Nemoguce. Zar nije receno da Stojan nece ni gledati sta potpisuje, j3bes pare jer kvare ljude. Tako ovdje rekose
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- 50 hiljada uzeli za trenera
- provizija sto su omogucili besplatan odlazak Eldara
- bice jos odlazaka mladih igraca dzaba
Sabrina i Amer su nas odradili momacki, i onaj ko ih je doveo. ispadanje namjerno odradjeno
sto se tice trenutno situacije, Secer, Aci i ekipa ce voditi skupstinu, imaju 21 od 41. Oni ciljaju da bude 31 jer onda imaju jos jacu vecinu
sto nema novih kvalitetnih igraca? pa najjaca uprava ikad je ostala duzna i bogu i narodu. Senad ce morati skoro pa cijelu prvu godinu duple plate isplacivati, trenutnim igracima i namirivati dugove starim
Sabrina i Amer su nas odradili momacki, i onaj ko ih je doveo. ispadanje namjerno odradjeno
sto se tice trenutno situacije, Secer, Aci i ekipa ce voditi skupstinu, imaju 21 od 41. Oni ciljaju da bude 31 jer onda imaju jos jacu vecinu
sto nema novih kvalitetnih igraca? pa najjaca uprava ikad je ostala duzna i bogu i narodu. Senad ce morati skoro pa cijelu prvu godinu duple plate isplacivati, trenutnim igracima i namirivati dugove starim
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Informacija na vidiku nema...
Vecu transparentnost imaju timovi iz Sjeverne Koreje, nego Sloboda

Vecu transparentnost imaju timovi iz Sjeverne Koreje, nego Sloboda
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Raja, teško je dovesti kvalitetnog igrača u drugu ligu. Dosta igrača bi vjerovatno izabralo da igraju u PL za osrednji klub nego da dođu u drugu ligu. Što se tiče igrackog kadra, doveli smo najbolje igrace lige na nekim pozicijama (Baltić, Kalesić, Vazda) + Dilaver i Dervišagić,fali nam lijevo krilo, dva imena su u opticaju, ne znam dokle se došlo sa njima nadam se da ce se sto prije to rijesiti.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav crni Dilaver, čovjek godinu dana nije šutnuo lopte a u zadnje skoro 3 godine više ti i ja imamo utakmica na rekreacijama. Klasični menadžerski igrač, samo ne znam čiji je.montolivo18 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 10:53Raja, teško je dovesti kvalitetnog igrača u drugu ligu. Dosta igrača bi vjerovatno izabralo da igraju u PL za osrednji klub nego da dođu u drugu ligu. Što se tiče igrackog kadra, doveli smo najbolje igrace lige na nekim pozicijama (Baltić, Kalesić, Vazda) + Dilaver i Dervišagić,fali nam lijevo krilo, dva imena su u opticaju, ne znam dokle se došlo sa njima nadam se da ce se sto prije to rijesiti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dakle oficijelno smo Acijeva privatna prćijaultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 jul 2023, 09:51- 50 hiljada uzeli za trenera
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dokle smo sa pravnom borbom, sa onim saopstenjima fukara?
Znam da su odmori i svako od nas je na nekom ljetovanju ali ne smijemo prepustit slucaju nista, niti smijemo odustati od pravne borbe za klub, preko advokata, razgovora sa Lugavicem i sl
Znam da su odmori i svako od nas je na nekom ljetovanju ali ne smijemo prepustit slucaju nista, niti smijemo odustati od pravne borbe za klub, preko advokata, razgovora sa Lugavicem i sl
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
skupljaju pare, nisu sigurni za sto, za advokata ili za stolicu. Zavisi koliko skupe.
& $ ?
Ovi su skroz pogresnu taktiku i ljude odabrali. stedili dok voda nije usla u usi, a onda kao nešto angazmani agencija. I iskreno boli me k. al nemojte ispast. Posipanje pepelom nakon zesceg promasaja sa agencijom nicem ne sluzi. Jedino što bi bilo ispravno, upregnut sve da se odmah vratimo al sa ovim ja ne vidim to kao realno. 3 godine su stabilizirali klub i sve sto su imali rec, zajednica ima problem. Pa sta si radio. Nisi doveo generalnog sponzora, nisi regulisao radnu zajednicu, ispao si iz lige i doveo klub u zesce sranje.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 jul 2023, 09:51- 50 hiljada uzeli za trenera
& $ ?
Pa de da pomognemo i mi, nek onaj sto je bio ovdje na forumu iz fukara napise kako sta, objavimo javno i idemo skupiti to..
Jbt kad je Zeljo mogao ko pomozi.ba broj napravit pa skupljali, mozemo i mi..
I ja cu ucestvovati u finansiranju , koliko god mogu
Zadnja izmjena: mk1008, dana/u 21 jul 2023, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- RollingPaper
- Kontakt:
Igra li se sutra pripremna u Banovicima i ukoliko sati?
