FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bersaga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobra fora sa Jašarom 

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Dobro je što ćemo za Neftci imati još jednu opciju u veznom redu u vidu Turanjanina. Ne znam hoće li Allyson i Al Jaber dobiti potrebne dozvole, ali svakako ja mislim da mogu se maksimalno 2 igrača registrovat za novo pretkolo?
Ali realno kakva finanijska injekcija je ovih milion maraka za klub od europe, koliko će nam samo olakšati neke stvari.
Sad još samo fali da se dovede neko pojačanje kad nas je već ovako fino krenulo, valjda bude ubrzo.
Ali realno kakva finanijska injekcija je ovih milion maraka za klub od europe, koliko će nam samo olakšati neke stvari.
Sad još samo fali da se dovede neko pojačanje kad nas je već ovako fino krenulo, valjda bude ubrzo.

Kada bi recimo prošli Nefčija, samo Evropom bi pokrili skoro 50% budžeta za ovu godinu. Čisto da shvatimo koliko nam znači ovaj dobar rezultat.
Sumnjam, ove cicije čuvaju Željine pare k'o da su njihove. Da sutra uzmemo 10 miliona, on bi i dalje dovodio iz Stupčanice.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
S Hirosem bi se potukli za titulu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Očekujemo sigurno još jednog igrača ali mislim da to neće biti neki boom i ime. Jednostavno sad kad igrači vide da se neki novac vrti oko kluba (iako novac od UEFE dolazi tek u decembru ) još će teže biti naći nekog ko će ovdje davati 100%. Očigledno je da je neka gornja granica za platu 5 milja, tako da ako nađemo nekog tipa Krpića zimus ili Ovčine sada, (npr. Hiroš

Što kaže @Virtu4l, ova ekipa čuva Željine pare kao da su njihove, i hvala im na tome.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Pratit cemo sutra racuna li se na njeg ili....
I treba tako samo nek cuvaju, vracaju i poslije ulazu u klubVirtu4l je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:53Kada bi recimo prošli Nefčija, samo Evropom bi pokrili skoro 50% budžeta za ovu godinu. Čisto da shvatimo koliko nam znači ovaj dobar rezultat.
Sumnjam, ove cicije čuvaju Željine pare k'o da su njihove. Da sutra uzmemo 10 miliona, on bi i dalje dovodio iz Stupčanice.![]()
Ima svugdje dobrih igraca
Samo sto kod nas preoptereceni nekim imenima
Koliko su oprali za aru i na kraju losiji od Gasala koji je vec bio duze povrijedjen
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Gledam koliko je Biber dobrog i odgovornog posla odradio iz sjene, aferim momku.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kako bi prvi kontingent dresova puko za dan ako stignu do cetvrtka....
Mislim da u prvoj postavi neće biti sigurno jer je čitave pripreme ulazio sa klupe u prijateljskim utakmicama. Ali opet možda računaju na njega kao nekog rotacijskog igrača koji će ulazit s klupe ili će igrati u slučaju nečije povrede ili slično.
Je li de uozbiljio hiros
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Može li neko reći ovom prevarantu da je prošlo 48 sati.
Iskreni izvor. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Gledajući raspored, mi bi morali da naučimo igrati utakmice svako tri dana, a i pored toga proširiti roster pa da imamo veću rotaciju. Promovisanje Kobaševića u prvi tim je nešto o čemu Bašić treba razmišljati. Pored njega dovesti još nekog, vidjeti ima li išta od Kerle, znam da je glupo razmišljanje, ali treba nam malo veći roster ako razmišljamo o nečemu višem. U sredini smo dobro popunjeni, još dolaskom Turunjanina to će biti 6 igrača u sredini što je veoma dobra stvar, s tim da bi ja i dalje davao priliku Drlji na poziciji desetke ako bi igrali u takvoj formaciji. Samim tim falio bi nam još igrač kao što je Hiroš, za lijevog krila, da imamo tu tri opcije, Amoaha, upravo Hiroša i Alisona. Ono što očekujem da bi nam moglo škripat ukoliko ne budemo odgađali utakmice je napadač, dobri su i Krpić i Haračić, ali veoma često znamo u drugom poluvremenu igrati sa obojicom, pa bi bilo pitanje koliko bi mogli izdržati taj tempo. Šteta zbog Vitonjija, jer na pripremnim po meni nije izgledao loš, a odlaskom Križevca fali nam treći napadač. Eto to je moje viđenje trenutne situacije, da jednim potezom pokažemo prije svega veliku ozbiljnost kluba, a i onda da se profesionalizam igrača još više poveća. U SVAKOM SLUČAJU ZA 6 DANA SE VIDIMO NA GRBAVICI, PA DA UZMEMO SKALP I TOM NEFĆIJU!
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- Meraak1921
- Kontakt:
Kad se karte puštaju u prodaju ili vec ima kupit.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Kobašević otišao u Radnik HadžićiMrAmarOsim je napisao/la: ↑21 jul 2023, 17:34Promovisanje Kobaševića u prvi tim je nešto o čemu Bašić treba razmišljati.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.