Ni traga ni glasa
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Buraz skoro 18h od kraja utakmice prošlo, da su željeli dati mu otkaz dali bi. Nemamo se čemu nadati više.
Govoriš da ti nije cilj samo Europu izboriti već i što dalje dogurati, dovedeš igrače koje niko u ligi nije u stanju dovesti (Peneranda, Viveros), daš mu sve što zatraži, i onda ispadneš na prvoj prepreci. Da li bi ti trpio to?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Imamo ljetni hit
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo kakva ljiga moraš biti pa nakon ove priredjene sramote ne dati otkaz.
Takodje Aylah nakon one izjave bi koliko sinoc morala dati otkaz.
Ali normalno da nece ni jedno sad sute ko zaliveni. Pa ce vec kod prve pobjede izviriti vani.
Covjek se zapita koji qrac se borimo za Evropu kad nas je prije 2 godine izbacio Milsami, sad Torpedo. Svi oni playoffi i koeficienti koje smo nabili padaju u vodu nakon ovakvih bruka. Kukesi, Zeta, Zaria, Milsami, Torpedo. Ko je sljedeci?
Ali normalno da nece ni jedno sad sute ko zaliveni. Pa ce vec kod prve pobjede izviriti vani.
Covjek se zapita koji qrac se borimo za Evropu kad nas je prije 2 godine izbacio Milsami, sad Torpedo. Svi oni playoffi i koeficienti koje smo nabili padaju u vodu nakon ovakvih bruka. Kukesi, Zeta, Zaria, Milsami, Torpedo. Ko je sljedeci?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma, i to što kažeš. Džaba se nadati, kad 99.9% ostaje debil.H8Z7 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:37Buraz skoro 18h od kraja utakmice prošlo, da su željeli dati mu otkaz dali bi. Nemamo se čemu nadati više.
Govoriš da ti nije cilj samo Europu izboriti već i što dalje dogurati, dovedeš igrače koje niko u ligi nije u stanju dovesti (Peneranda, Viveros), daš mu sve što zatraži, i onda ispadneš na prvoj prepreci. Da li bi ti trpio to?
Odron

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako dadnu otkaz onda nema otpremnine, proračunato a bez obraza.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:42Samo kakva ljiga moraš biti pa nakon ove priredjene sramote ne dati otkaz.
Mirzoni ne smije dobit otkaz a sam ga neće dat, stvar je jasna.
Odluke koje mi donosimo ni blizu ne utiču na rezultate kao one gore pomenutog trojca.fks74 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:20Jesmo krivi svi, svi šilje qrac preko kluba.scholsey je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:16Nismo svi krivi, prestanite spinovati.fks74 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:05Ovo ja više ne mogu, godine mi ne dozvoljavaju, samo mogu reći da trebaju ići svi u pičqu materinu ( navijači, mirza, ayla, mirvić i ostali) . Postali smo toksična sredina i tu nema uspjeha. Svi smo krivi za neuspjeh jer svako vuče na svoju stranu, klub ispašta jer ga vuku na više strana, umjesto da smo svi na istoj strani i da idemo u jednom pravcu KA USPJEHU.![]()
Kriv je Mirza i njegovi jer ne znaju. Kriv je Mirvić jer ga drži. I kriva je ona rava jer se bavi stvarima koje nisu njen zadatak.
Mi, navijači, nismo ni najmanje krivi!
Mi smo JEDINI PRAVOVREMENO upozoravali na ovakav ishod!
Uz dužno poštovanje tvojim godinama, upravo taj mindset generalizovanja tipa "svi snosimo dio krivice" je klub i državu doveo ovdje gdje jeste.
Ovakvim pristupom i izmišljanjem alibija je nemoguće krenuti na bolje. Postajemo luzeri i stvaramo takve. Vrtimo se u krug.
The saddest thing in life is wasted talent.
Nauči šta znači vjerovati i spremati se.
To što su ispali i što je sve bilo na amaterskom nivou je do stručnjaka na klupi koji ih je baš dobro pripremio.
A kakva je to sramota ? Previše se mi dižemo, gruzijci imaju 3-4 igrača koji su bolji od bilo kojeg našeg igrača, igrač sa bojem 8 može igrati u puno boljim klubovima nego što je Sarajevo, momak ima sve što je potrebno jednom dobron igraču.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:42Samo kakva ljiga moraš biti pa nakon ove priredjene sramote ne dati otkaz.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čuj kakva je to sramota
Morteme banuj me molim te

Morteme banuj me molim te

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma ja nije sramota
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ma pusti djipketa i njegovo lupanjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:58Čuj kakva je to sramota![]()
Morteme banuj me molim te![]()
Njemu je jedini kriterij je li neko dobar oli ne, da li je mahalac
Ako nije mahalac, taman da je guardiola djipketu nece valjat
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
FK Mahala.BordoBBoja je napisao/la: ↑21 jul 2023, 17:00Ma pusti djipketa i njegovo lupanjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:58Čuj kakva je to sramota![]()
Kad vidim Mirzu i Repuha kako se uz klupu nešto dogovaraju, meni se povraća. Oni ne mogu amaterski futsal tim voditi.
Ima li ponudaa za bebu 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Đipke je stari dripac koji je skontao da mu je zanimljivo u kontru, kad biste vi za Mirzu sad svi, on bi mu 50 mana nasao. Po jednu za svaki IQ poen koji on i Mirzoni zajedno imaju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kaže narkoman sinoć pred poluvrijeme Durakoviću za onog Arabidzea:"Lijevu nogu mu čuvaj".GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2023, 17:01FK Mahala.BordoBBoja je napisao/la: ↑21 jul 2023, 17:00Ma pusti djipketa i njegovo lupanjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:58Čuj kakva je to sramota![]()
Kad vidim Mirzu i Repuha kako se uz klupu nešto dogovaraju, meni se povraća. Oni ne mogu amaterski futsal tim voditi.
Vrh taktike, pčka im materina bezobrazna.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ja nmg da vjerujem da ova dva tri lika nakon one bruke i dalje pisu gluposti i traze opravdanja nakon onog sinoc.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑21 jul 2023, 10:22I na kraju, svaka cast grupi. Nema predaje momci. Sad nastaviti jos jace.
Hajd sto vas ucjenjuju 7 mjeseci zbog bojkota, nego i sinoc krenulo ismijavanje kako se u udruzenju gleda tekma, a ne na kosevu. Pa kroz sat vremena pitari seru sebi u usta.
Nema predaje!
ps. sto je bilo glupih i nepismenih komentara po fb u 2023, sinoc se svalilo na kosevo. Sve glup gluplji

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hajdeee, MSOZ101, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Pena, PeppermintSA, rimljanin90 i 104 gosta.