U nedjelju u pola 7RollingPaper je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:31Igra li se sutra pripremna u Banovicima i ukoliko sati?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam, sisoje je dovodio igrace premijerligaske Slobode u prvoligasku Slogu SH.montolivo18 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 10:53Raja, teško je dovesti kvalitetnog igrača u drugu ligu. Dosta igrača bi vjerovatno izabralo da igraju u PL za osrednji klub nego da dođu u drugu ligu. Što se tiče igrackog kadra, doveli smo najbolje igrace lige na nekim pozicijama (Baltić, Kalesić, Vazda) + Dilaver i Dervišagić,fali nam lijevo krilo, dva imena su u opticaju, ne znam dokle se došlo sa njima nadam se da ce se sto prije to rijesiti.
Jest al im je davao masne plate. Ovi nemaju para da daju tolike plate ko sto je on prijefaktograf je napisao/la: ↑21 jul 2023, 15:36Ne znam, sisoje je dovodio igrace premijerligaske Slobode u prvoligasku Slogu SH.montolivo18 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 10:53Raja, teško je dovesti kvalitetnog igrača u drugu ligu. Dosta igrača bi vjerovatno izabralo da igraju u PL za osrednji klub nego da dođu u drugu ligu. Što se tiče igrackog kadra, doveli smo najbolje igrace lige na nekim pozicijama (Baltić, Kalesić, Vazda) + Dilaver i Dervišagić,fali nam lijevo krilo, dva imena su u opticaju, ne znam dokle se došlo sa njima nadam se da ce se sto prije to rijesiti.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jao koji kriminalci su u klubu to nije humano, sad kad sam cuo koji gurbeti kaze oprosti dvije plate dobit ces papir ili hoces se vratiti kaze momak daj mi dvije plate sto ste duzni pa cu potpisat nikad se nisu javili komazecu 1500 km platu davali plus da placa hranu i stan haha kakva smijurina od kluba, ali ni azmirova prica nije bila za masla
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
To sam samo napisao zbog ovoga "raja, tesko je dovesti kvalitetnog igraca u drugu ligu" , tesko jeste ali Azmir je dovodio kvalitetne igrace u drugu ligu i dok je bio sa Slobodom u drugoj ligi kao i sa Slogom SH. I I naravno ne mislim da je Azmir idealno rjesenje za Slobodu, i on je dosta mutan i plovi u mutnim vodama, ali definitivno bolje rjesenje od bijele USPA kosulje i bijelog Bogner kacketaDamirT je napisao/la: ↑21 jul 2023, 15:38Jest al im je davao masne plate. Ovi nemaju para da daju tolike plate ko sto je on prijefaktograf je napisao/la: ↑21 jul 2023, 15:36Ne znam, sisoje je dovodio igrace premijerligaske Slobode u prvoligasku Slogu SH.montolivo18 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 10:53Raja, teško je dovesti kvalitetnog igrača u drugu ligu. Dosta igrača bi vjerovatno izabralo da igraju u PL za osrednji klub nego da dođu u drugu ligu. Što se tiče igrackog kadra, doveli smo najbolje igrace lige na nekim pozicijama (Baltić, Kalesić, Vazda) + Dilaver i Dervišagić,fali nam lijevo krilo, dva imena su u opticaju, ne znam dokle se došlo sa njima nadam se da ce se sto prije to rijesiti.
Sad mozes zamislit kakvi su ovi, kad ne mogu iole boljeg igraca dovesti u klub, a Azmir vec bio dogovorio Ordagica, Secerovica itd, koji kakvi god da su, imena su za drugu ligufaktograf je napisao/la: ↑21 jul 2023, 17:27To sam samo napisao zbog ovoga "raja, tesko je dovesti kvalitetnog igraca u drugu ligu" , tesko jeste ali Azmir je dovodio kvalitetne igrace u drugu ligu i dok je bio sa Slobodom u drugoj ligi kao i sa Slogom SH. I I naravno ne mislim da je Azmir idealno rjesenje za Slobodu, i on je dosta mutan i plovi u mutnim vodama, ali definitivno bolje rjesenje od bijele USPA kosulje i bijelog Bogner kacketa
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel uslov i da se placa stan kod PRECJENIKAmirsonetz je napisao/la: ↑21 jul 2023, 16:19Jao koji kriminalci su u klubu to nije humano, sad kad sam cuo koji gurbeti kaze oprosti dvije plate dobit ces papir ili hoces se vratiti kaze momak daj mi dvije plate sto ste duzni pa cu potpisat nikad se nisu javili komazecu 1500 km platu davali plus da placa hranu i stan haha kakva smijurina od kluba, ali ni azmirova prica nije bila za masla
Al zato nece UGovcima ulaziti inspekcija u lokale, ne moraju izdavati racune. Vukovi siti ovce na broju.
- ASD
- Kontakt:
RollingPaper je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:31Igra li se sutra pripremna u Banovicima i ukoliko sati?