prilicno su mi nepoznati....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne trebaš biti kladioničar. Dovoljna je volja za to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.