Kakva je to prica odjednom ? Zar nije Mirvah svetinja ? Zar ne ulaze i ne pravi evropski tim a mi pljuvaci ga pljujemo ? Cemu obrat za "360 stepeni" kao sto ti kazes ? Budite dosljedni...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jer realno da su ljudi toliko glupi i kontaju da Mirvic zeli dobro klubu a lik i dalje nije dao nogu Mirzi i Ajli. On je najveci problem kluba, on mora ici
Moze li se negdje vidjeti taj cirkus?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 18:22
Ma ja gledo od druga taj tik tok tj on mi pokazo hebe mu Faco mrtve,kaze psovo sam cijelu tekmu,doso da proda sina itd on je valjda sa Stojnicem bio
- FKS -
Kukesi, Zeta, Zaria, Milsami i sad Torpedo, jos kad se pogleda gdje se onaj dinamo brest trenutno nalazi boze sacuvaj, sta je sljedece, jeli Cosmos iz San Marino? Nikad od nas ni K od kluba, bruka i sramota, hvala bogu pa Zrinjski i Zeljo nemaju toliko novac ko mi inace mislim da bi nam gore bilo, svaki put covjek se nada da ce biti barem malo bolje a oni nas jos vise razocaraju, musu otjeras za one masterclass bekove, gdje nam Viveros, gdje penaranda kad ce biti spreman? I to godinu uz godinu mi uzimamo igrace nespremne i cekamo da budu spremni, odigraju malo i onda rasprodaj, neznam stvarno uzalud vise ovo sve, jos ako Zrinjski udje u grupe onda je gotovo sve ljudi ce nam bjezati jos vise...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
- napoleon72
- Kontakt:
Ne moze sad pod kozu, prije 3 dana moglo.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nadam se iskreno da će neko platiti otkazom za ovu sramotu. Najbolje bi bilo da to budu i Ayla i Mirza, ali ako moramo birati, puno je bolje Mirzu otjerati. Mirza je taj koji bi trebao voditi ovaj tim do titule, a za toga nije sposoban, i nema dileme da nam puuunooo bolji trener treba. A Ayla se bar ušutila, a vremenom bi svakako pod pritiskom pala i dala/dobila otkaz.
Opet kažem, najbolje je da oboje sutra već dobiju ispisnicu, ali..
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 21 jul 2023, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- PeppermintSA
- Kontakt:
Haveru, jesi li ti svjestan da mi imamo brdo višegodišnjih ugovora u ogromnim iznosima? Peneranda zaradjuje 50.000 mjesečno. Renan 37.000. Ovaj novi golman 40.000. Šta ti misliš da će desiti ako Mirvic digne sidro? Da će biti puj pike ne vazi, to ste vi s Mirvicem dogovorili, ne računa se vise. Momentalno bi se ugasili. Mirzu treba otjerati - i ne samo njega, već cijeli stručni stab. Sportski segment se mora posložiti, ali to neko siljenje kurca, hajmo mi to sve otjerati pa ćemo skontati šta dalje, odvesce nas u ponor.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bez obzira i da dobije otkaz, uvjeren sam da protiv Sloge neće biti više od 2k, a sa Mirzom na klupi milja je vrh.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Fino sve receno na klixu! Ma progledat ce svi uskoro za ovog mozzart efendiju naseg i njegove dobre namjere. Lik ne planira ocigledno da makne ovog idiota s klupe, a onda mozemo da se halalimo sa titulom i prije početka sezone. Svi znate moje misljenje o Mirvicu, ali opet sam kontao da se sigurno nogirati Mirzu danas.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Al zamisli ti to ba mirza varesanovic, Esad Selimovic, Emir Obuca sve sami fudbalski magovi
iz olimpika
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- napoleon72
- Kontakt:
Qrva se sad usutila, ne laprda vise. Gdje su sad statusi i mooda?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2023, 20:12Nadam se iskreno da će neko platiti otkazom za ovu sramotu. Najbolje bi bilo da to budu i Ayla i Mirza, ali ako moramo birati, puno je bolje Mirzu otjerati. Mirza je taj koji bi trebao voditi ovaj tim do titule, a za toga nije sposoban, i nema dileme da nam puuunooo bolji trener treba. A Ayla se bar ušutila, a vremenom bi svakako pod pritiskom pala i dala/dobila otkaz.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
joker90 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 20:17Fino sve receno na klixu! Ma progledat ce svi uskoro za ovog mozzart efendiju naseg i njegove dobre namjere. Lik ne planira ocigledno da makne ovog idiota s klupe, a onda mozemo da se halalimo sa titulom i prije početka sezone. Svi znate moje misljenje o Mirvicu, ali opet sam kontao da se sigurno nogirati Mirzu danas.

Ne zna se još ništa, izgleda da bi mu se mogla klimati stolica, pa sad..
Realno je ono za otkaza momentalnog, ma da se ne bi niko žalio ni da ode preko vikenda/početkom sedmice.
Sarajevo je bilo i prije Mirvica a bi ce i poslje njega, odkad je on dosao nemas nikakve rezultate a toliko si dao pare, samo tako nastavi Starleta bi cemo Chelsea 2.0, **** navijace i sportski uspijeh, samo nek je marketing dobar, dzabe tebi sto dajes pare kad se ekipa tako lose prestavi, i za mene je Mirvic za sve kriv, on je postavio mirzu i onu ajlu, ako ti je stalo do Sarajevo promjeni sve od A do Z, ako nije onda tako nastavi dalje...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
-
- Kontakt:
Ne znam šta se čeka jbtGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2023, 20:12Nadam se iskreno da će neko platiti otkazom za ovu sramotu. Najbolje bi bilo da to budu i Ayla i Mirza, ali ako moramo birati, puno je bolje Mirzu otjerati. Mirza je taj koji bi trebao voditi ovaj tim do titule, a za toga nije sposoban, i nema dileme da nam puuunooo bolji trener treba. A Ayla se bar ušutila, a vremenom bi svakako pod pritiskom pala i dala/dobila otkaz.

Svaki sat manje i manje vjerujem.
Tobejarabi, ovolke plate a mi prvo pretkolo ne možemo proćiPeppermintSA je napisao/la: ↑21 jul 2023, 20:13Haveru, jesi li ti svjestan da mi imamo brdo višegodišnjih ugovora u ogromnim iznosima? Peneranda zaradjuje 50.000 mjesečno. Renan 37.000. Ovaj novi golman 40.000. Šta ti misliš da će desiti ako Mirvic digne sidro? Da će biti puj pike ne vazi, to ste vi s Mirvicem dogovorili, ne računa se vise. Momentalno bi se ugasili. Mirzu treba otjerati - i ne samo njega, već cijeli stručni stab. Sportski segment se mora posložiti, ali to neko siljenje kurca, hajmo mi to sve otjerati pa ćemo skontati šta dalje, odvesce nas u ponor.

.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 21 jul 2023, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Cuj anything but predictable, u prevodu psihopata! I ovo je necija majka i zena od 40 godina jbt.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zato će nam AylaH biti unpredictable i ostati će umjesto da uradi kako je obećala

...i necija kur.va

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast